Evleneli 1 yıl oldu evlendik ve 3 haftalik hamile hiç sevmiyorum ya cocugada bakmak istemiyorum daha gencim kendi hayatımı mahvetmek istemiyorum boşanmayı düşünüyorum abim para yardimi etti şehir dışına gitmeyi dusunuyorum sizce napıcam ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Boşanabilirsiniz Eğer evliliğinizde mutsuz ve memnuniyetsiz hissediyorsanız, öncelikle eşinizle açık bir iletişim kurmanız ve duygularınızı paylaşmanız önemlidir. Evliliğinizdeki sorunlarınızı ve beklentilerinizi dile getirmek, belki de çözüm yolları bulmanıza yardımcı olabilir. Çocuk sahibi olmak istememek de büyük bir karardır ve bu konuda sizin için en iyi olanı düşünmek önemlidir. Çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk gerektiren bir durumdur ve kendinizi hazır hissetmeden böyle bir yola girmemeniz anlayışlı bir yaklaşım olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
6Cevap
- 1 yıl
Bunlar hep düşünüp taşınmadan iyice karar vermeden oluyor. Bir hevesle evleniyorsunuz sonra yapamıyorum edemiyorum iyice düşünüp emin olman lazımdı şimdi o çocuk büyüdüğünde karşılaşsan seni ne hallere getirir. İyi düşün sevmiyorsan evlenip hamile bırakmayacaktın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Evlenmeseydin o zaman. Evlendin hadi tutaydn malûm taraflarını da çocuk yapmasaydn bari iğrenç bir pisliksin
50 Yorumla- 1 yıl
O zaman niye evlendin bir de üstüne çocuk yaptın p. ç, madem hazır değildin evliliğe iyice flört etseydin
50 Yorumla - 1 yıl
Neden evlendin o zaman? Hadi evlendin niye çocuk yapıyorsun? Hiç akıl yok sizde, Allah ıslah etsin
20 Yorumla - 1 yıl
Eşine ve çocuğuna sahip çıkacan. Madem bir şeyler yaptın arkasında duracan
30 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ya Allah sizin gibi erkekleri neden karşımıza çıkarıyor bilmiyorum ki nikaha 1 ay kala nişanlım da beni bıraktı evlilik bana göre değil dedi 3 yıldır aklı nerdeyse artık bedelini ağır ödemeniz dileği ile.
11 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
3 haftalık hamile madem konuşun anlaşın aldırın çocuğu senin gibi bir insan ne eş olur ne de baba yazık
- 1 yıl
Bu soruyu sana küfredelim diyemi sordun. İhtimal vermiyorum ama eğer gerçekse yazık sana
20 Yorumla Evlenmeseydin o zaman hazır değilsen o kadının hayatını da senin yüzünden mahvolucak
20 YorumlaAdam akıllı erkek gibi çocuğuna eşine bakacaksın sevmiyorsan çocuğu da yapmayacaktın çocuk büyümeden bırakmak karaktersizliktir tabi sende böyle bı durumda ne kadar var bilemem
22 Yorumla- 1 yıl
niye evlenip çocuk yaptın o zaman... boşanırsan bile çocuğa bakmalısın ayrıca, yeni doğmuş bebekle annesini tek başına mı bırakacaksın?
30 Yorumla eşine çok üzüldüm şu an böyle biriyle evli olduğu için
31 Yorumla- 1 yıl
Haklısın aynı his bendede oluştu
- 1 yıl
kusura bakma ama ya***k diyorlar senin gibilere
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. Neden evlendin o cocuk nolucak
30 Yorumla- 1 yıl
Sevmediğin biriyle niye evlendin
10 Yorumla Yok artık. Donuna kadar alır haberin olsun
17 Yorumla- 1 yıl
@Croyz1n26 olmayan şeyi nasıl alsın
- 1 yıl
Yok ki alsın adamda
- 1 yıl
Kızda evlenmesin biz mi arasına girecektik
- 1 yıl
Biriyle evlenirken 1000 kere düşünmek lazım ömür geçireceksin çünkü
- 1 yıl
Çocuğun olduğu için stres yapmış olabilir misin?
05 Yorumla- 1 yıl
Bence normalde eşini seviyorsun. Sadece hamilelik haberi gelecek için sende stres oluşturmuş. Nasıl bakarız masrafı vs şeklinde
Bir de yaşın genç ister istemez şok olmuşşsun. Ama bebek geldiğinde hayrı ile gelir - 1 yıl
20 yaşında ol 30 olduğunda çocuk 9 yaşında olacak
- 1 yıl
40 olduğunda 20 yani birlikte büyüyecek ve en zor dönemi atlatmış olacaksın hemencecik
- 1 yıl
Bence abinden para almanın sebebi de bu sen çocuk doğarsa hayatım biter düşüncesine girmişsin.
Bu bence geçici ama neden bu şekilde düşündüğünü iyice irdeleyip kendini rahatlatman gereken bir mesele - 1 yıl
Bence bir psikiyatri ya da psikolog ile görüş. İçindeki ruhunu sıkan duruma en doğru çözüme uzman daha nokta atışı çözdürür.
- 1 yıl
Karaktersizsin.
30 Yorumla sevmiyorsan üc hafta önce niye beraber oldun?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,4b cevap paylaştı. sorumlusun ama çocuktansende değilmi
10 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi