Eşimden boşanmak istiyorum, çıkmazdayım. Ne yapacağım?

merhaba arkadaşlar.aslında derdim büyük.asıl anlatsam bilmiyorum.2 buçuk yıllık evliyim.eşimle sorunlarımız var epeydir.kendisi doğru düzgün iş bulamıyor şu an asgari ücretle 13 saat çalışıyor.ama binbir nazla.yataktan kalkması gereke saatte kesinkle kalkmıyor.nerdeyse 2 saat uğraşıyorum uyandırmak için.bu geç kalma derdi yüzünden kaç ke işte kovuldu.binbir zorluk çektirdi bize.yeri geldi ben çalıştım o evde yattı.ama artık kaldıramıyorum.küçükçük bir kızım var.ayrılsam diyorum annem ve babam kabul etmiyor biz bakamayz diyor.eşim 2.5 yida üstüme 5 tane kredi kartı aldı 1 tane kredi aldı hepsini batırdı.dükkan açtı üstüme onuda batırdı.borç içindeyim.şu an bırakın o borçları ödemeyi kıramızı ödemekte zorlanıoruz.artık birlikte yapamicagimiz kesin.zaten bize yaşattıklarından sonra aynı evde olmak bile işkence bana.ayrılmak istiyorum.mesleğim yok çalışsam en fazla asgari ücret alicam.kızıma kim bakıçak parası nasıl ödencek?kiralar borçlar v.s çıkmazdayım resmen.bana bir akıl verin ne olur:(
Eşimden boşanmak istiyorum, çıkmazdayım. Ne yapacağım?