Eşimden Boşanmak İstemiyorum , Bunalımdayım Neyapacağım?

6 senelik evliyim ve 1 tane çocuğum var, eşimle severek evlendik, O Şu an boşanmak istiyor ve sebebi benim ilgisiz olmam, bu boşanma isteği hergün artıyor ama biz bu şiddeti Roaccutane adında bir ilaca başladı buna bağlıyoruz bundan sonra çok arttı,
İlgisizlikler konusunda haklı ama, birliktelik yönden sadece onun istediği zamanlarda olması ( uzun aralıklarda) Ben çocuk istiyordum ama o benden habersiz gidip hastahanede bir tüp gibi birşey taktırmış ve çocuk konusunda hep bana sert çıkması, ev ile hiç ilgilenmemesi benim küsmemi sağladı,
20 gün önce çok iyi olduk güzel bir gece ve birliktelik süperdi ama 4 gün sonra sebepsiz yine aynı, geçen hafta bana attığı mesajda Ne oldu bana kendimi tanımıyorum sana ihtiyacım var ne olur yanımda ol diye mesaj atan kişi bugün bana tanıştığımız güne bile lanet eden biri haline geldi, benden nefret ettiğini söylüyor ve canım çok acıyor, O söylediklerine kesin bilinçli olarak söylediğine inansam ben de o dakika yeter derim ama hergün farklı biri, birgün hep yanımda ol sana ihtiyacım var derken diğer gün bana lanetler okuyor, Çok şeyi dert etmiş ve banada başka birisi var gibi söylemeyede başladı bende seni aldatmamak için yatak hayatımız yok ona rağmen mas…. on yapıyorum senden başkası bana haram dedim.
Şu an artık 3 gündür hiç konuşmuyorum artık çocuk kimde kalıcak konuşması yapıyor, ben o ağır sözlere sadece dedimki sen ister inan ister inanma Sana ve çocuğuma hiç düşünmeden canımı veririm, ben ne senin nede çocuğumuzun geleceği ilede oynayamam, Allah göstermesin sana birşey olsa ben sana yine bakar, yemeğini yedirir altını değişirm ben seni böyle seviyor böyle değer veriyorum dedim ve kabuğuma çekildim, Yakınlarımız bana o gerçekten normal değil ona sahip çık destek ol diyor o laflara takılma onun sana ihtiyacı var diyor ama bende ümidimi yitirmeye başladım ve neredeyse bende insanım yeter dememek için zor tutuyorum kendimi, ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardım edin…
Güncellemeler
+1 yıl
Şu 3 gündür o kızgın kişilik gitti, yakın arkadaşları ile konuşmalarda onu sakinleştirdi, 3 gün annesinde kalıcak ayrı kalmakta iyi gelebilir, elini tutuyorum kafasını omzuma koyuyor , bugün ona günaydın mesajı attım ve onu çok sevdiğimi söyledim, oda Şu an sana ben bunu yazamıyorum ama ikimiz içinde herşeyin düzelmesini istiyorum dedi, o bana seni seviyorum demedi üzüldüm, ikimizde doktorda gidicez kabul etti, alnından yanağından öpüyüyorum , sürekli ama ötesini kesinlikle istemiyor... :(
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an eşim baya düzlemeye başladı , dün güzel bir mekanda şarap ile güzel bir ortamdan sonra evde sımsıkı sarılarak uyuduk , ben o esnada daha fazla yanaşmak istedim ama sadece sana sarılıp uyumak istiyorum dedi bende öyle yaptım, sabaha kadar öylce uyuduk, sabah beraber duşa girdik ama cinsellik istemiyor, bugün saat 00:00 olunca sevgililer günü için birden fazla beni zora sokacağını bile bilen seveceği ve pahalı hediyeler aldım, inşallah herşey yoluna girecek bunu çok istiyorum...
Eşimden Boşanmak İstemiyorum , Bunalımdayım Neyapacağım?