Boşanmak istemiyorum, ne yapmaliyim?

Arkadaşlar ben 4 ay önce kaçarak nikah kıydım ve ilk zamanlar zor geçti, ailem normal olarak çok üzüldü vs ama gönüllerini aldım. Ésimle Ilk başta her şey güzeldi ama günden güne eşimin çok takıntılı biri olduğunu fark ettim ve sürekli bana şunu yap bunu yap demeye başladı. Ben yapmayınca da sözümü dinlemiyorsun deyip kavga ediyorduk ve bu durum günden güne daha da kötü oldu. Ayrıca diğer bir sorunda eşimin ailesinin sıkıntılı insanlar olmasıydı. 1 gün aramasam problem çıkıyordu ve annesi sürekli bana yemek tarifi sormuyorsun deyip beni bunaltıyordu. ve bu durum eşimle bize de yansıyordu. Eşimin annesi çok sert bir kadın ve ilk baştan beri çok ısınamadım. Sürekli sert bir sekilde şunu yap getir götür kızım diyerek benim modumu düşürüyordu ve bana kaba davranıyordu ve bu durum sürekli oldugu icin bende dayanamayip ağlıyordum. Eşimle 4 aylık evliyiz ve 2 ay ağlayarak geçti diyebilirim. Daha önce bu kadar duygusal biri değildim ama evlendikten sonra çok duygusal oldum. Eşimde aģlamandan sıkıldim deyip bana kiziyordu ama kendime engel olamiyordum. son zamanlarda bu olaylardan dolayı benimle sıcak konuşmuyordu ve ben ailemin yanına gitmeye karar verdim biraz kafa dinlemek ikimize iyi gelir sandım. Daha sonra ben gittikten sonra eşim sürekli telefonda benimle tartışmaya başladı ve bende bu durumu hiç anlam veremedim. Ve anneme telefonu verdim her defasında. Annem güzel bir şekilde konuştu, annemle güzel konuşuyordu ama benimle yine sertleşiyordu. Ayrica ben gittikten sonra benim evime kayinvalidemler gelmiş. 1 gün sonra eşimi aradığımda bana annemlerle kış boyu kalicaz dedi ve bende ona benim haberim yoktu keşke bana da sorsaydın dedim ve o da bana o benim annem evimin kirasını o veriyor, onunla iyi gecinmek zorundasin benim de istediklerim olmuyor cevabını verdi. Halbuki bana evlenmeden önce de 2 hafta öncesinde de annemle anlasmak zorunda degilsin benimle iyi ol yeter demisti. Bu söylediğinden sonra çok sinirlendim ve telefonu anneme verdim, annem de artık sinirlendi ve oğlum senin amacın ne ayrılmak mı istiyorsun dedi ve eşim sessiz kaldı daha sonra da annem telefonu bana verdi ve eşim bana hadi göreyim sevgini dedi. Arkadaşlar bende o sinirle eşyalarımı toplasınlar ve göndersinler dedim onlar da eşyalarımı toplamışlar ve gönderdiler. Eşime o sinirle boşanma davası da açsın dedim ama istemeden çünkü ailesine ve eşime çok sinirlendim. Daha sonra benim ailem olaylara çok sinirlendi ve ailesine küfür etti çünkü benim üzüldüğümü gördüler ve tutamadılar kendilerini. Eşimin ailesi de çok saygısızlik yaptılar bana. Eşim bu olaydan 2 gün sonra numaramı sildi ve ben çok üzüldüm. şu an benimle konuşmuyor ama ben ayrılmak istemiyorum. Onu hala cok seviyorum. O da beni seviyor ama çevresine anlaşamıyoruz benim sözümü dinlemiyor demiş. şu an eşim ve ailesi sessize yattı. Arkadaşlar ayrılmak istemiyorum ama aileler çok gerildi ne yapmam lazım lütfen bana yardımcı olun, lütfen🙏
Boşanmak istemiyorum, ne yapmaliyim?