Eşimle aile yüzünden sorun yaşadık eşim öfkeli sinirli birisi Sonra yurt dışına gitti iş için o sırada ben ailemdeydim şimdi o yurt dışında mesaj atıyorum okuyor ama cevap vermiyor engellemiyor ama numaramı silmiş ve boşanmak istiyor sürekli boşanacam diyor ailesinin etkisi çok büyük bu durumda baya dolduruşa gelmiş bende evime gidemiyorum almıyorlar ne yapacam bilmiyorum nasıl bu karardan döndürecem bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Öfkesinden gözü birşeyi görmüyor onu terk ettiğimi söylüyor Öfkeyle hareket ediyor
baristinizmi? bende ayni seyi yasiyorum Şu an cok üzücü keske bu erkekler evligi ciddi alsa.. hep biz kadinlar aileyi birakicagiz baska bi sehire gidicekmisiz ailesine köle olucakmisiz calistimiz parayi ona getiricekmisiz ev isleri vs herseyi biz yapmaliyiz. yaa siz nerdesiniz? siz ne yaptiniz bu evlilik icin? neden bu kadar acimasiz olabilirsiniz? bi yuvayi neden yikmak kolay geliyor size.. cok üzgünüm.. insallah cevap yazarsin bana ayni seyi yasadim icin merak ediyorum acikcasi
Aynı fikirdeyim. Biraz pasif kal. Zaten yönetmek için uğraşan bir tip ise senin onu yönlendirme i kabullenmez. Bekle. Onun istediği için birliktesiniz diye hissetmesi lazım. Bilinçaltına aşık olduğu kadın izlenimi bırakabilirsin ama üstüne düşerek olmaz
@Sessizsedasızgitmek öyle yapıyorum en azından çabaladığımı ve sevdiğimi anlatmaya çalıştım şimdi yazmicam artık tek korkum öfkeyle hareket edip dava açarsa
Dava açarsa bana yaz. okur üfler döndürürüz inş. geri :) (ciddiyim) . Merak etme sen. Şimdi sakince bekle. Endişelenme Aslında anasının sözüne bakıp eşini boşayan adamı koca yapmak doğru değil ama dediğin gibi bir yuva kuruyorsun hayallerin gençliğin heba olup gitsin istemiyorsun.
@okuyanadam34 1 senelik evliyim yani bide eşimle aramda aile sorunu dışında problem olmadı neden yuvamın sebepsiz yere yakılmasına göz yumayım hiç kolay değil yuva yıkmak olmamalıda zaten şiddet aldatma ağır şeyler olmadığı sürece çok şükür bende öyle sorunlar yoktu herkesin hayran olduğu çifttik
Şimdi sen sakin dur. Eşin ailesini dış etkenlerden muhafaza etmeli , bunun içine kendi ailesi de dahil. Sende öyle. Sizinde bir yuvanız var ve Başkalrının ikinizin evlilğine laf söylemesine müsade etmemeniz gerekiyor. Bu bilinçte olmayınca biri aile içi ciddi sorunlar oluyor. bu bir süre küs barış şeklinde gitsede zaman içinde biribirinizden nefret eder duruma geleceksiniz. inş. barıştığınızda oturup konuşun. Aileleriniz ile görüşmeyi sınırlandırıp saygı sevgi çerçevesinde çok lavbali olmadan ve içişlerinize karıştırmadan devam etme kararı almalısınız
Sıkma canını. Olumlu düşün. İnş. tekrar kavuşacaksınız. Belki senin kıymetini daha çok anlar. ama dediğim gibi sessiz kal şimdilik. Hiç yazma arama da. ne zaman dönecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
baristinizmi? bende ayni seyi yasiyorum Şu an cok üzücü keske bu erkekler evligi ciddi alsa.. hep biz kadinlar aileyi birakicagiz baska bi sehire gidicekmisiz ailesine köle olucakmisiz calistimiz parayi ona getiricekmisiz ev isleri vs herseyi biz yapmaliyiz. yaa siz nerdesiniz? siz ne yaptiniz bu evlilik icin? neden bu kadar acimasiz olabilirsiniz? bi yuvayi neden yikmak kolay geliyor size.. cok üzgünüm.. insallah cevap yazarsin bana ayni seyi yasadim icin merak ediyorum acikcasi
Çok üstüne gitme. Bunaltma. Sessiz ce bekle. Bir tarafın ailesi işin içindeyse huzur olmaz. kötü bir durum. Sakince beklemelisin
Üstüne çok düştüm bitmesin diye boşanma davası açmasın diye acaba sesiz kalsam düşünür bazı şeylerin farkına varır mı
Kesinlikle konuşmamak lazım geriye çekil. Sessiz kal. Sen irtibat kurdukça o rahat rahat bekler
Aynı fikirdeyim. Biraz pasif kal. Zaten yönetmek için uğraşan bir tip ise senin onu yönlendirme i kabullenmez. Bekle. Onun istediği için birliktesiniz diye hissetmesi lazım. Bilinçaltına aşık olduğu kadın izlenimi bırakabilirsin ama üstüne düşerek olmaz
şu an öyle yapıyorum ailesinden uzaklaştı bende yokum belki kafasını toplar düşünür
@Sessizsedasızgitmek öyle yapıyorum en azından çabaladığımı ve sevdiğimi anlatmaya çalıştım şimdi yazmicam artık tek korkum öfkeyle hareket edip dava açarsa
Dava açarsa bana yaz. okur üfler döndürürüz inş. geri :) (ciddiyim) . Merak etme sen. Şimdi sakince bekle. Endişelenme
Aslında anasının sözüne bakıp eşini boşayan adamı koca yapmak doğru değil ama dediğin gibi bir yuva kuruyorsun hayallerin gençliğin heba olup gitsin istemiyorsun.
Okuyanadam haklısın ama ailesinin sözüyle hareket edeni yadırgarken okuyup üfleyip bağlamak ne kadar doğru
Zaten avukat tutmuş açacakmış
@Sessizsedasızgitmek Bağlamak değil. Kavuşturmak. Büyü değil.
@Lavin30 Merak etme sen. İçini ferah tut. Hangi şehirdesiniz?
O zaman güzel olur
Bu karardan nasıl döndürceğinin çok kolay bi yolu bar aslından
Ney
Takip ettim sende et detaylı anlatırım kafana yatarsa uygularsın
Burdan anlatabilirsin
Ya uzun konu ondan korkma ne kaybedersin alttarafı takip edicen hepsi bu
Yazdım
boşanmak istiyorsa eğer boşan gitsin. Neden zorluyorsun ki?
Keşke yuva yıkmak bu kadar kolay olsaydı
Bu bekarlar sevgiliye küsmek gibi sanıyorlar :) gerçi onlarda yapışkan gibi bırakamıyorlar birbirlerini.
@okuyanadam34 1 senelik evliyim yani bide eşimle aramda aile sorunu dışında problem olmadı neden yuvamın sebepsiz yere yakılmasına göz yumayım hiç kolay değil yuva yıkmak olmamalıda zaten şiddet aldatma ağır şeyler olmadığı sürece çok şükür bende öyle sorunlar yoktu herkesin hayran olduğu çifttik
Şimdi sen sakin dur. Eşin ailesini dış etkenlerden muhafaza etmeli , bunun içine kendi ailesi de dahil. Sende öyle. Sizinde bir yuvanız var ve Başkalrının ikinizin evlilğine laf söylemesine müsade etmemeniz gerekiyor. Bu bilinçte olmayınca biri aile içi ciddi sorunlar oluyor. bu bir süre küs barış şeklinde gitsede zaman içinde biribirinizden nefret eder duruma geleceksiniz. inş. barıştığınızda oturup konuşun. Aileleriniz ile görüşmeyi sınırlandırıp saygı sevgi çerçevesinde çok lavbali olmadan ve içişlerinize karıştırmadan devam etme kararı almalısınız
@okuyanadam34 inşallah boşanmayız dua edin bazı şeyler bana ders oldu zaten
Sıkma canını. Olumlu düşün. İnş. tekrar kavuşacaksınız. Belki senin kıymetini daha çok anlar. ama dediğim gibi sessiz kal şimdilik. Hiç yazma arama da. ne zaman dönecek
@okuyanadam34 inşallah dua edin 🙏 herzaman dua ediyorum inşallah yıkılmaz yuvam
ben de boşanma aşamasındayım 4 aydır ayrı kalıyoruz
Kim boşanmak istiyor eşin mi
ikimiz de
Zor bir durum Allah yardımcınız olsun sebeb ne özel değilse
karım ruh hastası