Eşimle 15 yaşında tanıştık 25 yaşında evlendik. İkimiz liseye gidiyorduk sınıf tekrarına kalınca liseyi bıraktı. Ben iyi bir derece ile iyi bir fakülte kazanıp 4 yıl okuyup memur olarak atandım atanmadan önce de eşime (o zamanlar sevgilim ) memleketimizde kalmak istiyorsan bir iş kur ve burada kalalım dedim (sermayesi var orta gelirli bir aile istese babası istediği her işi kurar) 2 yıl bekledim iş kurmasını iş kuramayınca KPSS kazanıp atandım tam atanma yılında evlendik. Sonra ben nereye o oraya olacaktı mecbur. Uzak bir ile atandım benimle geldi. 1.5 yıl evde durdu asla çalışmadı benim maaşımla geçindik. Hiç çalışmaya gönlü yoktu aylarca değil yıllarca bekleyebilirdi. Ev alalım yatırım yapalım dedim kazancımın yarısından fazlasını ev kredisine yatırdım diğer yarısıyla elektirik su kira doğalgaz ödedim kendime bir kuruş bile bırakmadan buna rağmen aldığımız evin kirasını o harcasın istedim.. belki teşekür eder diye o bile olmadı.. hayatında hiç elektirik su kira derdi olmadı ne isterse aldım.. hayalinde bir araba vardı o yok halimle kredi çektim üstünü tamamlayıp aldım aklında kalmasın istedim..
1.5 yılın sonunda canıma tak etti iş konusunu açtım 6 ay boyunca ikna etmeye çalıştım daha sonra hamile kaldım. Hamileliğim ağır geçiyordu kusa kusa işe gittim nöbete gittim günlerce hiç çalışmaya gönlü olmadı en son kavga dövüş sen nasıl baba olacaksın böyle diyerek ikna edip işe girmesini sağladım 1yıl çalıştı asgari ücretle bir işte
. Sağlıklı bir evladımız oldu çok şükür. Gel gelelim evlat sadece benim gibi iş konusundaki sorumsuzluğu burada da başladı. Çocuğumuz 1.5 yaşında ve bir kez bile gece kalkmadı. Çalışsın çalışmasın yorgun olsun iyi olsun hiç farketmez ben söylemeden daha bir akşam oturmasında sen rahatça bir bardak çay iç ben evladımıza bakayım demedi. Sorumsuz ve düşüncesiz. Zaten ortak bir paydamız hiç olmadı çocuktan önce de böyleydi. Sadece cnsllk zamanı odaya gireriz daha sonra veya önce ten teması saçımı okşama iki güzel kelam iki söz hiçbir şey olmaz. Kalabalık ortamlarda beni aşağılar kötü konuşur. Yol yordam bilmez toplum içinde nasıl davranılır hiç bilmez.. Büyük kızım baba baba dedikçe acaba sabretsem mi bu galesiz hallerini görmesem mi diyorum..
bir beneğim 1 yaşında diğer bebeğime hamileyim o halde bile çocuklarımız ne olur geleceğimizi düşünelim demedi hiç düşünmeden 14 pro max istiyorum dedi.. yani sadece çocuk gibi istiyor ailesi bu zamana kadar bebek gibi büyütmüş şimdi benden aynısı istiyor.. aldım onu da aldım
2 tane bebeğim var kocam 3. Bir bebek evde.
Ben oldum olası azimliyimdir. ek bir işte sağlayarak Şuanki asgari ücretin 5-6 kat fazlasını kazanıyorum dublex villa da oturuyoruz kirasını hwrşwyini peşin verdim gelirim milletvekilinden fazla hiç kimseye muhtaçlığım yok.
bebeklerim küçük baba sevgisi ister mi korkuyorum sonra pişman olurmuyum
lütfen mantıklı cevaplar verin.
inanın vurdumduymaz insanla yaşamayan bilmez. Sıfır sorumluluk hep istek ve sevgim hiç ama hiç yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer