Eşimden boşanmak istiyorum?

Merhaba direkt konuya gireceğim ben 7 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var eşimle evlendiğimiz zamandan beri anlaşamaıyoruz ama bir şekilde yürüttük çünkü içimde düzelir umudu vardı ama gelin görünki düzelmek bir yana dursun daha da kötüleşti kızım olduktan sonra, eşimin alkol ve bilgisayar oyunu bağımlılığı var eve kapanır asla çıkmak istemez ilgisiz biri çocuğuyla bile doğru düzgün ilgilenmez sürekli alkol alıyor oyun oynuyor sürekli bırakması için bırakmasa bile azaltması için çok dil döktüm ama nafile oyun oynarken çok yüksek sesle bağırarak konuşuyor alkoş de alıyor bubsırada kızımda sesinden korkuyor uyarınca da bana kızıyor hakaretler ediyor dayanamıyorum artık kafası güzelken boşanmak istiyor sabah ayılınca da bir şey yokmuş gibi davranıyor bende boşanmak istiyorum bıktım bu toksik ilişkiden kendisine söylediğim zaman da beni ciddiye almıyor aileme söyledim bu durumu onlar da arkamda ama benden biraz süre istediler çünkü şu an taşınma aşamasındalar ve ek olarak kız kardeşimde 2 ay önce boşandı onlar bu kadar telaşlı ve üzgün olduğu halde birde benim için üzülüyorlar bana birkaç ay daha sebretmemi taşınıp düzenlerini kurduktan sonra gelmemi istediler ben o zamana kadar fikrimin değişmesinden ve özgüven eksikliğinden kızımın babasız kalması korkusu döngüsünden çıkamıyorum ama bu evde de kalamıyor dayanamıyorum napmalıyım akıl verin
Eşimden boşanmak istiyorum?