Merhaba direkt konuya gireceğim ben 7 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var eşimle evlendiğimiz zamandan beri anlaşamaıyoruz ama bir şekilde yürüttük çünkü içimde düzelir umudu vardı ama gelin görünki düzelmek bir yana dursun daha da kötüleşti kızım olduktan sonra, eşimin alkol ve bilgisayar oyunu bağımlılığı var eve kapanır asla çıkmak istemez ilgisiz biri çocuğuyla bile doğru düzgün ilgilenmez sürekli alkol alıyor oyun oynuyor sürekli bırakması için bırakmasa bile azaltması için çok dil döktüm ama nafile oyun oynarken çok yüksek sesle bağırarak konuşuyor alkoş de alıyor bubsırada kızımda sesinden korkuyor uyarınca da bana kızıyor hakaretler ediyor dayanamıyorum artık kafası güzelken boşanmak istiyor sabah ayılınca da bir şey yokmuş gibi davranıyor bende boşanmak istiyorum bıktım bu toksik ilişkiden kendisine söylediğim zaman da beni ciddiye almıyor aileme söyledim bu durumu onlar da arkamda ama benden biraz süre istediler çünkü şu an taşınma aşamasındalar ve ek olarak kız kardeşimde 2 ay önce boşandı onlar bu kadar telaşlı ve üzgün olduğu halde birde benim için üzülüyorlar bana birkaç ay daha sebretmemi taşınıp düzenlerini kurduktan sonra gelmemi istediler ben o zamana kadar fikrimin değişmesinden ve özgüven eksikliğinden kızımın babasız kalması korkusu döngüsünden çıkamıyorum ama bu evde de kalamıyor dayanamıyorum napmalıyım akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir kız çocuğu veya bir erkek çocuğu ne anne sevgisi eksik ne de baba sevgisi eksik bir şekilde büyümeyi hak etmiyor ama aynı zamanda bunu travma olarak veya öz güven eksikliği olarak da hayatına yansıtarak yaşamayı da hak etmiyor o yüzden boşanmak ayrılmak ve bir işe girip Kendi Ayakları üzerinde durup çocuğuna hem anne hem baba olup bu sevgiyi iliklerine kadar hissedebilecek şekilde verebilecek güç zaten sende var Bunu kimse inkar etmiyor edemez de Ama içindeki korkuyu ve endişeyi anlıyorum fikrinin değişmesi Tabii ki de olabilecek ihtimaller arasında ama çocuğunun babasıyla Aynı Çatı Altında yaşayıp babasına korku dolu gözlere bakmasını izlemektense sevgisini az yaşayıp mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamasını tercih etmeni çok isterim sevdiğin hayattaki en değerli varlığın olan çocuğunun gözlerinin önünde arkadaşlarını kıskanması onların baba sevgisi görmesi veya babasıyla olan ilişkilerini görmesini ve bunu kendine travma olarak yaşadığını görmek seni üzecektir onu da o yüzden boşanmak her ne kadar kötü de olsa eksiklik de olsa en azından çoğu sorunu çözecektir
12 Yorumla
Soran10 ayAynen içimde babasız büyüteceğim endişesi de var bu yüzden kararımın değişmesinden korkuyorum ama böyle de süremez hayat ilerde büyüdüğünde babam neden böyle keşke ayrılsaydınız demesinden travmalı ürkek bir çocuk olarak yetişmesinden buna bağlı olarak ileriki hayatında yanlış kararlar vermemesi için kararlı olmam gerekiyor
- 10 ay
Çocuğunun sağlıklı bir birsy olması için güvenli kararlı ve yönetici ruhu ile dolu bir hayatı olması için bu durum şart bence ilk zamanlar da maddi ve manevi olarak zorluklar çekersin buna bisey diyemem ama zaman geçtikçe sende göreceksin ki aldigin bu karar hayatında ki en büyük en güzel ve en doğru karar olmuş olacak
En İyi Cevaplar
zamanında bu tarz duruma maruz kalan ama burdaki çocuğun rolündeki birisi olarak, eğer çocuğunu düşünüyorsan lütfen bırak o adamı ablam. annemde ayrıldı benzer sebeplerden dolayı babamdan, elbet sıkıntılar çekeceksin fakat eğer ayaklarının üzerinde durmak için çabalarsan emin ol ki çocuğun ve senin için en doğru yol bu olacak. çünkü çocuğun büyürken hayatında öyle bir baba rolü olursa emin ol ki hayatında hiç baba rolü olmamasından çok daha kötü bi durumda olacak. şöyle düşün. çocuk biraz daha büyüdü diyelim, anne babası devamlı mutsuz, bakıyor ilişkileri berbat halde ve ikisi de bunun farkında ama hala devâm ediyorlar, düzelme yok fakat boşanma da yok. çocuk şu an anlamıyor olabilir fakat ileride elbet kafasında benim için bu anlaşmazsızlıkla dolu ilişkiye devam ediyorlar diyerek kafasında kendisini suçlayacak. hadi bunu da geçtim, çocuğun bu tarz davranış sergileyen bi baba ile olması onun psikolojik açısından ona gram iyi gelmeyecek. belirli bi yaştan sonra veya ergenliğe girdikten sonra evdeki sorunlardan aklını uzaklaştırmak amacı ile sosyal medya gibi ortamlara girdiğinde, tonlarca kötü içeriğe maruz olacaktır, ya da daha kötüsü babasınınki gibi bir bağımlılığa sahip olabilir. benim tavsiyem, kendi iyiliğin ve çocuğunun iyiliği için o ortamdan fırsat bulduğun an uzaklaşıp, o adamdan boşanman, sizi ayakta tutacak bi iş bulman ve çocuğunu sağlikli bi zihniyet ile yetiştirmen. bu süreçte de çocuğunun ve kendi psikolojini korumaya çalışman. eminim ki başta zorlanacaksınız, bu hayat size farklı gelecek, alışma süreciniz olacak fakat kendi deneyimimden konuşarak söylüyorum, hepsi zaman alsa da yerine oturuyor, o ortamdan çok daha sağlıklı bi ortamda oluyorsunuz. umarım bu sorunları en kısa sürede atlatır ve çok mutlu olursunuz. 🙃
21 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim çok doğru söylüyorsunuz çacuğumun piskolojisi ve mutluluğu daha önemli
10 ayGerçekten zor bir durum ama ailenle ya da ailensiz bu kararı alman senin için daha doğru olacaktır. Kocanız hiçbir zaman değişmeyecek. Düzeliyormuş gibi yapacak ama içinde her zaman o problem olduğu için sürekli bu duruma maruz kalacaksın. Çocuğumuz var ayrılamaz benden gidemez kafasında birisi galiba kocanız bir öyle bir böyle demesinin sebebi bence bu. Zor bir karar ama ömür boyu buna ne kadar katlanabilirsin bilmiyorum, Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran10 ayEvet ben gitmem düşüncesinde çünki çoğu zaman ayrılacam deyip gidemediğim için onun rahatlığında başta bocalarım ama alışırım başka bir şey gelmiyor elimden
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
11 ayBende boşandım. Kararımı bçocuğumdan sonra net verdim. Ki sende verdin. Bu kısır döngü devam edecek, adamda bağımlılık var. Bir tarih ver kendine ve net kararını al
03 Yorumla
Soran11 ayBirkaç ay sabredicem ailem taşınıp düzenini kurana kadar o zaman da fikrim değişir diye korkuyorum
- 11 ay
Bu şekilde karalı olamazsın. Belki bir üç ay daha ver kendine
Soran11 ayEvet öyle yapıcam zaten birkaç ay vaktim var
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda neler yaşadığını anlamak gerçekten kolay değil. Haklı olarak çok yorulmuş, tükenmiş hissediyorsun. Öncelikle kendine, bu süreci yönetebilmek için güçlü olduğuna inan. Eşinin bağımlılıkları ve sorumsuz davranışları, senin ve kızın için sağlıklı bir ortam yaratmıyor ve herkes kendi mutluluğunu hak eder. Aile desteğinin arkanda olduğunu bilmek de güzel bir avantaj. Kızının babasız kalacağını düşünüyorsun ama unutma, sağlıksız bir aile ortamı içinde büyümek, babasız büyümekten daha zararlı olabilir.
Eğer gerçekten boşanmak istiyorsan bu karara sadık kal; ama acele etmeden, net bir planla ilerlemek sana daha iyi hissettirebilir. Ailenin önerisini değerlendirip kısa bir süre daha bekleyebilirsin; bu süreçte kendine ve kızına odaklan, yeni bir düzen inşa etmek için destekler aramaya başla. Kararında net ol ve kendine bu çıkışın ne kadar önemli olduğunu hatırlat. Seni anlamaya, desteklemeye hazır bir terapist ya da danışmandan da faydalanabilirsin. 🌟 Kendini asla yalnız hissetme, güçlü bir kadınsın ve bu süreci atlatacaksın. 💛💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayÖncelikle kendini ve çocuğunu düşünmelisin; sağlıklı bir ortam çok önemli. Eşinin davranışları değişmiyorsa, beklemek zorunda değilsin. Destek alarak, güvenli şekilde plan yapıp adım atabilirsin. Kendi ve kızının mutluluğu için cesur ol, profesyonel yardım almayı ihmal etme
11 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim kalarım kesin ama mecburi olarak beklemem gerekiyor kendisine de söyledim boşanmak istediğimi ama inanmıyor bana
Gizli Üye(18-24)10 ayYaşadığın çok zor ve gerçekten anlayamam. Ama bende o kız çocuklarından biri olarak yorum yapabilirim sadece. Keşke annem bekar bir kadın olsaydı da ben yaşamasaydım bunları diyorum hep. Annemde ben 4 yaşındayken şiddetli geçim yüzünden boşanmak istedi. Babamın annemi dövmeye kalktığına şahit olduğumda haftalarca konuşmaya korktum. Keşke diyorun boşansaydı. Şuanda bazen diyorum boşanmak istiyorum diye. Ona bakacağımı söylüyorum ancak bu yaştan sonra insanlar ne der düşüncesinden korktuğu için boşanmıyor.
23 Yorumla
Soran10 ayKıyamam sana umarım bundan sonra dilediklerin yerine gelir bende kızıma bu durumu yaşatmamak için boşanmak istiyorum babalı olup mutsuz olacağına babasız olup mutlu olur belki
Cevap sahibi10 ayHer zaman arkanda olurum ablacım. Bir şeye ihtiyacın olursa yardımcı olmak için her şeyi yaparım. Umarım sende, kızın da çok mutlu olursunuz
Soran10 ayÇok teşekkür ederim ince ruhundan öpüyorum 💕
Bosan ise gir çalış kendi ayakların üzerinde dur. Korkma
15 Yorumla
Soran11 ayBenimde planım bu yönde
Soran11 ayEvet şu an küçük anlamıyor ama ilerde piskolojisi bozulacak bu toksik ortamdan bizden o yüzden onun iyiliği için ayrılmak istiyorum
Soran11 ayTeşekkür ederim💕
10 ayBence boşan. Çocuk olmasaydı iyiydi ama yapacak bir şey yok. Çünkü çocuğun psikolojik, karakter olarak gelişiminede zarar verir. Nasıl insanlar var arkadaş. Hiç evlenmeye aile kurmaya layık olmayan karaktersizler evleniyor. Sonrada eşlerine çocuklarına hayatı zindan ediyorlar. Herkes evlenip çocuk sahibi olmamalı. Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın.
11 Yorumla
Soran10 ayAmin.
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
11 ayBir baba olarak ben utandım. Bu ev hangi gelir ile dönüyor
114 Yorumla
Soran11 ayMemur
- 11 ay
Nasıl bir konsantrasyon ile işe gidiyor. Amirleri anlamaz mı?
Soran11 ayÖyle alışkınki yeri geliyor 3 saatlik uykuyla işe gidiyor ama evde de huzur bırakmıyor
- 11 ay
Ailen yakınında mı?
Soran11 ayUzakta maalesef farklı bir memleketteler onlar bize daha yakın bir şehre taşınacaklar
- 11 ay
Mutlaka yanında olsunlar seni yanlız bırakmasınlar
Soran11 ayEvet öyle yapıcaklar sağolsunlar taşınmalarını bekliyorum
- 11 ay
Çokmkızarım ben böyle sorumsuz adamlara babalığı hak etmiyorlar
Soran11 ayKesinlikle
- 11 ay
Bana dediğin vizcanlı olur. Eşine ve evladına sahip çıkar
Soran11 ayDünya umrunda değil
- 11 ay
Vay arkadaş ya bunun ailesi uyarmazmı bunu
Soran10 ayUyarıyorda takmıyor ki onlarıda
- 10 ay
Şimdide kapı vurup yine ile gitti dimi
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
10 ayKendine güven kadin sensin sana muhtac binerkek. yeni bi sayfa yeni bi hayat önünde bekliyo sende aazcik sabredip sonunda yeni hayatina kabusursun hergun mutsuz olacagina birgun mutsuz ol
10 Yorumla Hukukçu olarak bahsetmeliyim ki, boşanma sebebi doğru fakat boşandıktan sonra ki süreci yönetebilecek misiniz önemli olan bu
Aynı zamanda konuştunuz mu bu konuşu ciddi bi şekilde oturup
116 Yorumla
Soran11 ayKonuştuk kızımı babasız mı bıtakacaksın diyor otur oturduğun yerde diyor ciddiye almıyor beni
Soran11 ayKonuştum annesi kendiyle konuşacağını söyledi ama işe yaramayacağını biliyorum çünki onları da takmıyor benim arkamda ailesi de
Soran11 ayEvlenmeden önce alkolü bırakacağını söylemişti evlendikten sonra da bilgisayar aldı bağımlısı oldu
- 11 ay
Yanlış kişiyi seçmişsin evlenmek için önemli kural iki kişinin olgunlaşmış olması, sen ne durumdasın bilemem seninde eksikliğin olabilir olgunlaşmamış olabilirsin.
Ama olgunlaşmak yegane faktör kişinin bağımlılıklarının olmamasıdır.
Önceliğini kendine ve ailesini veriyor olması, kendisini ve yakınlarına zarar vermeyecek davranışlar göstermesidir.
Maalesef bağımlı yapılardan uzak durmak gerekir
Soran11 ayAynen öyle çok sonra dank etti kafama kızımın mutsuz sağlıksız bir ortamda büyümesine göz yumamam artık benim yaptığım hatanın bedelini ona ödetemem
Soran11 ayAilem hep yanımda bende bu durumlar yüzünden birkaç ay beklicem ama kararım kesin şimdilik umarım önümdeki süreçte manipüle edilmem
Soran11 aySeverek evlenmiştim güya şimdi suratına bakınca midem bulanıyor o derecdeyim
- 11 ay
Medya ve diziler üzerinden kadınlare seçmesi ve seçmemesi gereken erkekler konusunda ciddi manipülatif propaganda yöntemleri uygulanıyor. Bilinçaltlarına giden mesajlar yolu ile, kadınlara özellikle uyumsuz alakasız erkekleri seçtiriyorlar.
Sonuç =
Boşanmalar patlaadı
Mutlu çift kalmadı.
Asıl seçmesi gereken erkeklerden korkuyorlar ön yargı oluştu.
Gerçekten durum çok vahim. Sen neye göre seçtiğini bile bilmiyosundur zaten
Soran11 ayErken yaşta evlendim cahil cesareti derler ya gözüm ondan başkasını görmüyordy
Soran11 ayAynen öyle şimdi ise çok pişmanım
10 ayBoşan ve kendi ayaklarının üzerinde dur ve çok dua et.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 ayOyun bağımlısı içkici sorumsuz adamla evlenmek gibi bir hata yaptın da başından beri anlaşamadığın adama niye çocuk yaparak hatanın en büyüğünü yaptın? Düzelir umuduyla çocuk mu yapılır?
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayGel gel sende gel illa yaşayacaksınız öyle anlayacaksınız
01 Yorumla
Soran11 ayNeyi
- Aile & Toplum konusunda 649 cevap paylaştı.
11 ayBilgisayar bagımlısı dedin bende gerisi bitti ama sen bilirsin iyi düşün
08 Yorumla
Soran11 ayKararımı verdim bitti benim için kızıyla bile ilgilenmeyen bir adamla yaşamak sadece ona hizmetçi olarak evde kalmakla aynı
- 11 ay
Haklısın hakkında hayırlısı olsjb
Soran11 ayTeşekkür ederim
- 11 ay
Aileleri Bi devreye soksan
Soran11 ayAilelerle görüştüm ama eşimin pek umrunda değil
- 11 ay
O zaman yapacağın şey belli
Soran11 ayAynen
- 11 ay
Hayırlı geceler umarım her şey istediğin gibi olur.
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşin blöfçü ve tutarsız bence iyi bi yaptğının nedelini ödet snrada sen değil ben bırakıyorum de
02 Yorumla
Soran11 ayÖyle yapacağim hiç bişeyi hak etmiyor
11 ayO evde kızınız sağlıklı büyümez zaten
21 Yorumla
Soran11 ayEvet bu yüzden zaten boşanmak istiyorum
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. oyunmu hatunmu reelsi vardı. kız böyle geliyordu jartiyerli. o aklıma geldişimdi. işe yarmazmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvlendikten sonra mı başladı oyuna ve alkole?
05 Yorumla
Soran11 ayAlkolü vardı evlenmeden önce bırakacağını söyledi evlendikten sonra da bilgisayar aldı alkolü bırakmadı aksine daha da çok içti
Cevap sahibi11 ayKusura bakma da doğacak Oğlak bkndan belli olur derler
Soran11 ayEvet doğru söylüyorsunuz canım olduğum için gözüme perde inmişti şimdi açıldı
Cevap sahibi11 ayYazık olmuş umarım her şeyi atlatirsin bir şekilde
Soran11 ayİnşallah sağolun
- Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.
11 ayKararınızı vermişsiniz.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
11 ayDerhal ayrıl hiç düşünme bile hiç
01 Yorumla
Soran11 ayKararımı verdim ayrılıcam ama ailemin taşınması için birkaç ay beklemem gerekitor :(
Aile & Toplum konusunda 669 cevap paylaştı. Bence sabret az daha kafanı iyice hazırla
08 Yorumla
Soran11 ayBirkaç ay zamanım var ama kararım kesin
Soran11 ayÖyle yapacağım
Soran11 ayBunalımdayım valaha nası dayanıcam kızıma nasıl yansıtmamaya çalışacağım bilmiyorum
Soran11 ayDeniyorum ama hiç birşeyden tat alamıyorum boş geliyor her şey
Gizli Üye(30-35)10 ayMaddi durumun olsaydi zaten ayrilirdin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBoşanmak olması gereken maalesef
10 YorumlaAnlıyorum istişare edelim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Kendi başınıza ayrılamaz mısınız
00 Yorumla
11 ayAç dava boşan onay arama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayonun ailesine söyledinmi konuştunmu
07 Yorumla
Soran11 ayKonuştum benim arkamdalar ama eşim ailesini de takmıyor
Cevap sahibi11 ayailen arkandaysa korkma derimde bi süre sonra bekar kadınsın diye bu seferde ailen baskı olucak bekar kız gibi davranmazlar bu annen babanda olsa bu şekilde kendi evin olmalı ayaklarının üzerinde durmayı başarabilirmisin bu soruyu sor kendine
Soran11 ayAyrıldıktan sonra bir süre ailemde kalıcam kızıma annem bakar bende işe girer çalışırım para biriktirdikten sınra da ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ailemde aynı şeyi düşünüyor
Cevap sahibi11 aybu en güzeli kesinlikle ev tutmalısın ama iradeli ol sabırlınıl rabbim gönlüne göre versin en güzel insanlarla karşılaştırsın bulunduğun durum beni üzdü gerçekten bi kadın hak ettiği değeri bulmalı diye düşünenlerdenim
Soran11 ayTeşekkür ederim desteğiniz için
Cevap sahibi10 ayrica ederim manevi açıdan destek olmak istedim
Cevap sahibi10 ayMerhaba
Gizli Üye(30-35)11 ayNasıl bakcan çocuğuna işin felan var mı
05 Yorumla
Soran11 ayAilemin yanına gidicem kızıma annem bakar bende işe girer çalışırım biraz para biriktirincede ayrı eve çıkarım diye düşünüyorum
Cevap sahibi11 ayÇok zor kiralar olmuş 20=30 bin
Soran11 ayOnu o zaman düşünücem yeterince bütçe ayırdıktan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum
Cevap sahibi11 ayMesleğin yokmu
Soran11 ayGıda teknisyeniyim evlenmeden önce de iletişim merkezinde çalışıyordum evlenınce çalışmamamı söyledi zaten sonra da çocuk oldu
10 ayEvlilikler çok basit oldu artık iyi bı avukat bul
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayMesleğin var mı? Yaşın kaç?
00 Yorumla
10 ayPeki ne yapacaksın sonrasında
00 Yorumla
10 ayBoşan gitsinn
00 Yorumla
10 ayBoşan ben arkandayım
00 Yorumla
11 ayBolsn
11 Yorumla- 11 ay
Hem de yarın
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında