Boşanmıyo boşanıp dul gezemezmişim. Çocuğumun velayetini alsam da bana asla göstermezmiş. Yaşlı bi babam var ona salça olmasından korkuyorum başka kimsem yok arkamda ben nasıl baş edicem bu insanlarla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Tehditlerini vs kanıtlı bir şekilde mahkemeye sunacak deliller hazırla ardından koruma talep edersin dava açtığında aynı zaman da şikayetçi de olursun hiç bir halt edemez velayeti anne üstünde olan çocuğu göstermeyecekmiş yok öyle bir dünya alıp yurt dışına çıkarmıyorsa eğer ülke içinde her türlü o çocuğu onun elinden alırlar bu bir gerçek
03 Yorumla- Soran1 yıl
Sülalecek hastalar eşim hapse girse bile çocuğu alana kadar bırakmazlar. Amcası çocuğu almak için eski karısının evinin önünce çok rezillikler çıkardı
- Cevap sahibi1 yıl
Çocuk kendi kararını verebilecek yaştaysa eğer yani idrak edebiliyorsa mahkemede ben annemde kalmak istiyorum diyebilir o çocuğu kimse alamaz sonra rezillik dediğimiz kuru gürültü açma kapını ara polisi sülalesini de götürürler memlekette kanun var yok öyle bedavadan delikanlılık. Aksi olur da çizmeyi aşarlarsa ya kan dökülür ya da hepsi hapse girer
- Soran1 yıl
İnşallah teşekkür ederim yorumlarınız için
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Eğer anlaşamıyoruzsan ondan boşanmak istiyorsan, Sana engel olamaz çocuğun velayetini aldıktan sonra senin elinden hayatta zorla alamaz şimdi bir laf yapıyor seni korkutuyor böyle bir adım atmaman için babana hiçbir şey yapamaz yanına dahi yaklaşamaz
02 Yorumla- Soran1 yıl
İnşallah dediğiniz gibi olur
- 1 yıl
Öyle öyle merak etme bu konuda istersen sana yol gösterebilir yardımcı olabilirim
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunlar fasa fiso yapacak adam solemez
Önce biraz bulaşır belki ama sonra işine bakar oda
Yapacak bise yok bosanma zamanınız geldiyse kacari yoksa olacak bu.
Biraz kıskançlık işte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özelden yazayım diyen kişi sapik mesaj atma. Elindeki tüm kanıtları mesajlaşmaları arsivle bublari avukatınla paylaş kişi hakkında uzaklaştırma kararı çıkartmaya çalış.
06 Yorumla- Soran1 yıl
Çok korkuyorum daha kötü olur diye
- Soran1 yıl
Bunun amcasının 5 çocuğu vardı ne yaptı ne etti aldı çocukları eski karısının evini basmalar mahallede rezillik çıkarmalar babasını dövmeler çok pislik insanlar. Adam bide ikinciye evlendi bi güzel bu yüzden korkuyorum. Ben böyle olduklarını bilsem evlenmezdim
- 1 yıl
Bak şimdi güzel insan riske girmiyorsun, çocuğu almaya çalışırsa ses çıkarma baska şehirde kendine ve babanla bir hayat kurmaya çalışıp çocuğu polis zoruyla geri al sonra bütün ailesi hakkında uzaklaştırma kararı çıkar. Aynı bölgede yaşarken bunu yaparsan zaten gelir musallat olurlar. Türkiye orası cahillerin cesaretli olduğu yer.
- Soran1 yıl
Çocuğum dediğime bakmayın bebek emiyor hala asla bırakamam. Şehir değiştirmek en iyisi gibi duruyor teşekkür ederim yorumlarınız için
Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Gidip karakola şikayet edip korunma talep ediyorsun sonrasında boşanma davası açıyorsun. Çocuk çok küçükse zaten sana verirler büyüksede ona sorarlar kimi isterse onda kalır.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Bunlar çok iğrenç insanlar ya gelip zorla alırlarsa eşim hapse girse dahi aileden biri alır illaki korkuyorum
- Soran1 yıl
Düşünüyorum bunu
- 1 yıl
Sana kim dedi bununla evlen diye.
00 Yorumla - 1 yıl
Ver adresini gidip belasını sk elim
00 Yorumla - 1 yıl
Hukuk var adalet var kadından yana
00 Yorumla - 1 yıl
Kendin ettin kendini buldun
00 Yorumla - 1 yıl
Hic bisey yapamz ac davayi