2 haftalık evliyim karım ba. kire değilmiş. Nasıl boşanabilirim hukuksal sıkıntı olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aga seni anlıyorumda yabancı devletlerde hepsi 18 yasına gelene kadar denemediği pozisyon kalmıyor.
Ve bu insanlar evleniyor gayette sorun yasamıyorlar.
Bence ona da bir birey gibi davranıp sahiplenici tavırdan vaz mı geçsen.
Ha diyorsanki ben sahiplenmek istiyorum merak etme sana da sahiplenilmek isteyen kız gelir.
geçmiş olsun diyelim.
Evlenmeden önce eski adet annenler gelini hamama götürüp baksın madem ahshshdn00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
22Cevap
2 hafta çok da geç değil baba evine gönder gitsin bosanmayi acarsin sen hic bir sey olmaz sana yalan söylemiş bie kere bunu yapmaya hakkı yok sen de yani önceden hic mi farketmedin soraydın doktora götüreydin ben evlenecegim zaman soyuna sopuna kadar bakmadan evlenmem asla onun bunun altinda ahliyacak orusbu sonra gelip bana kendini yamayacak öyle birisine ne aşık olurum ne de severim kimlerin altinda gezdiyse gitsin onunla evlensin
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Merhaba. Benim için de en büyük konudur bu şahsen kendim bakireyim elime erkek eli dahi degmedi. Ailem öyle büyüttü gayette memnunum bu durumdan. Bakir olmayan bir erkekle de asla evlenmem. Haklısın ama şöyle sende bakir isen eğer bakir degilsen boşanma.
40 Yorumla - +1 yıl
Gidin dava açın boşanın bunu gerekçe olarak gösterebilirsiniz diye biliyorum
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Bakalım
- +1 yıl
Yok daha neler şeriat kanunları mi var
- +1 yıl
Neyle ilgili şeriat kanunu mu var
- +1 yıl
Yani çok garip geldi mahkemeye gidip karım bakire değil diyip bossnabiliyor mu çok saçma
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bakire olmadığını ilk gece anladıysan direkt aile evine gönderseydin olurdu. Şimdi inandırmak konusunda sıkıntı çekebilirsin. Öyle olanlar ilk gece ayrılıyor zaten. Bu arada yeterince bilgili olsaydı diktirirdi. Burda herkes öyle soru soruyor farkettiysen. Beterin beteri var. Sen yine de çok üstüne gitme. Artık kimin eli kimin cebinde belli değil
20 Yorumla - +1 yıl
Bunu sorun edeceğini bilmesine rağmen senden gizledi mi?
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilseydim evlenmezdim itiraf etti sonunda baya ısrar ettim söylemesi için
- +1 yıl
Seni kandırmaya oynamış bariz, ben kaldıramazdım bunu.
Evlenmeden itiraf etse neyse de bariz evliliği kitleme hedefi güdülmüş.
Geçmiş olsun en kötüsüde evlendikten sonra öğrenmek..
00 YorumlaHukuksal sıkıntı dan kastının nafaka olduğunu düşünüyorum, bu konuda takip eder misin
00 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl bir bacım çocuğusun, eğer bu kadar rahatsız olduysan ilk günden boşanırdın. iki hafta bekleyip her haltı yiyip "KAROM BOKİRE DİGOL" boşa da kurtulsun senin gibi bir zihniyetten
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
a. ı paatlak diye boşanilırmı abi :) biraz daha kullan
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Belki hata yapmıştır pişman olmuştır ama gene sen bilirsin biraz sabret yemek yapmıyor evde şiddetli geçimsizlik felan var de (avukata)
10 Yorumla Sen daha önce kimseyle birlikte yaşamadınmıda karım bakire değil diye ayrılıyorsun ya zihniyetiniz batsın
20 Yorumla- +1 yıl
Bosanirsin da 2 ay niye gecktin be adam ben olsa 2 dk tutmam
02 Yorumla- Soran+1 yıl
2-3 hafta oluyor nikah 2 ay değil
- +1 yıl
Pardon tm 2 hafta her neyse işte iyiki kandirmamis seni
- +1 yıl
Geçmiş olsun usta
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Sağol kardeşim benim
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Neden 2 hafta bekledin peki? İlk günden olsa haklı bulurdum seni ama şu an o kadının hakkına girersin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Boşanırsın tabi ki hızlı bir şekilde
10 Yorumla - +1 yıl
Evlilik sürecinde bunca zaman konuşmadın mi
00 Yorumla Yani isteyen herkes bosanabilir ne sıkıntı olacak
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evet olur, karını hapse atarlar
00 Yorumla - +1 yıl
Sana yalan soyledi yani
11 Yorumla- Soran+1 yıl
evet
- +1 yıl
Çok önemli değil bence boşanma olur böyle şeyler
14 Yorumla- Soran+1 yıl
O zaman bacını ısmarlat buradaki delikanlılara nasıl olsa önemli değil dimi
- +1 yıl
Yapmıl zamanunda bi hata korknuş bence
- +1 yıl
Sende onu kötülere yem et o zaman
- Soran+1 yıl
ya konuşma hemşerim yazma daha
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu durumda en doğrusu boşanmak
00 Yorumla- +1 yıl
olur basta nerseydin
00 Yorumla Karakola git
00 Yorumla- +1 yıl
Ona söyle
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Peki sen bakir misin
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Sacma sapan konuşma
29 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
Arkadaşım bu devirde kim bakire. Kiz en azindan dürüst istese gider diktirirdi ruhun bile duymazdi. Durustluk asla cezalandirilmamali
- Soran+1 yıl
Dürüst değil birader. Ben şüphelendim de baskı kurdum üzerinde ve öttü. Herkes senin gibi geniş de değil bu arada zihniyetin belli senin.
- +1 yıl
Tamam peki o zaman sen de bundan bosanir bakirr bir #oralqueen #analqueen le evlenirsin.
- Soran+1 yıl
Yok öylelerini senin gibi midesizler karı diye koynuna alır. Bir sürü kocası olmuş karılarınız ile size mutluluklar ben daha evlenmeyi düşünmüyorum.
- +1 yıl
Brnce de bir daha evlenme sen hatta omur boyu kadinlardan uzak dur bu igrenc zihniyetle. Kimsenin hayatini mahvetme
- +1 yıl
@kzm_23 👏👏👏👏 cok prim yaptin aferin sana. Madalya takarlar artık sana el üstünde tutarlar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Anlaşmalı boşanın
00 Yorumla Sen hakli olursun
00 Yorumla- +1 yıl
Ağlayarak
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi