Karım benden boşanmak istiyor ama ben istemiyorum, ne yapmalıyım?

1bucuk yıllık evliyiz ve toplamda 4 yıllık bir birlikteliğimiz var eşim evlilik dönemimizde yeterince onunla ilgilenmediğimi ve evliliğimize 2 tarafın ailesinin karışması gibi şeylerin zamanla onu benden soguttuğunu ve artık eskisi gibi hissedemediğini söylüyor ve bu sebeplerden dolayı da 3 aydır düşünüyor boşanalım mı die fakat bide şöyle bir durum var annesi hastanede kan kanseri onun yanında kalıyor hastanede 1 aydır bu konuları konuştuğumuzda normal boşanalım ama dinen boşanmayalım ona hazır değilim diyor mesela boşanma konusunu konuştuğumuzda en son elini tuttum ve oda sımsıkı elimi tuttu sarıldım öptüm oda aynılarını yaptı sanki gitme diyormuş gibi aklım cok karıştı ne yapacağımı nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum onu cok bunalttım cok daraltı bunlarda ayrılmamamıza sebep oluyor sizce ne yapim biraz akıl verirmisiniz yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Bide şöyle bişi var gazıyla git diyor fakat hareketleri yanındayken gülüşleri falan hiç gitme diyor bana resmen dengem bozuldu biraz akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Eğerki benden soğumuş ise istemiyor ise beni tekrar sevmesi aşık olması için sizce ne yapmalıyım
Karım benden boşanmak istiyor ama ben istemiyorum, ne yapmalıyım?