En İyi Cevaplar
+1 yılDostum ilk önce silkeleneceksin.. İşine daha sıkı çalışacak, giyimine kuşamına daha özen gösterecek bedenine yatırım yapacaksın. Güçlü durmazsan kararsız olup gel git yaşarsan kaybedersin... Kadınlar zor anlaşılırlar ve tabiatları gereği '' annelik korunma ve savunma iç güdüsü-üreme ve neslin devamı'' güçlü erkeği bilinç altında isterler arık zayıf olma şansın kalmamış...
Kararlı özgüvenli disiplinli olacaksın unutma sen ilk önce bir bireysin. Sen yoksan oda zaten olmayacak hayatında... en iyi halin ne ise ona doğru yükselt kendini her koşulda kazanacaksın bireysel özgürlük alanını oluştur. ve gizem kat (Gizem değişim daima düşünmesini sağlar- ve düşünmesi bilinç altında acaba? biri mi var dedirtir) rekabetçidir kadınlar ve kadınlar kadınlar için süslenir giyinir unutma bu onu ters psikoloji ile yine kendini odak noktası yapmanı sağlayacak- asla mızmızlanma ve kimseye söyleme sakın arkadaşı annesi babası vs duymasın ya ben ayrılmak istemiyorum ama o beni terkediyor bu acziyet olarak algılanır 10-0 geriye düşersin asla bunu yapma sakın yalvarma sakın ya ben istemiyorum deme net ol. yumuşama korkaklık tehlikeye götürür. sakın mesaj atıp çiçek gönderip yok romantik olayım vs deneme onun senin için mücadele etmesini sağlayamaz isen bu iş biter... insanlar ona çok iyilik yapanı sevmez hatır gönül bilinse kırk yıllık sarı öküze bıçak vurulmazdı- tam ters işliyor kanun ters çaba kuralı diye bir gerçeklik var. insan kimin için bir şey yaparsa beyin ben bunu onun için yaptım demek seviyorum tarzında çalışır ve eşleştirir. bir çizgi bu ve sen b çizgiyi zanlımca geçmişte benim aştığım gibi aşmışsın yanılıp iyice berbat etmeden düzelt... saygılarımla
efendim bayanlar erkeklere göre daha kompleks düşünce kalıbına sahipler... ince ince düşünmüş... tek tek tartmış... gözlemlemiş... karara varmış... söylemiş... ama gelgit yaşamasının tek nedeni sonrası için olan belirsizlik ve korku alternatifi bulma çabası da diyebiliriz nihayetinde insan dediğimiz varlık türünün devamı için bilinç altında şarlanmış bir tür ve dişi anaç bu devamlılığın taşıyıcı bireyi... ikna etmek ile iş çözüme ulaşmaz bence ilk önce şartların eşitlenmesi gerekmekte yola ikna edilmiş ile olanlarla değil inananlarla çıkılır.90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaillelerin karışması en büyük problem zaten siz de kabul etmişsiniz çok bunalttım çok sıktım diye o halde biraz rahat bırakın zaten annesi kanser son derece mutsuzdur. normal bir insansa ki siz benden daha iyi bilirsiniz gözü dışarda değilse lütfen bırakmayın çünkü tahmin edebiliyorum bu süreci eminim bende bu tepkileri verirdim. Onun dili git diyor gururu diyor onu kalbi gitme diyor. yüksek ihtimal siz yanyanayken çok kavga etmezsiniz ama uzakta kalınca kavga ediyorsa sizi özlüyor çünkü bende böyleyim. 2. si benim de en hassas noktam evliliğime 3. kişinin müdahalesi olurdu. Pes etmeyin o sizden mücadele görmek istiyor annem bana kızım bir şey olursa bana eğer diyince gözlerim doluyor kahroluyorum yazık annesi kanser olmuş çok geçmiş olsun. Mutlaka kimse müdahale edemeyecek garantisi vererek gidin ama bunu da yapın lafta kalmasın birbirini seven 2 insan zor bulunuyor bu zamanda kıymetinizi bilin birbirinizin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBu konuları konuştuğumuzda artık istemiyorum seni diyor ama
Cevap sahibi+1 yılgerçekten üzülmüş ben 25 yaşındayım evli falan değilim ama sırf bu konular yüzünden evlenmek istemiyorum daha şimdiden o kadar yorgun ki ruhum bu yüzden bu tarz tartışma ve sorunlar beni çok üzer yıpratır mesela eşimin beni ailesine ezdirmesi onurumu çık kırar çok üzer çok zoruma gider tuhaf gelebilir ama böyle. hayat zaten zor bir de siz sıkıp siz bunaltmışsınız valla sizce mutlu olabilecekseniz zorlayın ya çiçek gönderin gönlünü almak için yapın ikna edin buna değer b iri mi bunun cevabı sizde benim olayım olsa eşim için yaparım ben
Soran+1 yılTabiki onun için yaptığım ve yapacağım herşey değer onu gerçekten çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılsadıksa genel anlamda merhametli saygı duyan biriyse pes etmeyin bende çok zorlarım karşı tarafı diyorum ya elimde değil inanın isterdim çok değişik olsun bu durum. bu kadar kafaya takmayayım diye ama elimde değil. kırmışsınız soğumuş sizden bende de olur bu o kadar bana benziyor ki huy bakıımından ben olsam sizin yerinizde zorlarım olmazsa gene olmaz yapacak bir şey yok artık derim umarım barışırsınız sizin barışmanızı çok isterdim
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz zorluycam onu daha cok mutlu etmeye calışıcam inşallah vazgeçer bir şans tanır
Cevap sahibi+1 yılNeden bilmiyorum ama hiç bitmesin istedim sizin ilişkiniz şansınızı zorlayın bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence seviyorsunuz birbirinizi toparlanırsınız güzel bi konuşma yap onu mutlu edecek birşeyleryap, annesinin durumu baya yıpratmış olabilir destek olmalısın. Biz iki senelik evliyiz hiç öpüşmüuoruz
27 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ben bu savaşı bırakmam yanında olucam tekrsr kazanıcam seni falan tarzında konuşma yaptım hiç bişi demedi bana cvp vermedi tamam dedi
Cevap sahibi+1 yılSen bana bırak de yani eminim toplanacagınıza hastanede olduğu zamanlar arada al kaçır karını bi kaç saatlik takılın
Soran+1 yılYanıma iniyor direk telefona bakıyor saat kac annesi tek yukarda hemen onun yanına gitmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım annesinin durumundan yapiyo bence inş atlatırsınız sende sık sık annesini sor felan baya destek çık
Soran+1 yılElimden geldiğince destek cıkıyorum sürekli arıyorum annesini hergün konuşuyoruz fakat bide şöyle bişi düşünüyorum acaba sürekli arayıp iyice bunaltıyor olabilirmiyim diye
Cevap sahibi+1 yılBence direk onunla konuş böyle düşünmek yerine sonuçta senin eşin
Soran+1 yılKonuştum fakat değişmiyorki gene aynı düşünceleri ama konuşması yaklaşımı öyle değil hiç yanı kısaca gazıyla bana seni istemiyorum git diyor ama hareketleriyle gitme diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o seni bırakmak istemiyor eğer bunu hissediyorsan ve eşini gerçekten seviyorsan onu üzmeyeceğine inanıyorsan asla bırakma!! Pskolojik olarak zor zamanlardan geçiyor belli yanında ol her zaman hissettir küçük jestler yap ona mutlu et neleri sevdiğini biliyorsundur muahakkak onları yapmaya çalış. Eğer annesini 1-2 gün bırakabilecek durumdaysa 1-2 günlük tatile cıkar yalnz kalın güzel zamanlar geçirin.
20 Yorumla
+1 yılEşinize biraz zaman verin
yanında olduğunu hissettir ama çok baskı kurma
ihtiyaç duyduğunda yanında ol
sanıyorum şu anda yaşadıkları onu yıpratmış olabilir01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yıprandı farkındayım
+1 yılYanlış anlamayın ama eşinizin aklını kurcalayan biri olmadığını araştırın. ve bunu yaparken de ona hissettirmeyin. Bazen insanların kafası karışabilir, bu durumda onu kendinize çekmeye çalışın. Farklı jestler yapın, sürprizler yapın, normalden fazla değer verin, ama bunları yaparken de aşırıya kaçıp basitleşmeyin de. Tatlı sert olun. Yuva kolay kurulmuyor yuvanıza sahip çıkın. Elinizi masaya vurun ama tatlı bir şekilde, yani sert olun gevşek kalmayın ama kibar da olun
00 Yorumla
+1 yılBak belliki esin seni seviyor cok daha ilgili ol anlik suprizler yap kisa surelide olsa al romantik bir aksam yemegine cikar hatta ozel bir gece yasat ama dugulu anla ayaklarina kadar op
Ve kendi elinle kahvalti hazirla cantasina duygularini anlatan bir mehtup birak00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya kendine çeki düzen ver değiş ya da ayrıl. Boş yere acı çektirmeyi birbirinize.
15 Yorumla
Soran+1 yılBana gelmesi için herşeyi yapmaya hazırım ben değiştim değişmeye de devam ediyorum fakat ya görmek istemiyor ya da görmüyor
- +1 yıl
1-) kadını sıkma üsteleme
2-) bazen kendi haline bırak düşünsün
3-) iyi bir insan iyi bir erkek olmak için çabala
4-) net ol ırım kırım vay vuy yapmam
5-) güven ver
6-) kendine bak özen göster
7-) toplum içinde örnek gösterilecek biri ol
8-) ilgiyi alakayı eksik etme ufacık şeylerin bazen büyük anlamları vardır
9-) ailene odaklan onlar için çabaladığını hissettir
Gerisi gelir merak etme.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılSağolun
+1 yılOnunla ilgilen. Günaydın msjları at. Kolye yüzük vs. hediyeler al. (dandirik olmasın özenerek al). cinsel yönden yaklaş cinsellik yaşanmasını sağla. özür dile hatalarını kabul et. ilgiye boğ.
41 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılİlk eşim aynı sen gibiydi ondan bitti 18 yıl sonra evliliğim. Çocuklarim için sabrettim.. Bi evliliğe senin ailen benim ailem konusu girerse o evlikten hayır gelmez kardeşim.. aileni tutuyorsan hep ona karşı onu kaybedersin.. Eşinin yanında ol. Ona destek ol. Sen önemlisin de bak nasıl düzeliyor..
25 Yorumla- +1 yıl
@Cenk3501 ben boşandım
- +1 yıl
@Cenk3501 aldatıldım
+1 yılGardaş hemen bir evlilik danışmanının yolunu tutun. Ve temel felsefeniz şu olsun ''On tane zenci bizi taciz de etse, burnumuzdan kan gelene kadar işkence de görsek, dünya güneşin yörüngesinden çıksa da ayrılık mayrılık yooookk''
05 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir ruh hastası bakış açısı
- +1 yıl
@Nonsensklife on zenci biraz abartılıydı amaaa, şöyle söyleyeyim, siz kendini kadın sanan kadın müsveddeleri malum türküyü çok fena ezberlemişsiniz. Hep ağzınızda aynı türkü. ''Amanın ne kahrını çekeceğim. Boşarım nafakamı da çatır çatır alırım oooh canıma değsin'' türküsü.
Peki ya sevgiye aşka mutlu ve güzel geleceğe şans vermeye ne oldu?
Bazı kendini bilmez, şu hayatta iki satır kitap bile okumayan ama buna karşın din tarihi profesörü gibi islamı karalayan zibidi tipler var. O tiplere bakacak olursak islam kafa kesme sanatından ibaret. Onların sloganını da biliyorum. ''Yaşasın özgür sexxxx yaşasın çakışmak''.
Peki bu kitap okumaktan aciz zibidi tayfasının inatla karaladığı islam ne diyor evlilik için?
Evliliğinden memnun değil misin? Boşanmak mı istiyorsun? 3 talak yapacaksın. - +1 yıl
3 talak ne? Çiftlerin geleceğine karar verilen ve yüz yüze yapılan özel bir toplantı. Eğer mümkünse hayat tecrübesi olan, aklı başında, sözüne güvenilir kimseler, yine mümkünse aile büyüklerinden olacak şekilde, çiftleri de bir araya getirerek toplantı yapılır. Bu toplantıda sorunlar ele alınır. Neden boşanmak istiyorsun? VEya neden boşanmak istemiyorsun? Derdiniz ne? Sorunlar dinlendikten sonra büyükler olumlu ve yapıcı tavsiyelerde bulunup çıkar yollar söylerler. Eğer çiftler hala kararlarında sabitse ikinci bir talak yapılmak üzere çiftler için bir süre belirlenir. Atıyorum 2 ay sonra bu durumu tekrar konuşalım. Böylece ikinci talak olur. Yeniden ele alınır. Açık seçik her şey konuşulur. Yine mi anlaşma olmadı? Üçüncü talağın süresi belirlenir. Ve yine bir araya gelinip konuşulur. Eğer çftlerde ya da sorunlarda bir değişme yoksa bu evliliği kangrene çevirmenin de lüzumu yok diyerek son karar çiftlere bırakılır.
- +1 yıl
Bu da işit islamı değil haaaaa! Sizin zahmet edip de açıp okumadığınız kuranın getirdiği islam.
Gelelim bu arkadaşın durumuna. Tamam biz tüm detayları bilmiyoruz. Bilsek bile buradan oturduğumuz yerden yorum yapmamız da hem abes hem sağlıksız. Ama ben kadın müsveddelerinin aksine boşanın da nafakadan devlet vergi kazansın demiyorum. Birleşin diyorum. Ayrılıktan kimseye fayda gelmez diyorum. Birlikten kuvvet doğar diyorum. Amaç mutlu olmaksa gtünüzü sıkıp evliliğin ağırlığını yüklenin diyorum. ACı günde tatlı günde bir olun diyorum bu arkadaşa. kötü bir şey mi söylüyoruz da oradan çem çem çemkiriyorsun. Neymiş nasıl bir psikopat ruh haliymiş!
Gene kendi bilir. MAdem tüm KS halkına sormuş, seni de dinler beni de dinler. Hangimizin sözü kafasına yatarsa onu baz alır.
Not: Kabul ediyorum zenci örneği gerçekten çok kötü olmuş. - +1 yıl
Yani bende şu an benzer şeyler düşünen biri olarak boşanma vs. boşanmak nafaka cstirdatmak yani kolay değil. O da başka bir hasta ruh bence. Kim yuvasını aylık alacağı 500 TL için bozar ki? Ben 1 yıldır çabalıyorum belki yıllarca cabalicam.
+1 yılBoşa gitsin hayat oyu başını agrıtır o kadın seni bu kadar kolay gozden cıkafabildiğine göre.
10 YorumlaHissetirmek bir zorunluluk değil istektir. Eğer onu kazanmak istiyorsan onu değil kendini mutlu et. Git iş yaparken sarıl, sevgini ona hissettir ama kendin de bundan mutluluk duyarak.
Bazen istediğin bir yemeği, ÇOK GÜZEL YAPIYORSUN diyerek iste ki sizin için daha hevesle yapsın. Sizin mutlu olmanızı isteyecektir ona ihtiyacınız olduğunu gösterirseniz.00 YorumlaBence akışına bırak arkadaşım çok üstüne gitme o aramadan sen arama yazma mesafeli davran bırak o seni istesin özlesin ama anlayışını kaybetme anlayışlı ve mesafeli ol hala da bitsin derse yapacak bir şey yok zorla güzellik olmaz
10 YorumlaBence kafası karışık sadece. Nedense bu yazının enerjisi bile bana birbirinizi çok sevdiğinizi hissettirdi. Eğer fiziksel eylemlerine de karşılık veriyorsa bu ilişki yeniden düzelebilir. Beraber vakit geçirin ve gerçek sorunlara karar vermeye çalışın. Zaman geçirdikçe birbirinize ait olup olmadığınza karar verirsiniz.
00 YorumlaKadın senden ilgi bekliyor be adam. Bu kadar zor mu anlamak
16 Yorumla
Soran+1 yılAma ilgi gösteriyorum yanında olmaya çalışıyorum beni takmıyormuş gibi davranıyor
- +1 yıl
Çünkü eğer karşılık verirse yine ilgiyi kaybetmekten korkuyor olabilir
Soran+1 yılDoğru bu olabilir peki kaybetmiyceğini korkmaması gerektiğini nasıl gösterebilirim kendisine
- +1 yıl
Yani hep ilgili ol ve onun ufacık sana olan ilgisine hemen büyük karşılıklar ver.
- +1 yıl
Zamanla açılır. Ve kendinde ilgiyi kesmeyecegine dair kendinden emin olduğunda ona hatanı anladığını değiştiğini filan anlat.
Soran+1 yılHmm anladım teşekkür ederim
+1 yılİyide Boşanma davası açıldığı an imam nikahımız da düşmüş olur.. Araştırın...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadın git deyip hareketleriyle kal diyorsa o aslında kal demektir. Bırama onu yanında ol ilgi göster ona.
27 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam hiç bi yere gitmem gitmekte istemiyorum zaten seviyorum onu hala sevdiğinede inanıyorum cünkü bi kadın bence gitmek istese coktan gider teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Evet doğru gitmek isteseydi kendisi çoktan giderdi. Annesinin rahatsızlığından dolayı üzüntüden bunalıma girmiş olabilir belki.
Soran+1 yılEvet hem annesinin durumu onu cok bunalttı hem birazcık da ben bunalttım sürekli olarak zaten annesinin bu hastalığı cıkmadan önce en kötü boşanırız diyorduk fakat bu iş cıkınca kendisi hastaneye de kalmaya basladı ve dürek boşanmaya geldi konu
Soran+1 yılFakat birazcık rahat bırakmak istetiyorum daha da bunaltmamak için günde 2 3 defa arayıp nasıl iyimi die sorup muhabbet edip kapatıyoruz telefonu şu an inş düzeltip gelicek yani gelmesi için savaşıcam
Cevap sahibi+1 yılUmarım düzelir aranız eşini çok sevdiğin belli
Soran+1 yılEvet gerçekten cok seviyorum inşallah farkındadır döner rabbim geri bağışlar inşallah geri
Cevap sahibi+1 yılinşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden bıkmış, hevesini aldı, artık seninle yaşamak istemiyor, kaybedeceği birşey kalmadı artık, kadınların çoğu Müslüman ülkelerde cinselliği yaşamak için sevmediği insanlarla evleniyor, bıkınca ayrılanlar oluyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 468 cevap paylaştı. Boşanmayın be kral ölümden başka herşeyin çağresi var
02 Yorumla
Soran+1 yılKral benim de isteğim boşanmamak çabalıyorum bakalım nereye kadar gidecek
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Éger ayni sahneleri yasatacaksan ayril. Her hata hecmisi hatirlatir ve ayrilma kacinilmaz olur.
00 YorumlaAilelerin karışması ilişkiniz için çok kötü bir durum onlara karışmamasını söyleyin her konuda eşinizi savunun size ısınacaktır
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an iyice boşanmak istiyor şans verse öyle yapıcam fakat bir fırsat vermiyor değiştiğimi herşeyin iyi olacağına dair
Soran+1 yılÖyle yapıyorum günde 1 veya 2 defa arıyorum en fazla düşüncelerini değişmesini bekliyorum
+1 yılkanka eski şeyleri hatırlat ona neden aşık olduğunu felan
00 Yorumla
+1 yılona hoş mesajlar gönder artık ne yaptıysan ozur dile
00 YorumlaBence boşanmak istemiyor. Sadece çok kırgın
03 Yorumla
Soran+1 yılFakat konuşuyorum affetmesini şans vermesini istiyorum bildiğin yalvarıyorum bana artık istemiyorum seni diyor
- +1 yıl
Aldatiyormu
Soran+1 yılYok aldatmıyor öyle bir karaktere sahip değil yapsa bilgim olur zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz zaman verin eşinize. Sevdiği belli. Bu zaman da anlayacaktır hata yaptığını.
010 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım istediği zamanı sunuyorum şu an ona günde 2 3 defa arıyorum nasıl die soruyorum 2 3 dk muhabbet edip kapatıyoruz inşallah yaptığı hatayı anlayıp döner artık sabredicem mecbur
Cevap sahibi+1 yılEvet sizi özlemeye başlamış bile. Allah sabır versin.
Soran+1 yılAma arayan taraf benim bazen açmıyor telefonu sonra bazen dönüyo dönmeyince ben arıyorum
Soran+1 yılÖyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılDönmediğinde siz de aramayın tekrardan. Hatta yapabilirseniz aramayın merak ettirin kendinizi
Soran+1 yılEngel olamıyorum ki kendime
Soran+1 yılİster istemez arıyorum sesini duymak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSizi anlıyorum ama ne kadar az ararsanız o kadar çok sizi düşünmesine sebep olursunuz. Desteğinizi eksik etmeyin onu bilsin ama belli ki bunalmış zamana ihtiyacı var ve annesi için endişeli aynı zamana denk geldiği için sağlıklı düşünemiyor olabilir.
Soran+1 yılEvet cok teşekkür ederim sağolun yardımlarınız için
Soran+1 yılDediklerinizi uygulayacağım
+1 yılİlgi bekliyor annesinin rahatsızlığı yormuş onu.
14 Yorumla- +1 yıl
Her kadın ilgi ister
- +1 yıl
@Kraliçesiz ama nedense erkeklerde o ilgi dolarla geliyor gibi vermez.
- +1 yıl
Ne demek vermez o ilgiyi yahu. Bir insan kendi eşine / sevgilisine nasıl olurda ilgi göstermez anlam veremiyorum bu tür erkekleri.
- +1 yıl
@Kraliçesiz bende anlamıyorum
- Aile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılBence eşine destek ol ilgi göster
10 Yorumla kadın milletini anlamak zor be
10 Yorumla
+1 yılİkinizin de psikolojisi bozuk birader.
00 YorumlaGeç oldu yarın etraflıca konuşalım
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam bekliyorum yorumlarınızı
Soran+1 yılİstek gönderdim
ilgi istiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnenin ağzına çok bakıp üzdüysen boşanır
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birşey olmadı aslında ailelerin karışması derken o ailesinden kopamadı bende ailemden kopamadım onu kasteddim
Cevap sahibi+1 yılAileden konulmaz zaten
Anarrılmadığı sürece sorun yok
Ama bi taraf sürekli benim aileme gidelim seninkine gitmeyelim derse sıkıntı o zaman hiçbirine gidilmez Orta yol bulunur
Tam olarak paylaşamadığınız ne sizin
Soran+1 yılTam olarak şöyle söylim bana söylediği benim onunla pek ilgilenmem onun benimle pek ilgilenmemesi birbirimize iş yüzünden yeterince vakit ayıramamamız ailelerimizden kopamamız bunlar zamanla uzaklaştırdı seni benden dedi
Cevap sahibi+1 yılHatanı kabullenmen problemi çözer zaten sende ilgilendiğini hissettir geri dönecektir
Kadın ilgi ister ilgiyi hissetmek ister bana da garip gelir ama öyle işte bir çiçek benim için hiç bir anlam ifade etmez ama kadın için çok önemlidir
Basit şeylerle mutlu olurlar
Özel den konuşsak
Soran+1 yılXper yeterli değil benim
Cevap sahibi+1 yılSoruma yorum yap
+1 yılİyi olmuş köpek gibi davranıyor Türk erkeği eşine
00 Yorumla
+1 yılBosanmak bu kadar kolay olmamali
20 Yorumla
+1 yılsadece boşan
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
evliliğin yazılı olmayan kuralı : her karar eşler arasında ortak alınır. ne eşin ne annesi tarafından değil. ileride ağırlaşır 3 taraf içinde dayanılmaz hale gelir. heleki yaş ya da hastalıktan aynı evi paylaşacak olursanız
Soran+1 yılAğırlaşsın ben genede denemek istiyorum belki düzelir daha iyi umudundayım ben
- +1 yıl
nasıl istersen. kendine dikkat et
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Belki duzelir duzelir dieye diye adam bana sabrede sabrede delirdi hayati mahvoldu belki duzelir dedigimiz hic bisi düzelmez ama sizi kaybedince anlar kiymetinizi ben kaybetttim sevdigimi anladim ama is usten geçti. 3 talak gidince geri dönüşü olmuyor biliriyosunuz
Soran+1 yılEvet ama dinen boşanmıcam şu an bi toparlasın kendini diye
- +1 yıl
Rabbim yardimciniz olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun teşekkür ederim cok sağolun
- +1 yıl
Çocuğklariniz var mı varsa bosanmayin sabredin o bosanirsa illa yapacak bisi yok
Soran+1 yılÇocuğumuz yok
+1 yılZaman ve ilgiiii
00 Yorumla
+1 yılKadın istemiyor mk ne yapcan
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir sebep var mı
00 Yorumla
+1 yılBoşanmayın lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılBende boşanmak hiç istemiyorum karımı kaybetmek hiç istemiyorum fakat kendisi
- +1 yıl
Eğer anlattığınız gibi sizi cok seviyorsa bosandiginda cok aci çekecek cok üzülecek yasyayan biri olarak biliyorim
Soran+1 yılEvet çok acı cekicek bende oda fakat farkına varmıyorki
+1 yılBoşan gitsin knk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Evlilik 2 tarafın ortak yaşantısı olduğu halde kadınlar evliliği daha çok sorgularlar
Erkek için genellikle evde herkes sağlıklı olsun, kavgalar büyük boyutlara ulaşmasın evlilik için yeterli gerekçedir. Ancak kadınlar için bu böyle değildir, olan kavgaları unutmazlar. Erkekleri bir süre affedebilirler ama bir süreden sonra çok fazla affetmezler. Ya boşanma yoluna girer ya barışır affeder ya da uzak durarak kendilerini korumaya alırlar. Aslında kadınlar bu noktaya bir anda gelmezler.
Seneler içinde defalarca uyarırlar, uyarırlar, uyarırlar ama sabırlarının taştığı noktada boşanmak istediklerini söylerler. Çok sevdiğim bir laf var "Erkekler kadınların duygularını gözlerinden yaş gelmeden anlayamazlar" der.
Aslında bunun bir tık daha ilerisi kadınlar boşanma sözü ile gelene kadar erkekler onları çok ciddiye almazlar. Durumun vehametini kavrayamazlar. Boşanmak istiyorum dediklerinde de çoğunlukla harekete geçerler. Tabii bunu isterken kimi zaman gözdağı vermeyi de hedefleyebilirler. Bu nedenle kadınların boşanma istekleri olduğunda benim önerim çift olarak evlilik terapisi alınması ve eğer yoluna koyup düzeliyorsa önce düzeltme yoluna gidilmesidir.
Sonuçta kadınlar da düzenleri bozulsun istemezler ama düzelme umudu görmüyorlarsa boşanma için yola çıkabilirler. O yüzden onların hareketlerinden anlam çıkarıp istiyor, istemiyor, bana gülümsedi, seni seviyorum dedi demesinden yola çıkarak düşüncelerini anlamaya çalışmak yerine profesyonel bir yardım almak en doğrusudur. Çünkü kadınlar bunu da dile getirir. Erkekler çok fazla kabul etmezler.
Her şeyin kötü olduğunu görüp gidelim dediklerinde ise kadınlar kabul etmezler. Bu yüzden benim önerim zaman geçirmeden bir evlilik terapisi almanız. Boşanmayı istemiyorsanız onu da bu yönde ikna etmenizin faydalı olacağıdır.
Teşekkürler