AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
İNŞALLAH İBNE OLUR ORTALIĞA DÜŞER SENDE SEYREDERSİN. TAZMİNAT DAVASI AÇ, NAFAKANI AL UCUZA GİTME. DAVAYI O AÇSIN. ONDAN SANA YAR OLMAZ. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
Rabbim yardımcın olsun... O'na yalvar O'ndan yardım dile... Sana ancak Yüce Yaratan yardım eder...
sen ne bokuna issiz gücsüz evlendin ozaman? adam baskasini seviyormus bosanmak istiyormus bosan daha iyi hem hayatini kurarsin tekrar is bulmaya bak sen
oha ya .. çok zor bir durum ne fikir veeceğini bilemiyor insan Allah yardımcınız olsun
Bu adamı sözünden kimse vazgeçiremez sende birini bulman lazım bu adam seni evdende atar onla yasamak için sizi bırakıp gidecek Allah yardımcın olsun
mk ışım olcak lanet olsun okuom valla evlenırdım o* çocugu onlar esın var çocun vARbre ıt ne ıstıon daha kopek lan ne sınırlendım gece gece lan
bir iş bul ve ayakta durmaya başla.kimseye eyvallahın olmasın.dul kalacaksan o... olacak değilsin ya kardeşim?kimseye avuç açma.
Eee kadın eline mesleğini almazsa kendi ayakları üzerinde durmazsa işte böyle erkeğe bağımlı olur mecbur olur,salaksın sen ya.
alacagın nafaka senı bır sure ıdare eder o arada bır ış bulur çalısırsın ve kızınla sana yeter sana yardımcı olcak kurum kuruluslar da var onlarında destegıyle ayakta durursun mınnet etmene gerek yok
Boşa gitsin canım.sen boşanmak iste.bir fahişe için kendi öz kızından ailesinden vazgeçmiş bir aşağılıkla devam etme daha fazla.nafakanı al.ona mecbur degilsin sende kendi hayatını kur
Gerçekten zor bir durum allah yardımcın olsun en kötü devletten yardım isteyecen
kendi ayakalrınızın üzerinde durabilceksenz ki durmalısınız bırakın gitsin..neden yalvararak daha da adamın bir yerlerini kaldırıyosun kendini bişey zannedecek onra...çok zor bir durum gerçeken ama yapavcak başka bişey yok gibi
Allah ıslah etsin,diyecek kelime bulamıyorum,Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyim
cok zor bir durum :( ama seni istemeyeni sen hic isteme canım bosanmalisin o pislikten uzulme seni sevecek vbaska biri mutlaka cikacaktir karsina iste ozaman umarim cok mutlu olursun oda sana yaptigi kötülügün pismanligiyla kalir oyle
dava açıp tazminat kazanabilirsin bu aşamadan sonra kendini ezdirme yaşın genç. iş bulabilirsin Allah başka bir kapı açar sana üzme kendini
haklısın tazmınat davası acsın
Sakın sen dava açma.O açsın ozaman nekadar nafaka istersen vermek zorunda.Seni ikna etmek isteyecektir boşan diye sakın aldanma
beni gerçekten sevecek biriyle evlenirdim dul olmuş olmamış önemli değil yeterki insan olsun dürüst olsun ve gerçekten sevsin
Eşin Şerefsiz Sen ise Kaderini Yaşayan Bir Annesin Umarım üzülecek Duruma Gelmezsin
Çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun :( İnşallah düzelir yaa :( boşanmayın hemen :(
bu kadar ezdirme kendini, boşan olsun bitsin.bi işe girer kendine ev tutarsın...kendin yaşarsın.
bekara karı boşamak kolaydır...
öyle
bunu evlenmeden önce düşünecektin. boşanın gitsin 2. el piyasasından tekrar evlenirsiniz..
ağzının yayı gevşemiş sus bence
beni korkutuyosun..
allah yardımcın olsun o eşinde tam bir or*spunun dölüymüş öldürmek lazım böylelerini karaktersiz p*ç
nerde pislik kadın ordalar zatenALLAH yardımcın olsun
yapacak birşey yok bırak gitsin çok iyi tazminat almaya bak
ya böle mutsuz olmaktansa onsuz kıznla mutlu olmak daha iyi
Caresizlik kötü birsey o kocan denilen serefsize cok iyi bir dayak lazim neden hep iyi insana kotu insan cikiyor anlamiyorum
benim anlamadığım nokta.
nasıl oluyorda bu derece ciddi sorunun varken burada net ortamında vakit harcıyorsun?
Bu ne cibiliyetsiz ne şerefsiz bir adam yaa ve sen yalvarıyorsun ayrılmayalım diye ya bırak ne halt yerse yesin
bırak gitsin kaldığı sürece bu sana eziye olur gerekli paranı alırsın kızınla beraber yeni bir hayat kurarsın
Baban sonuçta bence kabul eder boşanmalısın ama kızın kaç yaşında daha küçükse ilerde psikolojisi bozulabilir
canım bu herkesin başına gelebilir aile terapistine gidin sen de muhakkak uzman yardımı almalısın
s*kt*r et o *bneyi ayrıl gitsin o şerefsizle her saniye insanın huzuru bozar
kusura bakma ama senin kocan adam değilmiş hatta haysiyetsizin teki...
senin hiç erkek kardeşin falan yok mu ağzını burnunu kırsınlar kocanın
bu notadan sonra hayır gelmez ki ama o adamdan. bırak allahından bulsun. karşına biri çıkar elbet
böyle adamla ömürmü gecer^^ Allah yardımcın olur mutlaka bence ayrılmalısın
allah yardımcın olsun ve kocan sana yaparsa onun başına gelsin
Bırak gitsin.Alacağın nafakayla ailene de muhtac olmazsın.
senin için çok üzüldüm gerçekten
ailenin yanına git ama çalış çabala bence kendi hayatını kur belki birisiyle tanışırsın inşlllh mutlu olursunn
Sana kurban olurum. İşin gücün varsa direk boşan bebeğim kızında sende çabuk unutursunuz.
diğer kadını da kuma alsın güllük gülüstanlık geçinin işte=)
işte bunların hepsi cahillikten erkenden evlilik hevesinden oluyor !
tazminatla kurtar işi baksana adam sevgili var diyo
Allah yardımcın olsun.. Çok zor ama inan o kişi seni hak etmemiş o kız tekmeyi basar umarım. Mal gibi kalır ortada.
boşansanız bile kızın var ve buyüzden maddi açıdan destek olmak zorunda zaten bide sen çalışırsan hayatını kurabilirsin bence
Malesef yapacagin bisey kalmamis.iyi bir nafaka almaya bak cocugunun gelecegi icin hic degilse o coktan silmis sizi acı ama öyle!
valla bende eşimden boşanmak istiyorum ama oda gitmiyor.para vereyim dedim yine kabul etmedi inat ediyo sanırım.
Tam olarak emin degilim ama boşandıgında hemen evlenemıyordu galiba yasak var diye biliyorum bir süre beklemeliydi sanırım ama emin degilim tabi
300 gün geçmeden evlenemez
300 gün geçmeden evlenemez ama bu kadın için geçerli bir durum hamileleik olasılığına karşı
tamam ıste bır suresı var yasak
kadın için yasak erkek için değil diye biliyorum ben
ben olsam yüklü bir tazmnta isterdim para sıkıntısı yaşamamk için.aldattğnı kanıtlardım
Vay arkadaş adamdaki rahatlıga bak ya ayar oldum Allahım sen büyüksün
Canim hergun aci cekip bu saygisizin karsisinda eriyecegine
Bir is bul kendine calis yuvani kur
allah yardımcın olsun
Cok zor bir durum. Ama sen yinede dik dur, seni istemeyeni sen hic isteme. Hayatla mucadele et.
Uzuldum senin adina seni gozden cikartmis ne yapsanda fikrini degistiremezsn
kızın kaç yaşında eşin kızını seviyor mu? sen kocanı seviyor musun?
İyi okumadın galiba kızını seven adam kızının doğum gününde bırakıp gitmez herhalde.
Umarım işleri yoluna sokmayı başarmışsındır. Allah yolunu açık etsin.
Olmaz olsun öyle herif insafsız şerefsiz.
çekici bir yanın yoksa ondan bırakıp gitmek istiyordur. malesef öyle bir toplumuz.
bu tur olaylari gorunce hem erkekligimden hemde insanligimdan utaniyorum. Allah yardimcin olsun kolay degil..
kendine bakacaksın eşinle yatakta nasılsınız
yatağımı kalmış ya 1 tane kızı var madem beğenmemiş kızı ne diye çocuk yapıyor yatakta iyi değil diye sevgili mi yapalım?
arkadaşım bende eşimden boşandım benimde o yaşlarda bir çoçuğum var bir çoçuğu babasız bırakmamak gerektiğini yaşayarak öğrendim afedersiniz ama o adam dövsede sövsede başka kadına gitsede çoçuğun için kanda kussan devam edeceksin ve kendin içinde ben yaşayan biri olarak şunu söylüyorum adın dul olacak babanın evine bile sığmayacaksın söylenen her laf yapılan her hareket zoruna gidecek evindeki rahatlığın olmayacak baba evinden kız çıkıp dul gelince oev önceki gibi senin evin olmuyor iyi düşün
kadın haklı kardeşim km ne derse desin haklı