Sevdiğime ne ölün ölüme ne dirin dirime gelsin demeli miyim yardımcı olursanız çok sevinirim hikayem uzun oldu ama?

Yıllar önce çıktığım biri vardı çocukluk aşkımdı diyebilirim. Ben ayrılmıştım çünkü aşırı sıkıyordu o arada ailevi şirketle alakalı sorunlarımız vardı çok üstüme gelmişti ayrıldıktan sonra çok peşimden koştu çok ağladı yanımda ama dönmedim hiç sonra bir ilişkiye başladı 4 yıl sürdü o sürede bana hep ara ara yazdı 4 yılın sonunda en son mesaj attığında neden onu kabul etmediğimi neden nefret ettiğimi sordu açıkladım anlattım başta hiç duygum yoktu sevgilisinden artık soğuduğunu ve duygusunun olmadığını söyledi ayrıldılar biz konuşmaya başladık çok mutluyduk sevgilisi ara ara hep yazdı bizim çıktığımızı öğrendi sevgilime ne dedi bilmiyodum ama sevgilim benden uzaklaşmaya başlamıştı sonradan öğrendim aralarında cinsel bir ilişki geçmiş kız beddua etmiş içinin rahat olmadığını söylediği için biz ayrıldık bana yaptığı açıklama ilerde biz nişanlansak evlenmeye kalksak ya ailelerimize derse ailen karşı çıkarsa dedi hatta kız tecavüz derse ( ki bunu diyebilecek bir kız) napariz dedi ve konuşmayı kestik bu arada 10 güne bir hep aradı beni yakın bir zamanda öğrendim ki tekrar çıkmaya başlamışlar öğrendiğim günden beri kendimi toparlayamadım bugünde beraber fotoğraflarını gördüm sorum şu uzun bir mesaj yazdım ve sonuna da bu saatten ne ölün ölüme ne dirin dirime gelsin gelsin yazmayı düşünüyorum fevri mi çıkıyorum napmaliyim bilemiyorum kafam Allak bullak
Sevdiğime ne ölün ölüme ne dirin dirime gelsin demeli miyim yardımcı olursanız çok sevinirim hikayem uzun oldu ama?