Uzun hikaye her şeyi anlatacağım, düşündüklerinizi yazar mısınız?

Bundan 4 sene önce bir kızla tanıştım her şey çok güzeldi 2 sene beraberliğimiz oldu daha sonra eski çalıştığı işyerindeki patronu işe geri dönmesini istedi ve geri döndü çok olmadı yaklaşık 4 ay sonra patronu işyerinde çalışırken durduk yere bende gözün mü var diye mesaj atmış, bana söyledi daha sonra her zamanki gibi buluştuk buluşmadan önce mesajları göstereceğim dedi fakat daha sonra evde atarım diyince ben de yanındayken telefonunu aldım mesajlara bakmaya calisirken telefonu elimden öyle bir çekiştirmeye başladı ki hiç böyle yapmazdı. Ben de telefonu verip beni aldattığını söyleyip hakaret ettim. O olaydan sonra ayrıldık ve ayrılığın sebebini ona ettiğim hakaret olduğunu söylüyordu.

Neyse her şey bitti çıktığımız 2 yıl zaman boyunca aynı şekilde 2 yıl ayrı kaldık ve engelleri açıp kaldırmaya başladı, neden kaldırıyorsun dediğimde bir sebebi yok diyor, ayrıca barışalım dediğimde asla olmaz diyordu.

Aklımdaki soru şu, bir insan neden göstereceğim dediğim şeyi göstermeyip telaşlanır. Ve aynı patronu olduğu kişiye çok değer verdiğini söylüyor. Patronu ondan 10 yaş falan büyük. Doğum gününü de ucuz bir yat kiralayıp yapmış, kızın doğum gününü o yapmış yani. Ablasının düğününe bile gitmiş kızın patronu. Aralarında bir şey olabilir mi. 20 yaşında kız. Ya da ben mi kuruyorum.

Ayrıca başka bir yerde gececi olarak çalışıyor akşam 5 ten gece 2 ye kadar oraya giderken taksiyle gidiyor ya da orada çalışan bir çocuk arabayla bırakıyor. Kendi arabasıyla getirip götürüyor önceden aldatılmış olabilir miyim ya da sevgilisi olmuş olabilir mi sonradan, sorduğumda seni ilgilendirmez diyor ama yanlış bir şey dediğimde değişmeni bekliyorum diyor değişmemi bekleyen insan yani bunu diyen insan aldatmış olabilir mi ya da sevgilisi olduğu halde eski sevgilisine yani bana yazabilir mi.

Uzun hikaye her şeyi anlatacağım, düşündüklerinizi yazar mısınız?