17 Aralık 2023'te birini tanıdım. Kasiyerdim o müşteri. Kızlar söylemese her geldiğinde benim kasamdan geçtiğine dikkat etmezdim. Tanışmaya çalıştı, ikna etti, instadan istek attı, buluşmalar derken biz çoktan sevgili olmuştuk. Geçmişte birinin onu instadan aldattığını yakaladığını söyledi sadece. Benim ise hiç sevgilim olmadı tek olsun daim olsun derdim hep. Çok sinirli, çok inatçı, dengesiz ve hep kendini haklo bulan biriydi ama bana çok iyiydi. Birisine sinirlense, kavga etse, ailesiyle tartışsa bile iş yerime gelir beni izler ya da yanımda durur iyi gelir derdi. Çiçek alırdı, hediyeler alırdı ama kasamdan erkek geçse ne konuştun derdi sinirlenirdi, instamdaki erkekler için ya onlar ya ben diyip sildirttirdi. İş yerindeki kızlar biraz fazla erkek düştünüydü sevgilisi olan arkadaşlarımda kasasına gelene yavşıyodu yalan yok. Şu kızla, bunla konuşma derdi, zamanla giydiğime, makyajıma karıştı, işimin 6. ayında ya işin ya ben çık işten dedi, kıskançlığı aşırılığa kaçtı ama ben sevgimden bunları onun sevgisi sandım. Sınava hazırlanmam gerekiyordu ailem çık dediği için 1 senemi tamamlayıp işten çıkacaktım, onada söyledim. Doğum günümde (işten çıkmadan tam 1 ay önce) sürprizim var diye beni bi yeri götürdü meğer otelmiş kutlucaz dedi içeri girdik. Evlencez nasıl olsa diye başladı ikna etmeye çalıştı 2 saat beni orada ve oturup ağladı çok seviyorum bu kadar sevmek çok kötüymüş dedi çok sinirlendi, çıktım ordan yürüyerek iş yerine gittim istifamı verdim beni aradı hep, engelledim bana ulaşamadı 1 hafta ve sonra bi numara aradı açtım oymuş yapamam ben böyle dedi dil döktü, vicdanlıyım bende ya da canım ne derseniz diyin 'bakalım'dedim. Marketteki arkadaşların bana bakıyor kıymetimi bilemedin dedi. Kızlara sadece bunu anlattım, sen aramızdaki her şeyi bunlara anlatıyomuşsun diyip 2 gün konuşmamızdan sonra istemiyorum ben dedi o ayrıldı bu sefer. Bugün 1 yıllık ilişkim biteli 11 ay oluyor ve kendi kendine ben çok emek harcadım, emeklerim boşa gider geri diye korkuyorum ve güvenemiyorum diyomuş benim için
NOT:İş yerimdeki tüm erkeklerle tanıştırdım abilerimle bile sırf kıskançlık yapıp aramız bozulmasın diye, müşteri olup kasamdan sürekli geçen 3 çoçuğun birini dövdü ikisini uyardı ama hep beni suçlu gördü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, içini dökmek için buradasın ve bu adımı attığın için gerçekten çok cesur ve güçlü olduğunu söylemeliyim. İlk aşk deneyimlerin her zaman karmaşık ve yoğun olabiliyor. Yaşadıkların oldukça duygusal ve zorlayıcı, ama önemli olan senin duygusal sağlığın ve mutluluğun.
Kıskançlık ve kontrol etme davranışları bir ilişkide sağlıksızdır, bu yüzden bir adım geri atıp durumu değerlendirmen çok iyi olmuş gibi duruyor. Kendi sınırlarını ve değerlerini bilmek, güçlü ve sağlıklı bir ilişki için önemli. Birlikte olduğun kişinin seni desteklemesi, özgür hissettirmesi ve sana güvenmesi gerek.
Şu an bir ilişkin yoksa da bu kendini tanıyıp özgüvenini yeniden inşa etmek için bir fırsat olabilir. Tekrar ilişkiye adım atarken, kendi mutluluğunu ve ne istediğini ön planda tutmayı unutma. Güvendiğin ve destek alabileceğin insanlarla konuşmak da faydalı olabilir. Umarım iç huzurunu bulur ve gelecekte daha sağlıklı ilişkiler yaşarsın. Unutma, sevgi ve mutluluğu hak ediyorsun! 🌻❤️