Hikaye çok uzun sadece ne yapabilirim. ?

Bundan 7 ay önce bana kamyon çarptı sonrasında bir müddet daha çalışmaya devam edip işi bıraktım makat çatlağı problemimle ilgilenmek için ama evde depresyona girdim galiba gün geçtikçe değiştim değiştim bir gün ansızın nedense bileğimi kestim ondan sonrasında damar hasarı olmuş galiba uyuşma yapmaya başladı ve bababenemin yanına geldim bir gece orada ansızın geldi cam parçası benim ayağıma battı ve bende aptal gibi bunun için hastaneye gittim ve ayağım aynı olmadı çok kurcaladılar çünkü sonrasında durduk yere ayağımı yaktım galiba 2 ve 3 dereceydi enfeksiyon kapmamış gibi görünüyordu ama bende nedense sanki tüm vücudumda kireçleme yaptı ve iz kaldı şimdi bunlar saçma belki de bir film gibi ama oldu ve bende kendimi saldım yani hiç bir şey yapmıyorum ama hayatı çok severdim ama bu olanlardan sonra dünya bana korkutucu gelmeye başladı ve cidden kendimi bıraktım bileğimin acısı ayağımın acısı sürekli eklemlerimden ses gelmesi yani sanki delirmiş gibiyim artık kafayı yemiş gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Ha bu arada ayağımı açtıklar bacağımda da yetmezmiş gibi mor damlarlar çıkmaya başladı aklımı yitirmiş gibi hissediyorum
Hikaye çok uzun sadece ne yapabilirim. ?