Galiba yalnız öleceğim. Uzun oldu ama vakit ayırıp okursanız çok sevinirim. Bana ne tavsiye edersiniz?

23 yaşındayım. Ülkenin en iyi okullarından birinden mezunum, bir mesleğim var ama bunun dışında pek bir şeyim yok. Aşırı kilo problemim var, tam bir ev kuşuyum. Bu yüzden olsa gerek bugüne kadar kime ilgi duyduysam hep karşılıksız kaldı. Son olarak dört yıllık sevgim de karşılıksızdı, kendisiyle de konuştum ve bunu doğruladı. Ben aile olmayı, bebekleri çok seviyorum. Anne olmak istiyorum. Birini sevmek ve onun tarafından sevilmek istiyorum. Bir yandan bu güzelliklerin hasretini çekiyorum bir yandan da yukarıda bahsettiğim sorunlarım ve duygularımın yine karşılıksız kalması korkusuyla kimseye dönüp bakmıyorum. Benden sekiz yaş küçük kardeşimin sevgilisi var, ben de az çok bundan sonraki hayatımın nasıl geçeceğini kestirebiliyorum. Galiba yalnız öleceğim. Sizce bekar ve yalnız olmanın iyi taraflarına mı odaklanmalıyım yoksa bir şeyleri değiştirmek için çaba harcamalı mıyım?

Galiba yalnız öleceğim. Uzun oldu ama vakit ayırıp okursanız çok sevinirim. Bana ne tavsiye edersiniz?