Yalnızım ve yoruma ihtiyacım var lütfen biraz zaman ayırıp okuyun?

Arkadaşlar ben 27 yasinda bir erkeğim 2017 yılında eski lise arkadaşımla üniversite 2 de yapmış olduğum bir canlı yayından sonra konuşmaya başladık ve 01.06.2017 tarihinde çıkmaya başladık o başka bir üniversitede okuyordu yaklaşık 6 yıllık uzak bir ilişkimiz oldu bazen ayda 1 bazen aylar geçtikten sonra gorusurduk kimi görüşmelerimiz disarda kimi görüşmelerimiz otel ve kaldığım öğrenci evinde olurdu bazen 2 3 gün kalırdı aramızda yakinlasmalarda oldu ama tam anlamıyla değil kız olarak bıraktım her ihtimale karşı bir hata yaptık madem en azından yarın bir olmazsa başkasıyla evlenince sorun yaşamasın diye bozmadım. yillarca böyle surdu günlük telefon üzerinden irtibatlasirdik ilişkinin 1. yilinda yurt dışına gitti 4 ay kadar okul için çok üzüldüm gitmesine gitmesini istemedim beni pek dinlemiyordum bir erkek olarak hep kendimi yetersiz hissediyordum onun yanında yurt dışına da çıkınca tam anlamıyla soğudum nefret ettim görmek istemedim ama hep bir yolunu bulup beni yumusatiyordu benim de vicdanım ağır bakıyordu az da seviyordum yurt disindan geldi bir süre hiç yüzüm gülmedi ama hep mutluydu hiç bir şeyi umursamiyordu beni hep yumusatiyordu anlik mutlu oluyordum sonra beni üzenleri aklıma gelince soğuyordum 1 yıl böyleydi sonra ben sürekli ayrılmak istedim olmuyordu çünkü ama o ne yapıp edip beni yumusatiyordu tam 5 yıl daha boyle gitti sonra askerdeydim döndüm 3 ay sonra deprem oldu o memleketindydi depremden sonra bir daha birbirimizi görmedik ama biraz daha konuşmaya devam ettik sonra 2023 Nisan sonları gibi ayrıldık Ağustos ayında gördüm profiline tarih koymuş önemsemedim 2023 Kasım ayı oldu merak ettim yazmak istedim öğretmen olmuş ve nisanlandigini söyledi Şubat ayında instagramdan gördüm nikah kıymış ve şimdide bugün 24 Haziran 2024 kına ve düğün yapmış evlenmis profili de açık bırakmış ben ne kadar sogusamda bu kadar kısa zamanda bunu kendisine yapmazdım nasıl oluyor da bu kadar kısa zamanda bu insanı sevebiliyor iki değer verdi diye ve evleniyor ben ise ondan beridir kimsenin elini tutmaması konuşmamısim 6 yıl sevgin bitmeden alışıyorsun kabulleniyorsun artık tamam bitti eyvallah peki bu neyin acelesi hiç mi yaşadıklarımızın hatri yoktu ben hala dusunmuyorum kimseyle o nasıl yapabildi bilmiyorum düşüncelerinizi yazar mısınız?

Yalnızım ve yoruma ihtiyacım var lütfen biraz zaman ayırıp okuyun?