İntihar eşiğindeyim hepsini okuyup fikirlerinizi yazar mısınız?

Arkadaşlar soru başlıkta olduğu gibi artık kendimi öldürme noktasındayım , 23 yaşındayım Üniversite sınavına hazırlanmak için 3. mezun yılımdayım bu yıl 3. kez sınava gireceğim fakat ailevi sorunlardan ve maddi sıkıntılarından dolayı bu yıl hiç ders çalışamadım ve ailem benden bu yıl üniversite sınavımı kazanmamı bekliyor , benim hayalim bir yıl daha mezuna kalıp 4. girişimde yani Yks 2023'de Ankara Hukuku kazanmak için elimden gelen tüm mücadeleyi vermek ancak şöyle bir sorunda var sorun mu bilmiyorum ama üniversiteye 24 yaşında başlayıp 28 yaşında mezun olacağım benim yaşıtlarım kariyer, iş sahibi olurken ben bu yaşlarda mezun olacağım ve buda benim kafamı çok bozuyor. Size sadece 2 soru sorup cevaplamanızı istiyorum ; 1 yıl daha mezuna kalmak hayatımda bir kaybı yaşatır mı ikincisi üniversiteye 24 yaşında başlamak çok mu geç? Ankara hukuk türkiyenin en iyi hukuk fakultesi orada okuyup Cumhuriyet Savcısı olmak istiyorum fikirlerinizi merak ediyorum. B*ktan bir okuldan okuyup mezun olup bir kaç yıl savcı olamayacağıma eleneceğime göre, 1 yıl daha mezuna kalıp En köklü okulda okuyup 4 sonra Savcı olmak istiyorum sadece. Ankara hukuk yıllardır hayalim ve hedefim o okulun adını duyduğumda bile gözlerim doluyor Çok idealist ve istekli biriyim. Çok düşündüm bu kaygıları, sıkıntıları çekeceğime intihar edeyim daha iyi ama hayallerimden asla vazgeçmek istemiyorum ve aileme sevdiklerime bu acıyı yaşatmak istemiyorum.
İntihar eşiğindeyim hepsini okuyup fikirlerinizi yazar mısınız?