Merhaba içimi dökmeye çok ihtiyacım var hepsini okuyarak fikirlerinizi yazar mısınız?

Merhaba 26 yaşındayım ismim Dilara. Ben çocukluğumdan beri anneanne ve dedem ile büyüdüm annem ve babam hep çalışmak zorundaydılar ben doğuştan kalp hastasıyım ve 3 kez kalp ameliyatı oldum, tek çocuğum kardeşim yok. Çocukluğumdan beri yeteri kadar özgüveni olmayan biriydim sakin duygusal kibar da bir kızım. Asla kaba kırıcı biri değilim birsürü kız arkadaşım da var hatta. Ama gerçektende bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. Beni beğenen biri de olmadı seven de olmadı. Lise okurken birini sevdim ona söyledim ama bana karşı hiçbir şey hissetmediğini söylemişti. Üniversite okurken de birini sevdim ama ona hiç söylemedim o zaten başkasını seviyordu. Hayatım boyunca tek bir kere bile karşı cins tarafından sevilmedim. Bu durum o kadar çok kırıcı ki. Örneğin erkeklerler beni herşeyin en kötüsüne layık görüyorlar. Mesela corona zamanı üniversiteler Online iken ben whatsap gruplarına hep duyuruları falan atıyordum erkekler bana hep diyorlardı ki Dilara sen bir hoca tut kişi başı ücret yatıralım Online sınavda yardımcı olsun diyorlardı. Ama biliyordum eğer ben hoca tutarsam ve millet düşük alırsa benden bilsinler diye yani özetle erkekler hep herşeyin en kötüsünü bana layık görüyorlar neden böyle oluyor sizce? Ben neden kalp ameliyatı geçirdiğim için sevilmeye aile kurmaya evlenmeye hakkım yok ki?

Merhaba içimi dökmeye çok ihtiyacım var hepsini okuyarak fikirlerinizi yazar mısınız?