Merhaba 26 yaşındayım ismim Dilara. Ben çocukluğumdan beri anneanne ve dedem ile büyüdüm annem ve babam hep çalışmak zorundaydılar ben doğuştan kalp hastasıyım ve 3 kez kalp ameliyatı oldum, tek çocuğum kardeşim yok. Çocukluğumdan beri yeteri kadar özgüveni olmayan biriydim sakin duygusal kibar da bir kızım. Asla kaba kırıcı biri değilim birsürü kız arkadaşım da var hatta. Ama gerçektende bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. Beni beğenen biri de olmadı seven de olmadı. Lise okurken birini sevdim ona söyledim ama bana karşı hiçbir şey hissetmediğini söylemişti. Üniversite okurken de birini sevdim ama ona hiç söylemedim o zaten başkasını seviyordu. Hayatım boyunca tek bir kere bile karşı cins tarafından sevilmedim. Bu durum o kadar çok kırıcı ki. Örneğin erkeklerler beni herşeyin en kötüsüne layık görüyorlar. Mesela corona zamanı üniversiteler Online iken ben whatsap gruplarına hep duyuruları falan atıyordum erkekler bana hep diyorlardı ki Dilara sen bir hoca tut kişi başı ücret yatıralım Online sınavda yardımcı olsun diyorlardı. Ama biliyordum eğer ben hoca tutarsam ve millet düşük alırsa benden bilsinler diye yani özetle erkekler hep herşeyin en kötüsünü bana layık görüyorlar neden böyle oluyor sizce? Ben neden kalp ameliyatı geçirdiğim için sevilmeye aile kurmaya evlenmeye hakkım yok ki?
Öncelikle bu yaşadıkların senin suçun değil genel olarak insanların durumları değişken olabiliyor normaldir. Seni seven asla olmayacak diye bir şey yok, ayrıca dediğim gibi yaşadıkların senin suçun olmadığı halde neden ne kötüsüne layık görülesin? Etrafındaki insanların yargısına asla kendini kaptırma. Bende öyle erkeklerin... der ve geçerim. Özgüven sıkıntısı çekmen şu yaşadıklarına bakarsak normal karşılarım çünkü bende zamanında bunları yaşıyordum. Kalp hastalığına üzüldüm geçmiş olsun bu arada. Sen olduğun gibi kal canını sıkma.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim evet aslında benim suçum yok ama yine de kimse bana değer vermiyor ben sürekli tek başıma olmaktan çok yoruldum kimse benim için çabalamadı değer vermedi sevmedi hep iğrençmişim gibi davranıldı hiç hak etmediğim halde. Ama duygularla oynayan kalp kıran kızlar hep seviliyor affediliyor
- +1 yıl
O da kötülüğü seven insanlara meraklı olanların suçu, şey düşünüyorlar sanırım... "İyi olup suistimal etmesinler hade kötülüğe yallah" gerçekten böyle ise bu düşünceyi benimseyenler batsın. Biraz agresifleştim sanırım... Bir şey daha, konuşmak istersen kapım açık istediğin kadar derdini anlatabilirsin.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Kalp ameliyatı ile alakası olduğunu sanmıyorum. Erkekler dış görünüşe olduğundan fazla önem verir kendi tiplerine bakmadan. Temel sebebi dış görünüşün olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama mesela yüzü çok çirkin olan bir kız zayıf uzun boylu olsa bile erkeklerin duygularıyla oynuyor defalarca kez aldatıyor ama yine de erkekler sonsuz bir sevgiyle sevip affediyor beni yakan şey biraz da bu. Sevilmeyi bu kadar çok hak eden ben varken aldatan kızlar değerli
Soran+1 yılHayır dediğimi yanlış anladın. Erkekler onları aldatan kızları affediyorlar ama onları seven kızları sevmiyorlar aldatan kızları çekici buluyorlar hep. Buna ağlıyorum ben de
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım ilk başta geçmiş olsun. Ameliyat kısmı herkesin başına gelebilecek bir şey. Bende kalp hastasıyım ama sevgilimin yanında azıcık bile ağırsa kalbim hemen benimle ilgilenir. Hatta şuanlarda başka bir hastalık şüphem var ona söyledim o da gitmek istemedi. Yani kısaca emin ol seni sevecek kişi de bir yerde var.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok saol ve seni seven kişinin kıymetini hep bil. Çünkü inan bana hiç sevilmemek değer görmemek çok büyük bir yük. Hiç evlenmeyeceğim için anne olamayacağım için çok üzülüyorum ama sevilmemek de çok üzüyor. Kabullenmek zorunda olduğumu da biliyorum ama keşke sevdiğim kişi beni sevseydi böyle ömür boyu yalnız yaşamak zorundayım😰😰
Cevap sahibi+1 yılNeden hiç evlenmiyesin ki eminim biri seni çok güzel sevecek sadece doğru anın gelmesi lazım belki benimde çocuğum olmayacak riskli diye bilmiyorum o ihtimal çok üzüyor zaten. Bazen onu bırakayım diyorum beni çekmek zorunda değil ama o bunu yazdığımı bile görse yerle bir olur. Umarim seninde karşına böyle biri çıkar
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Kendini en kötüsüne layık görürsen onu kendine çekersin ama kendini en iyisine layık görürsen onu da kendine çekersin. Özgüvenini oluşturmak sana kalmış. Baba gerçekten kız çocuğuna sevgi aşılamak, onda özgüven yaratmak, kendi ayakları üzerinde durabilecek gücü vermekte önemli rolü olan bireydir ama senin gibi bir çok insan var ve başkasının sevgisine bel bağlayarak değil de kendini severek ayaklarının üzerinde duran da bir çok insan var yani demem o ki kendini her halinle sevmelisin sen kendini sevdikçe başkaları da seni sever, sen kendine değer verdikçe, ne kadar önemli olduğunun farkına vardıkça başkaları da sana öyle davranır. Ayrıca kalp rahatsızlığının olması bir etken değil. Sevilmeme ve değer görememe nedenini ona bağlamışsın şu an ama bu kendi içinde kendinle objektif sohbet kuramadığını da gösterir o yüzden kendinle sohbet et, kendine zaman ayır ve en iyisine layık olduğunun farkına var.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aslında demek istediğin şeyi anlayabiliyorum kendine değer verirsen kimsenin sevgisine ihtiyacın kalmaz kendi kendine yetebilmeyi öğrenirsin demek istiyorsun çok haklısın kesinlikle katılıyorum dediğine. Ama insan hayatta her şeyin üstesinden tek başına gelemiyor başkalarının desteğine sevgisine de ihtiyaç duyuyor. Sen kendini seversen başkaları da seni sever dediniz ya biz ne kadar iyi niyetli yardımsever vicdanlı temiz olsak bile karşımızdaki insan bizi nasıl istiyorsa öyle görüyor bende buna ağlıyorum işte gerçek değerimi kimse bilmiyor görmüyor
- +1 yıl
Haklısın destek istiyordur elbet insan ama insanlara istediğini verme çünkü insanoğlu bu nankördür işi oluncaya kadar. Göz dağı verme kimseye güçlü olamasan bile karşılarında güçlü bir imaj çiz yıkamayacakları bir duruş emin ol böyle durdukça karşılarında sen istesen de istemesen de onlar sana daha iyi davranacak ve daha da güçlü hissedeceksin aslında binevi psikolojik bir olay olmayanı olmuş gibi yaşarsan o senin olur çok inanırım enerjisel olaylara ve emin ol hayatımın bazı noktalarında sana bahsettiğim durumları denedim o yüzdendir bu tavsiyelerim. Elbette kendi içinde fark edemediğin gücün vardır ama insanların sözleri davranışları sende yer edinmesin ve seni üzmesin göz ardı et bunları etmeye zorla kendini.
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İnsanlar anlamadığı şeylere yanaşmazlar kendileri gibi olmayan insanları da dışlarlar.
Demek ki çevrende ki insanlara göre çok daha üstünsün ki sevilmiyorsun.
Kafana takma boş ver yalnızlık sanıldığının aksine çok daha iyidir. Sevildiğini sanıp koca bir yalanın içinde yaşayıp sonra da bunun farkına varıp hayatını kendine zehir de edebilirdin benim gibi... Her şey olacağına varır su akar yolunu bulur. Değerin bilinmiyor diye üzülme Allah seni ehline saklıyordur...03 Yorumla
Soran+1 yılAma şey ömür boyu yalnız yaşamak gerçekteyse çok can acıtıcı bişey örneğin bazen sokağa yalnız çıkmaya bile korkuyorum televizyondaki haberlerden kadınların tek başına diye sokakta öldürülmesinden çok üzülüyorum keşke beni de seven biri olsaydı evlenebilseydim diye üzülüyorum kaderimde hiç evlenmek yok bu yüzden kimse beni sevmiyor ama yine de çok isterdim ömrümde tek bir kez değer görmeyi
- +1 yıl
Takma kafana ya dediğim gibi Allah seni ehline saklıyordur. Zaten dünya hassas kalpler için bir cehennemdir Cenneti bekleme boşuna. Yalnızlık da iyi bir şey hayal kırıklığın olmaz kendine güvenin artar her şeyi kendin başarırsın en güzeli de kandırılmazsın. Arkadaş edin güzel arkadaşlar seni sevebilecek arkadaşlar sanal veya gerçek fark etmez seni anlaya bilecek insanlar ile tanış Sayıları azdır ama bir yerlerde bulunurlar illa ki karşılaşırsın...
Sevilmek güzel şey ama sevilmekten daha güzeli de sevmektir...
Soran+1 yılÇok saol
- Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKafanda fazla kuruyorsun, insanlar artık tipe ve fiziğe çok önem veriyor, kişisel bakımını yapıyor musun? güzel bir kız mısın, giderin var mı yani kısaca bunlara ön bakıyorlar, seni eğlenecek kız olarak görmeyebilirler, ben de 25 yaşındayım hayatıma kimseyi almadım çokta istemedim açıkçası hayatın ne getireceği belli olmuyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkekler bu devirde herkesle görüşen aldatan kızlarla evleniyorlar her erkekle görüşen kızlar nasıl çekici olabiliyor anlamış değilim
- +1 yıl
Konuşma flörtleşme oluyor tamamen, sen canını bu durumlara çok sıkma bence illa biri yazmasını bekleme
Soran+1 yılHayır biri yazsın istemiyorum zaten ben sadece hiç evlenemeyeceğim anne olamayacağım için üzülüyorum gönül eğlendirme amacında değilim ki
- +1 yıl
Hayır anne veya işte bu tür düşüncelere girme, görücü usulü mü düşündün mü?, tavsiyem biri yazmıyorsa sen yaz ne olacak ne kaybedeceksin
Soran+1 yılKimseye bişey yazmam öyle de namusuz diyorlar daha beteri yalnızlığı kabulleneceğim mecbur
- +1 yıl
kendini kabuğa çekme ne yaptında namussyz diyolar
+1 yılDilara seni o kadar iyi anlıyorum bende sevilmedim hiç sen söyledin diye dehil gerçeği böyle. Elbette karşına iyi insanlar çıkacaktır güzel kalbini bozma hayırlısını iste hep. Iyi insanlar aslında cikmamsinin sebebi, çıkarci, sevmek kelimesini bilmeyen insanlarla dolu. Amaçları farklı hep burada da öyle reeldede. Her sey nasip kısmet hep. Umarim her şey gönlünce olur kendini üzme 🙏
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok üzülüyorum çok canım acıyor sürekli yalnız yaşamak çok üzücü
- +1 yıl
Evet öyle ama elimizden bi şey gelmiyor. Insanların dedikleri olunca sevilirsin seçilirsin maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Okurken çok duygulandım. Siz sorunu tamamen biliyorsunuz aslında ve çözümü de biliyorsunuz.
Aslında sizin sorununuz çözümü bilip buna müdahale edememek.02 Yorumla
Soran+1 yılSorunun çözümünü bilmiyorum ki keşke bilsem çok ağlıyorum sabah akşam hep ağlıyorum ama hiç sevilmedim tek bir kere bile sevilmedim ama aldatan kalp kıran kızlar hep mutlu ediliyor çok canım acıyor
+1 yılMerak etme herkesin bir seveni vardır. Sende elbet zamanı gelince sevileceksin. Bu kalp ameliyatı ile alakalı bir durum değil. Bir çok özel gereksinimli bireyler evleniyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah 🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sana özel bir şey değil bende öyleyim dışarda dikkat çekmiyorum. Dikkatini çektiklerim de benim dikkatimi çekmiyor bu kısır döngü gibi yani sürekli denemen lazım kazım en iyisini bulana kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim artık umudum kalmadı deneyemem ben. Ömür boyu yalnız yaşamak zaten kaderim.
Cevap sahibi+1 yılHaşa est eğer çok istiyorsan avbime alayım seni kızz 😃
+1 yılHastasın diye hakkın yok diye düşünme sakın! Ama şunu unutma keşke söyleseydin bu zamana kadar, çünkü zamanın asla ve asla telafisi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim çocuğa bilerek söylemedim çünkü o zaten başkasını seviyordu kalbinde başkası varken benim söylememin bir anlamı yoktu ki
+1 yılYani bu tamamen senin çevrendeki insanların vicdansızlığı hiç mi iyi birisi yok en azından derdini dinleyen
08 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşlarım halime çok şaşırıyorlar. Sen bizden daha güzelsin daha merhametlisin daha düşüncelisin ama yine de erkekler sen varken bizleri seçiyorlar biz de anlamadık diyorlar.
- +1 yıl
Çevrendeki erkeklerin sorunu bence mutlaka kıymetini bilen çıkar
Soran+1 yılÇok saol ama bu yaşımdan sonra birinin çıkması hiçbir şeyi değiştirmeyecek çünkü zaten evlenme şansım yok yalnız yaşamayı kabullendiğimde iyi olur benim için
- +1 yıl
Evlenmek zorunda değilsin de yaşın kaç ki
Soran+1 yıl26 ama ben zaten hiç anne olamayacağım hiç evlenmeyeceğim kimse bana değer vermeyecek diye ağlıyorum
- +1 yıl
Anne neden olamıyorsun ki
Soran+1 yılKalp ameliyatı geçirdiğimi yazdım detayda. Doktorum zaten izin vermedi evlenmek ve anne olmaya. Doğumdaki kasılmaları kaldırmam mümkün değil çünkü
- +1 yıl
Anladım bahtınız yolunuz açık olsun ama mutlu olmak sadece onlardan geçmiyo buna inanın
karşı cinse fırsat vermezsen o seni nasıl sevebilir ki
04 Yorumla
Soran+1 yılAma fırsat vermemezlik yapmadım kibirli kaba kötü bir davranış da sergilemedim erkekler beni hiçbir şekilde sevmiyorlar tiksinç gibi davranıyorlar inanmayacaksın belki ama yaşıtım kızlar ise benim çok güzel olduğumu söylüyorlar ama erkekler işte sevmiyor
Soran+1 yılSoğuk itici değilim ama erkekler onlara kötü davranan kızların peşinden gidiyorlar gözlerimle gördüm defalarca yoksa ben kibirli soğuk ukala çirkin değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılSacmalam lütfen sen gayet kibar iyi ve aklı başında bi kıza benziyosun. Karşına düzgün biri çıkmamış olması senin suçun değil. Ne insanlar evleniyor sevgili oluyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama işte karşıma doğru kişi çıkmıyor yalnız başıma ölmeyi istemiyorum ama olmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılEvlilik kaderdir ve nasibindeki kişi sen ekmek almaya giderken bile karşına çıkar
Soran+1 yılBunu bildiğim için her gün ağlıyorum zaten. Mesela defalarca kez aldatan kötü kalpli kızların mükemmel nasibi oluyor aldattığı erkek onları affediyor sevmekten vazgeçmiyor. Ama ben sevdiğine sadık biri olduğum halde kimse beni sevmiyor çünkü nasibimde evlenmek yok 😰😰
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyosun millet bazen 60 inda evleniyor m hem senin için hangisi hayırlıysa Allah oni veriyor merak etme
hayatim bunun hastalikla falan ilgisi yok insan ozguvensiz hissedip kendine deger vermeyince karsısına da oyle insanlar cikiyo sen azcik kendini sevip deger versen cevren bi anda degisir inan bana
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu da denedim özgüvenli olmayı ama ne kadar özgüvenli olsam da sevdiğim kişi beni sevmediği için kendimi suçluyorum ben yeşil gözlüyüm ama itici değilim çirkin de değilim tüm kız arkadaşlarım beni kıskandıklarını söylüyorlar ama sevdiğim çocuk kahverengi gözlü bir kızı seviyor bu yüzden de hep üzülüyorum keşke kahverengi gözlü olabilseydim diye
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama aldatanlar en iyisine layıkken, ben hak ettiğim halde yalnız yaşamak zorundayım bu çok üzücü
öncelikle geçmiş olsun söyliceğim tek şey kendine gercek bir hedef koy ve o hedef doğrultusunda ilerle kafa dağıt belki bu işlere girince daha çok üzülüceksin herşeyin hayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnne olmaz evlat edinirim. Önemli olan kaderine ne yazılmış, nasip ne olacak?
00 Yorumla
+1 yılBen hasta kızları daha çok seviyorum. Normallerden bir adım öndesin bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler diye genellemen doğru değil
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ömür boyu yalnız yaşamak zorundayım bu çok üzücü
- +1 yıl
Nerden biliyorsun
Soran+1 yılDetaylıca yazdım ya en başta soruda kalp ameliyatı geçirdiğim için evlenme anne olma şansım yok
Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Hepimiz öyle değiliz ki
00 YorumlaVar tabiki ne alaka canım benim niye öyle düşündün
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni kimse ben olduğum için sevmedi oysaki çok düşünceli merhametli biriyim tüm kız arkadaşlarım benim harika bir insan olduğumu söylüyorlar mesela doğum günü bayram falan hiç atlamam herkese özel mesaj yazarım hastalansalar ilk ben koşarım hatta hiç erkeklerle samimi olan yılışık biri de değilim kibirli de değilim ama yine de hiçbir erkek beni sevmiyor
Soran+1 yılAma insan sürekli yalnız yaşayınca çok üzgün oluyor. İnsan herşeyi tek başına başaramıyor maalesef ki kendine her zaman yetemiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede yaşıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul’da çevrem çok geniş ama hepsi kız. Hiç erkek çevrem yok çünkü beni beğenmiyorlar benden çok daha çirkin kızların peşinden koşuyorlar
Cevap sahibi+1 yılBeni ekleyebilir misin gizliyi açıyorum şimdi
Cevap sahibi+1 yılAluuuuuuu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılevlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten anne olma evlenme şansım yok yalnız başıma ölüp gideceğim
+1 yılOyle düşünme herzaman bir umut vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerde yaşıyorsunuz neden olmuyor?
00 YorumlaKıyamam :(
05 Yorumla
Soran+1 yıl😰😰😰😰😰
Soran+1 yılÇalışıyorum birsürü kız arkadaşım var çok da seviyorlar beni ama hiçbir erkek beğenmiyor sevmiyor beni
Soran+1 yılSorun bu zaten nasibimde evlenmek yok ömür boyu yalnız yaşamak çok üzüyor beni
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat