Çok üzgün bir şekilde bunları yazıyorum okuyup düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim?

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım 10 senelik bir ilişkim var. 10 sene önce 14 yaşlarında ozamanlar Facebook falan var bir çocuk beni ekledi mahalleden çok tipsiz yazmaya başladı bana işte yemem seni cart curt bende çocuğu sildim ve bir gün evin aşağısındaki parkta onu gördüm ve aşık oldum hiç söylemedim ona sürekli oradayım oda orada birbirimize bakıyoruz sonra sonra zaman geçti askere gitmeye yakın biz konuştuk bana beni beklemezsin sen falan yaptı böyle askerdeyken konuştuk 1 ay sonra kestim konuşmayı. Ama ben takıntımı ne çocuğu sürekli fakeden takip ediyorum hiçte buluşmadık merak ediyorum yanyana. Sonra fakeden yazdım allem ettim kalem ettim biz buluştuk sanki fake hesap buluşturdu gibi ama aşırı gevşekti yok arabayla gezdireyim falan 10 dk durdum arabaya binmedim gittim. Bana fakeden bir mesaj dişlerin yamuk yok göğüslerine dolunmak istedim falan anladım o olduğunu sonra hiç konuşmadık. Aradan zaman geçti fake açtım onla konuştum başkası gibi bana sevdiğini anlatıyor onla evlendi bu arada sadık biri de değil nişanlı iken benim arkadaşımla falan konuştu. Kızda biliyor yani her hatasını affetmiş bunlar evlendi 4 5 senedir evliler birde oğulları var ama kız instagram açmış bir sene önce kocasıyla resmi yok. Tabi ben işsiz kıza yazdım fakeden sordum bana dedi biz ayrıldık boşadı beni falan sonra çocuk da tiktokta takılıyor ben 2 3 kez fake açtım ama ben olduğumu bilmiyor beni tersledi engelledi bugunde asıl bomba. Kuzenım bizde hesap açtım yazdım çocuğa kimsin falan dedi bende dalga geçiyprum imkansızız çocuğun var bilme kim olduğumu seni unutamadım bir sürü laf çocuk numara istedi vermedik sonra dedim kuzenimde arıyım nerden bilecek beni kaç yıl olmuş çocuk bir yurdışı wp numarası verdi aradık açtı sonra ben seni arıycam müsait değilim dedi kapattı. Sonra aramadı tiktokdan yazdım kuzenimin adını söyledi ondan niye yazıyorsun falan bizi araştırıyor. Sonra dedim kuzenim gidicek telefon yok aradı ben heyecan yaptım. Kuzenime açtırdım canım kuzenim yanlışlıkla benim adımı söyledi ben kuzenim telefonu Yeş.. dedi koluna vurdum sinir krizi geçirdim çocuk adın devamını söyledi gülerek telefonu fırlattım gittim çocuk konuşuyor sonra kapattı. Çocuk aradı kuzenime konuşturdum çevir bunu yasemin dedim falan de dedim çocuk dedi yeşime ver falan kızda ben öyle demedim yasemin dedim dedi ama yemedi inanmadı sonra kız kapatmak istemedi çocuk adımı söyleyerek iyi günler dedi kapatarak. Bende tiktoktan bilerek neden başkasının adını söyledin dedim ya dalgamı geçiyorsun işin çatladı bana yazan bütün hesaplar sensin bana yazma engelle kötü olur gibisinden bir sürü şey dedi ve bende hesabı kapattım aşırı kötüyüm. bu çocukta bir ağırlığımız vardı ve ortak arkadaşlar var hani kendimi çok düşürdüm diyecek bana aşık peşimde dolanıyor falan. Ve erkek arkadaşım var kendimi çok kötü hissediyorum. Oda o mahallede duyar mı falan ya da ben o çocuğu görsem yolda napcam inanın bilmiyorum burdan nasıl dönerim yaaa stresten her yerim ağrıyorrr
Çok üzgün bir şekilde bunları yazıyorum okuyup düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim?