Neden sevdiğime ulaşamıyorum sizce süresi 3 yılmış aşkın bitmesi hikaye uzun ama değer okumaya nolur yardım edin intihara gidiyor?

öncelikle nolur beni bağışlayın yargılamayın kızmayın niyetim kimseye zarar vermek üzmek değil, biliyorum bana çok kötü ayıp saygısızca şeyler düşünüyorsun ve yazmışsın diyeceksiniz ama eğer içimi dokmezzem kendi psikolojimi nasıl düzeltilir bulamam bulamıyorum da psikolojimin nasıl bozulduğunu yazmamın amacı sadece kendim için yardım almak

Sevdiğim aşık olduğum bir adam var öyle kısa süreli bişey değil yaklaşık 4 aydır gördüm kendisini kendisi 30 lu yaşlarda ve evli kendisi hocam olur Üniversite ye gidiyorum derslerdeyken sürekli benim baş ucumda durması ve bir ders boyunca onca kalabalıkta sadece benim gözlerime bakması onunla konuşurken hareketleri konuşma dili samimi gelmesi derste arada gülüşmemiz birbirimize bakarak Flan yani anlicaginiz 7 aydır takıntı yaptım adami sürekli aklımda platonik oldum saatlerce resimlerine bakıyorum sabahlara kadar ağlıyorum Gözlerine bakıyorum içim gidiyo her baktığımda, tv de bi dizi oluyo hemen onla kendimi hayal ediyorum, şu an tek istediğim düşüncem, onunla beraber vakit geçirmek, sarılarak film izlemek, yemek yemek, sarılarak uyumak, beraber saçmalamak, gülüşmek, sadece o olsun yanımda, sadece gözlerine bakayım, aynı evde aynı masaya oturmak, salonda önümüzde zehba da çay bardakları sohbet etmek, kısacası hayatımın merkezi, herşeyim yaptım, tutuldum, körkütük bağlandım, ve şu an yokluğuyla canım yaniyo, hayal ettiklerim ve sevdiğim adam yok ya gerçekte ve bu ölene dek olmicak imkansız ya bunu canımı yakıyor keşke bi sihir olsa bu yazdıklarım bı anda gerçekleşse, bu psikolojiden nasıl kurtulurum, eskiden keyif aldığım tat aldığım hicbisey şu an olmuyo, Nolur var mi değişik bana iyi gelicek bi nebze beni rahatlatıcak, bunu atlatabilecegim, bı fikriniz, öneriniz, var mi yardımınızı bekliyorum 😭😖😞😩😫

Neden sevdiğime ulaşamıyorum sizce süresi 3 yılmış aşkın bitmesi hikaye uzun ama değer okumaya nolur yardım edin intihara gidiyor?