HHayatım nasıl lütfen okuyun aşk meşk hikayesi yazmadım t?

Ben çok zeki bir kardeş ile doğdum ve onun gibi çalışkan olmak için çabaladım hep ve oldum da. Ama zeki değilim. Sadece çok çalıştım. Lisede 1-2 kişiyle konuştum. Dış görünüş olarak gözlerimde doğuştan bir sorun var onun dısında çok güzel bir kızım. Bu yüzden çoğu insandan kaçtım sadece ders çalıştım. 11. Sınıfta sosyalleşmeyi denedim korona dönemi sanaldan bikaç dalga geçen kötü insanla karşılaştım benle dalga geçen ilk insanlar ekran karşısındaydı onlara o gücü vermiş oldum evet... Şanssızsım ne yapayım onlar dalga geçtikçe ve küçük gördükçe içimde güzellik takıntısı oluşmaya başladi kendimi nud atıo duran ortam mlı olan gereksiz özürler dileyen bir kız olarak buldum sanalda. Saçma sapan dönen şeyler vardı kimse samimi değildi. Hele discırd ortamını bilirsiniz tüm kötü insanlar orada toplanmıştır. Depremzedelerle dalga geçen insanlar bile oradan çıktı nerede çürük yumurta var DC'de bildiğinz gibi. Ben işte kelebek etkisi ile cnsslk yaşayan bir kız haline geldim saflıktan çıkıp. Erkeklerle muamele kurmaya başladım dini bir ailem olmasına rağmen. En yakın lise arkadaşım bukadar açık giyinmeme felan kızdı. Arkadaşlıgını bitirdi. Ama benim sağlığımı kötü etkiledi erkekler birsürü cnsl hastalık bulaştırdılar bana ailemle aram bozuldu annm fhş demeye basladı o dönemler geride kaldı şükür üniversite okuyorum Ama hem bölümünü sevmiyorum hem bitirmek zorundayım. iyice erkeklerden bkmıs durumdayım her şeye inanan bir kızı hiçbir şeye inanmayan biri haline geldi. Şimdi de hayatta çoğu yemeği yemedim fakiriz sağlık sorunların da devam ediyor. Hayatı yaşamk istiyorum kendimi pearl filmindeki kız gibi hissediyorum... İlgi veren de yok ezmeye çalışan çok. Ama aklımı geliştirdim çoğu insanı tartışmads yeniyorum. Fakat keşke sadece tartışmaya bile girmeme gerek kalmadan sadece izletseysdim kendimi. Cnsl hastalıklarım devam ediyor kaç yıldır ailemden gzli doktor ve ilaç paraları ile ugrasıyorum. Hayatımsa lahmacun kebap bile yemedim çoğu şeyden mahrumum fakir bir evde doğmuş güzel bir kızım. Tek derdim gözlerimdi keşke öyle kalsaydı... Çok fazla haksızlık yaşayan emeği kül olanlae var evet ama benimki de aZ buz şeyler değil hep küçük gören bakışlarla büyüdüm. resimde iyiydim resmimi karaladılar resim yarışması'nda 1. Olmamı izlediler. Kendi halinde bir kızdım yüzlerine bile bakmadıklarım bana sataştı durdu. Tek basıma takılsam yalnız mı geziyon yine dediler gülüp gittiler. Bir arkadaş bulsam sinek ikili deyip arkadaşlığımı kirlettiler. Başarım intikamımmış haberim yok ama başarili olamıyorum artık geçmişteki insanlardan başarım ile intikam aldım fakat yeni insanlar için ne yapacağım bılmıyorm. Neden bukadar küçük gördüler? Gözlerim kötü olsa bile hepsinden güzeldim gerçekten gözlerim bir ameliyata bakıyor artık bu dönemde. Ama yaşama hevesim kalmadı bakmak istesem de artık bakmak istemiyorum insanların yüzlerine. Farkındayım şükretmeliyim bn boş olmadığıma inanıyorum. İyi birisi olmama rağmen üzerime gelenlerden çok korkuyordum...

Güncellemeler
+1 yıl
Samimi olursanız tanışırız elbet...
HHayatım nasıl lütfen okuyun aşk meşk hikayesi yazmadım t?