Ya da sizden küçük-büyük biriyle bir birliktelik düşünür müsünüz? Sevgililik, evlilik gibi? Yoksa tercihen kadınlar için büyük, erkekler için küçük mü olmalı? Kendimden küçük birini beğendiğim zaman sapık gibi hissediyorum bu normal mi? 🙄😀#Mademoiselle88♥️
İlişkide yaş kriteri! Sizinle aynı yaşta olmayan biriyle birlikte olur musunuz?
Bayanların küçük olması daha tercih edilesi bir durum çünkü kadınlar erkeklerden erken olgunlaşır ama bu yaş aralığının da en fazla 15 olmasını kaldırabilir bir ilişki daha fazlasının mümkün olduğunu düşünmüyorum. Erkekler küçük olursa en fazla arada 5 yaş olması gerekir bence daha fazlası da biraz zor hatta bayağı zorlar. Ama genel olarak bayanlar kendilerinden 1- 2-3 yaş büyük erkekleri tercih ederler. Tabi İslam'a göre bunun bir sınırı yok. Aradaki yaş farkının. sonuçta efendimiz 25 yaşında iken evleneceği kadın olan Hz Hatice 40 yaşında idi. yani karşı taraf bunu yüzüne vuracak biri değilse evlilikte herhangi bir sıkıntı yok
Genç biri ile evlilik yapar mıyım ya da sevgili olur muyum. Çok aşırı bir yaş farkı yok ise olabilirim tabiki neden olmasın. 5 yaş aşağısı 5 yaş yukarı olabilir. 50 küsür üzeri olur ama adam genç gösteriyordur gene olabilir. Birazda sevmeye bağlı :)
Eğitecek birini bulursun muhtemelen eğitilmek, erkeğin sorumluluğu altında kalmaktan her zaman ikinci planda durmaktan zevk alan kadınlarımız var ya işin zor değil yani.
Heh sizde işte buna ikinci planda kalmak diyorsunuz.. Oysa kadının zayıf yaratılması, erkeğin güçlü yaratılması, kadının korunacak, erkeğin de koruyacak taraf olduğunu ispat eder, siz kabul etmesenizde.. Yaratılış bu..
Bu kadını güvende tutar.. Buna ikinci plan denmez..
Kelebeğin narin, zayıf yaratılması; aslanın güçlü, kuvvetli yaratılması, kelebeği ikinci plana mı atar?
Siz şu feminizim belâsından sıyrılıp, fıtratınıza göre hareket etmedikçe, erkekle yarış için de oldukça (kelebeğin aslanla yarışması gibi abesle iştigal) daha çook üzülür, daha çook mutsuz olursunuz..
Ne mutlu fıtratını bilip ona göre hareket edenlere..
Bu şekilde de gayet mutlu ve huzurluyum istemediğim bişey sırf görev diye yapamam istemediğin bir işte nasıl severek çalışamayacağın gibi bunun feministlikle ne alakası var onu anlamadım kusura bakma erkek olmanız bizden üstün olduğunuzu göstermez..
Bu konu cidden çok dallı budaklı. Senden büyük birisini sevsen olgun karı hastası derler. Senden küçük olanı sevsen sübyancı etiketi yapıştırırlar. Akıl yaşta değil baştadır sözünün de ağırlığı var tabi. Ancak, aradaki yıllanmış farklılığın o ilişkiye kattığı veya ondan alacağı şeylerin düşüncesi de insanda "acaba olur mu?" sorusunu güncel tutuyor. Benim yanıtım +3 -8...
Eğer sevdiysem aşk olduysam tabi 15 - 16 da olmaz elbette... Neden bu kadar çok yaşa takılıyorsunuz. Ya insan nere de ne zaman kimi nasıl seveceğini bilemiyor. Her şey Ansızın oluyor farketmiyorsun bile bu başka bişiy değilki ha deyince olsun. Yani kızlar erkeklere göre erken olgunlaştıları için sevgilim tabiki benden küçük olsun.
kriterlerim var benim kadın 30 olmuşsa evlelik yaşamışsa erkekle fark 20 ye kadar çıkabilir ama hisler elektrik önemli 30 undan gençse kadın daha kendi kadın olmamıştır sakıncalı erkekmi her yaşta çocuk kadın yaşça büyükse tahminen erken biter yer çekimi kanunu kadınlar için acımasızdır..
1. Yaşının yüzde 66 sindan büyük olanlar ve 18 yaşından büyük olanları tercih edebilirsin. 2. cennete giren herkes genç olacak, bugün burada amca , teyze, ağabey dediğinde aynı yaşta olacaksın. 3. yaşı büyük insan haddini bilmeli tercihi karşındakine bırakmalı.
4. herkes yasinı tam göstermiyor. kimlikte 30 yaşında olup, kemik yaşı 20 ya da 40 olanlar var. (40 yaşına gelip 20 yaşındaki gençlerin giydiğini giyip "ben genclestim "diyen tiplerıi kastetmiyorum)
Platonik olarak kendimden 7 yaş büyük birine tutulmuştum bir ara. Sonra duyguları bir kenara bırakıp mantıken düşündüğümde, bu işin olmayacağını anladım. Uzaklaştım, ama iş arkadaşım olması işi biraz zorlaştırmıştı tabi. Kadın benden maksimum 3 yaş büyük olmalı ya da 3 yaş küçük olmalı. Daha da küçük veya daha da büyük olabilir ama ne kadar yaş farkı açılırsa o kadar görüş açımız uzaklaşır. Birbirimizi anlamamız da zorlaşır.
Şöyle söyleye bilirim dinimize göre Kur'an i kerimdeki kurallara göre uyarak flört etmekte pek bı sankimca yok Yaş farkı na gelirsek Hz. Peygamber efendimiz in. Eşi Hz. Hadice ile arasında yaş farkı 15 idi bu sana yeterli olur zannediyorum Flört durumunuz da partnerinize dikkat edin ki hataya düşüp harama gitmeyin
1 yaştan daha aşağısıyla olmak istemem 10 yaştan fazlasıyla olmak istemem Öyle düşünceler olunca o kardeşim olur tarzında düşün. yani biraz anaç bak duruma bence
Ben daha aramda bir iki yaş olan insanlarla anlaşamıyorum arkadaşlarımla aramda en az üç yaş olur fixtir bu yüzden aramda 5 yaş ve üstü fark olsun 43'e kadar yolu var
Bu güne kadar hiç benimle aynı yaşta olan biriyle çıkmadım.. Hep ya birkaç yaş küçüktü ya da birkaç yaş büyük. Ama aradaki fark çok abartılacak seviyede değilse sıkıntı olmuyor.
öncelikle +18 olduktan sonra ne kadın ne erkek için kimsenin yorum yapmaya hakkı yok. yeterki taraflar mutlu olsun kim ne der diye düşünmek gerekmiyor kişiler mutlu olduktan sonra
benim sevdiğim kadın halada sevdiğim kadın ama artık görüşmüyoruz aramızda 6 yas fark var o bende 6 yaş büyüktü.. 10 yıl önce tanıştık ben 25 o 31 di..
Tamam ne hissettiysen aynısını direk yaz. Kızmak gücenmek Yok söz veriyorum. zaten bugün yeterince toplu saldırıya uğradım bir taşta senden gelsin hazırım bekliyorum
Kötü bişey düşünmemiştim sadece seçici olabilir diye düşünmüştüm sense farketmez yazmışsın hani belli bir yaş söylesen olurdu gibi. Cinsel bakmışsın sanırım oysaki ben farklı duygulardan bahsetmiştim.
Duygusal olarak benden küçük biriyle çok iyi anlaşabileceğim sanmıyorum. Hatta benden birkaç yaş büyük olmasını isteyebilirim. Çünkü kadınların en olgun ve en çekilir dönemleri bence 25-35 arası. Oturmuş bir karakter oturmuş bir vücut ve gelişmiş bir zihin. Duygulu işlerden yana çok fazla şansı gülmüş bir insan olmadığım için cinsel yaklaştım evet haklısın. Ve bunun yanlış birşey olduğunu biliyorum. Hatta kabalık etmiş bile olabilirim. An itibariyle özür dilediğim dördüncü kızsın. Özür dilerim.
Özür dileyecek bişey yok ortada zaten kaba bir tabir ya da üslup kullanmış olsan yorumunu beğenmez muhatap olmazdım fikrini gayet güzel açıklamışsın cinsel de düşünebilirsin tabi. Herkesin kendi kararı saygı duyuyorum ben.😊 Yorumlara göre erkekler büyük olsa bile sorun değil derken kadınlar daha çok kendilerinden büyük istiyorlar genel olarak olgunlaşma durumunu bizde sizin için aynı şekilde düşünüyoruz karşılıklı yani 😌
Çok uçuk bir fark olmadıkça küçük de büyük de, yaşıt da olabilir... Kişilerin yaşlarıyla değil, kendini geliştirmişlikleri ve kafa uyumlarıyla sağlık kazanıyor bu konular.
1 yaş bile küçük olamaz. Kendimi sapık gibi hissediyorum o zaman. Aynı yaştaki biri içinde geçerli. En az 2 yaş büyük olmalı. Sanırım 10 geçmemeli. Nadir durum 12 ye çıkar
3 yaşa kadar büyük olması 5 yaşa kadar da küçük olması sorun teşkil etmez gibi ama bazı kriterler de yok değil. Örneğin yaşının hem fiziksel hem de ruhsal olarak yansıtmaması gibi.
En İyi Cevaplar