Hangi yaş aralığında olan insanlar ile birlikte olma ihtimaliniz vardır?

Hangi yaş aralığında olan insanlar ile birlikte olma ihtimaliniz vardır?

Her daim kendimden büyük adamlara alaka duydum. İnsan hiç değişmez mi? Hiç değişmedim ben, akranlarım çekmiyor beni, benden bir gün dahi küçük olsun istemem, hatta aynı gün, aynı tarih doğumlu dahi olmalıyım, olabildiğince büyük olsun benden, olgun erkeklere bayılıyorum. Tarık Akan ona gençken öyle ayılıp bayılmıyordum, yaş aldıkça nasıl nefis bir şey oldu o öyle, bakmalara doyamadım ona. Bana göre en yakışıklı erkek o, ne de güzel bakıyor o ela gözleriyle, insan gözlerini onun gözlerinden ayırmak istemez. 40,45,50 hatta 55 olabilir, utanmasam 60 diyeceğim, erkekte olgun yüzü seviyorum, gülümsediğinde yüzünde hasıl olan o kırışıkları seviyorum, o kır saçları seviyorum lakin göbek asla olmasın, ne zayıf ne kilolu, ikisinin ortası olsun, iri yarı değil, tam olması gerektiği gibi, boylu poslu olsun lakin aşırı da uzun olmasın ya,185'ten uzun olmasın mesela, tecrübeleriyle büyütsün beni, kardeşim benim aksine genç istiyor, erkekse çıtır seviyormuş, olgun erkekler tarih öğretmeni gibiymiş lakin ben işte öyle seviyorum, olgun adamlardan da çıtır olanları var hem, dümdüz bir surat mı, yaşanmışlıklarla dolu bir yüz mü, çıtır dedikleri o adam kendilerini anlayamayabiliyor lakin yaşça büyük bir adam belki senin çocukluklarını daha net anlayacak, tecrübeli insan, hayat deneyimi olan, görmüş geçirmiş insan daha iyidir. Sadece yaş bakımından olgun erkek olsun demiyorum, görsel ve fiziksel olarak da karizmatik ve cezbedici bulabilmeliyim. Genç bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun, ne kadar zarif olursa olsun beni benden alamıyor, çünkü onun yüzünde o yaşanmışlıkları göremiyorum, genç bir adamın yüzünde toyluk, çocukluk görüyorum ve bu da beni cezbetmiyor
30 yaş üstü bize bakmadığından geri kalan yaş aralığı olma ihtimali yüksek 😂
Kim demişşşş adslkff
Tecrübelerle sabittt jsjsjs
Yanlış tecrübeler ajksdlf
Diyosunn iyi düşün jsjsjsjdj
Düşündüm ve aynı fikirdeyim adskfjlkj
Görsele bakıyorum evet benle aynı fikirdesin jsjsjsj
Nooo kıza bak, zebani görmüş gibi hali var alsdkjfl
30 yaş üstü adama bakıyorum ve ne düşünüyo bilmek istemiyorum jsjjjsjs
Gelecekteki çocuklarına isim düşünüyordur adsjkfjlkfd
Aynı fikirdeyiz dimi fırfırmann jsjjss
Noooo ajksdlfkl youtube.com/shorts/8vB8IQpAhj4?si=QZkuMcLpQTVX1DgB
Ben kendimden büyük kadınlardan hoşlandığım için 24-30 yaş aralığı tercih ederdim. çünkü yaşıtlarım bana çok çocuksu geliyor mantık olarak.. kafa yapısı olarak olgunlar daha mantıklı ve akıllı düşünüyorlar bir de ne istediklerini biliyorlar.
Cevap
9Cevap
18’likler +30 yaş üstü oluyor, bize 30 yaş altı kalıyor.
Fırfırellalar alsjkdf
Dur bak unutmuşum 18’lık fırfırellalar asdjskd
aldskjf yesssss
Taktın sende 18 liklere
Hangi m@l öyle düşünüyor 😂
Hep dedim ki kendimden asla büyük biriyle olmam bir yaş bile çok geliyordu kendimden yasca büyük benden jeneresyom farkı olan adamla evlendim😂
Kaç yaşında askldjf
Mutlumusun?
Mutluyum yedi yaş var aramizda
Yaş farkınız abartı değil. Benimde eşimle 7 yaş farkı var, gayette güzel anlaşıyoruz.
Bizde çok iyi anlaşıyoruz da ben çok büyük konuştum.
Hayat böyle hepimiz bir çok büyük sözlerimizi yuttuk ☺️
24-29 yaş arası diyeyim. 4 ay sonra 25-30 yapabiliriz.
Yaş aralığı pek önemli değil bence. Önemli olan ne kadar olgun ne kadar aklı başında ve sorumluluk sahibi birisi olduğudur.
20-24 benden bir yaş büyük olup en fazla dört yaş fark olabilir
Çok düsük ve yüksek olmaksızın, evlendigim herhangi biri olur.
Kimseyle olmayı düşünmüyorum artık
2-3 yaş büyük ya da yaşıt…
24 yaşındayım, yaş sınırım 30
24-32 civarı 😅 ama yaşa çok takılmıyorum
kendi yaşıtım
30 ve üzeri
benden daha küçük olmalı
7 8 aralıgı yaş a kadar yolu var bence
22-24 yaş aralığı uygun
Daha çok kendi yaş aralığında olanlarq
20-25 aralığı
20 -25 yaş arası tesetdurlu çalışmayan, namazında abdestinde helal süt emmiş bir gız ariyom
Benden iki üç yaş büyük olsa yeter
Genelde benim hatunlar 25 ila 40 arasında oluyor
Direkt birlikte olmam
24-27
Yaşlı insan sevmiyorum
Genç seviyorsun
Ben 22 yaşındayım maksimum 26 olur
Kendi yaş grubum üç aşağı beş yukarı
18-18-5 arası
28 45
Benim için 27-32
24-29 arası