Kendinizden yaşça büyük biri ile beraber olurmusunuz? olursanız yaş sınırınız nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılsınırsızım ama teyze diyeceğim birine de, saygı da kusur etmem, koşarak kaçarım.
bir de, dünyada erkek-kadın arası farkın en çok olduğu yer wall-street'ter. çünkü buradaki tek kural paranın herşeyi satın alabilmesidir. yani, 20 yaşındaysan, 30+ bir erkek senden çok hoşlanmaz, deliler gibi aşık olmaz. öyleymiş gibi yapar ama amaç birazcık güzel zamandır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbencede önemli değil ama karşındaki yaşça büyük olunca biraz daha oturaklı davranman gerekiyor zira ne kadar kulturlu görgülü beyefendi olsanda yaşının verdiği hareketleri ister istemez yapmak zorunda klaıyorsun öyle zamanlar geliyorki kendini tutamıyorsun...
00 Yorumla
ben sevdikten sonra yas sınırı koymazdım. eski sevgilim benden yasca büyüktü onunla iyi anlasıyorduk ama ayrılınca öyle olmuyor. yas arttıkca sana yapabilecekleri de büyük oluyor bela oluyorlar anlayacagın. o yüzden kendi yasıtlarınla ya da 2, 3 yas büyük biriyle birlikte olmak en iyisidir.
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl12 yaş vr aramızda gayet mutluyuz...
seviyorum ben yarimi...11 Yorumla- +1 yıl
ALLAH bozmasın..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
41Cevap
+1 yılsevgilimle aramızda 7 yaş var hiçç problem değil aksine bu pozitif bi durum bence çünkü benden sıkılıp genç çıtırlara bakmak istemiycek
52 Yorumla- +1 yıl
süpermiş Allah bozmasın :)
oldum yaşla alakalı bir sorun yaşamadım benden 6 yaş büyüktü en büyüğü. Kafalar uyuştuktan sonra yaş pek bi sorun olmuyor yaşadığım için biliyorum çünkü duygular yaşa bakmaz ama tabi yaşça çok büyük birine gönül kaptırma her zman da olmaz tabi.
010 Yorumlaevet olurum yaşın bir önemi yok ki zaten nişanlımla aramızda 9 yaş var :) sınır koymamak lazım kime nezaman nasıl aşık olacağı hiç belli olmuyor insanın
35 Yorumla
+1 yılbence aşkta yaş farkı yoktur ama mantık önemlidir bence ve ilişki ciddi evlilik olacaksa yakın yaşlar 2 3 yaş veya aynı yaş olmalı diye düşünüyorum daha sağlıklı oluyor.
10 Yorumla8 yaş vardı. Büyüktü benden. Yaş sınırım en fazla 5 artık.
12 Yorumla- +1 yıl
::)
Yasca buyuk bırıyle beraber olmam.Bana gore kısının yası kacsa enfazla 6 yas buyuk olmalı daha fazlası kesınlıkle olmaz
20 Yorumla
+1 yılAşk , Sevgi olduktan sonra yaşın bir önemi yoktur önemli olan sizin mutluluğunuz siz mutlu olun yaşın bir önemi kalmaz..
04 Yorumla- +1 yıl
yaş büyüyünce sıkıntı yaşanır ama benim akrabam 20 yaş fark vardı evlendiler biri 40 diğeri 60 yaşında gayet mutlular..
- +1 yıl
Amin Allah cümlemize hayırlı eşler mutlu bir gelecek nasip etsin.
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. 10 yaş farkı bile olabilir seven insan için. Olmaması için hiç bir sebep yok. ~
30 Yorumlabneden 5 yaş büyük biriyle bi ilşkim vardı en fazla benim için sınır bu oldu..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 40 sınırını aşmamak lazım..haa jigololuksa o bir meslek yaşı başı olmaz..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılvalla zaten bnden büyük olsun..yaş sınırda bn 18 olduguma göre oda 29 a kdr olabilir..
10 Yorumla
+1 yılcevabımın yaşımla bir ilgisi yok,ama gönüle sınır koymayı kim becerebilmiş şu ana kadar,AŞK kapıyı çalınca herşey önemini yitiriyor...
11 Yorumla- +1 yıl
amin hakan inşallah...
+1 yılben asla olmam benden büyük biriyle derdim. eşim 12 yaş büyük benden :) evren intikamını fena aldı
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldun 29 yasinda biriyle birlikte oldum. yasim 24. bir de 21 yasindayken 5 yas kucuk biriyle olmustum.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayir
- +1 yıl
Sen 21 erkek arkadaş 16 mıydı ?
Cevap sahibi+1 yılmatematigin cok kuvvetli :)
Benim için önemli.Takarım kafaya iletişime engel olur bu düşünce.Yaşça büyük olmalı.
02 Yorumla
+1 yılsevgilimde aramızda iki yaş var ama çokça kavga ediyoruz ama erkek biraz daha büyük olursa daha idareci olur diye düşünüyorum. erkeğin daha olgun olması gerek
00 Yorumla
+1 yılBenden en fazla 2 yaş büyük olabilir.. Toplumumuza göre erkek kızdan büyük olmalı veya yaşıtı olmalı. Çok saçma birşey bu.
06 Yorumla- +1 yıl
Aşkın, sevginin yaşı yoktur. Diyelim sen birine aşık oldun. Onunla biraz daha yakınlaştın, tanıştın. Ona tamamen bağlandın. Yaşı senden küçük çıktı. Sevdiğini terk mi edeceksn..
- +1 yıl
Yaş sorun değil, yaşı kafana takma ama 15-20 yaş büyükle evlenmekte biraz saçma olur. Baban yaşında adam.. :D Bu nedenle 4-5 yaşı sorun etme..
- +1 yıl
Söyleyecek bişey kalmadı. Başka soruların varsa yardımcı olmaya çalışırım..
Yok yaa cinsiyeti bile önemli değil zaten.Hatta insan bile olmasa olur.
Şaka bi yana cok önemli değil ama babamdan da yaşlı olmasın hatta yakın yaşta da olmasın,cok itici.00 YorumlaAramızdaki yaş farkı en fazla 2 3 olmalı ama küçükle de çıkmam
11 Yorumla19 yasındayım 10-15 yaş farkı aralıgında olabiliyor ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu senin 30 una yaklasırken en son kendinden kaç yaş küçük bi kızla evlnirim diee sınırçizmeye çalısıyo olmayasın
17 Yorumla- +1 yıl
30 uma yaklaşmadım 30 um zaten... kaç yaş küçük bir kızla evlenirim diye sınır çizmeye çalışmadım çünkü evlilik yok aklımda ama yaklaştın kaç yaş küçük biriyle muhabbet kurabilirim diye kendime sorarken sizdende fikir aldım açık konuştum bak :)
Cevap sahibi+1 yılcokk güldümm :)
- +1 yıl
Allah ağlatmasın :)
Cevap sahibi+1 yılgencim güzelim , nie ağlıyım yaww :)
- +1 yıl
bende dua ettim işte bundan sonrada ağlama inşaallah diye off kızlar off :)
Cevap sahibi+1 yılhem böle off die isyan edersiniz hemde bizsiz yapamazsınız :)
- +1 yıl
seviyoruz sizi napalım :)
sınırım yok. sevdikten sonra, 40 yaşındakiyle de 60 yaşındakiyle de beraber olurum :D
21 Yorumla- +1 yıl
aşk olsun gerisi tefarruat bile değil diyosun yani güzelmiş mantıklı bence:)
+1 yılOlurum yaşı küçükte olsa büyükte olsa kafalarımız birbirimize uyduktan sonra yaş işi boş.bi söz var AŞKIN YAŞI YOKTUR.Anlayana...:))
10 Yorumla
+1 yılEn az 5 yas fark olmali. Yanimdaki insanin karakterinin oturmus olmasi sart. Olgun beylerden yanayim yani.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolurum en az 5 yaş büyük olmalı , en fazla 12 13 falan büyük olur zannedersem
20 Yorumla
+1 yılyaşa takılı kalmamak lazım
ne küçükler gödüm büyüktüler
ne büyükler gördüm küçümenciktiler...10 Yorumla
+1 yıl30-35 yaşında bile olabilir.Zaten o yaştaki kadınlar daha çekici geliyor ama o yaştaki bir kadın benimle birlikte olmaz :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Wlla 2 kere benden büyük kızlarla çıktım ama onlar bilmiyodu benden büyük olduklarını galiba 1 yada 2 yaş büyüklerdi .
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 3 yaş olabılır.Yaslanan erkeklerın tenlerı berbat oluyor buyuk gozeneklı ıgrenc tenler dusunmek ıstemıyorum bıle :3
010 Yorumla:D Yaşanan kadınların ellerinin ve göğüslerinde çiller oluştuğu gibi...
Yaslıların prblemı :3
Erkekler yaslı deyınce galeyana geldı :D Sakın olun sızınde beyenenız cıkar :P
Haha allah bagıslasın :D
Benim 1.5 senelık gencecik benden 5 yaş kücük sevgilim var hahahah ne yapcam ben buyugu :D
Bebek gıbı tenı var *-*
+1 yılEn fazla iki yas büyük olabilir. Ama zaten o kişiyle de ciddi düşünmem.
00 Yorumla
+1 yılaslında bende olgun bayanları seviyorum 3 4 yaş bende de sınırdır
00 Yorumlaolur ya neden olmasın bazı ınsanlar erken bazıları geç olgunlasır asıl mesele olgunlasma
00 Yorumlabenden 5 ay bile küçük olamaz. prensip... keza 10 yaş bile büyük olabilir.
12 Yorumlamax. 10 yaş. bir kaç yaş büyük olması tercihimdir zaten.
00 Yorumla
+1 yılyaş degil kalp mutlu eder.fazla yaş farkı olmamak sartı ile olabilirdi.
10 Yorumlabüyüklede oldum inan kücükten daha güzeldi yaşadıklarım. boşa kızlar büyük erkek istemiyor kendinden . erkeklerde büyükle takılmalı bence
00 Yorumlatek gecelikse 40 dan fazla olmasın onlar daha tecrübeli oluyo sınır yok
10 Yorumla
+1 yılben bugün akşam olacağım mesela, sınıra filan bakmam, veririm ayarı.
02 Yorumla- +1 yıl
hepsi olur
+1 yıl3 yaş üstümedeki birine teklif ettim ben =/ küçüksün diye kabul etmedi =/
01 Yorumla- +1 yıl
:::))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılASKIN KRİTERİ YOKTUR... YAS BASI DA YOKTUR... LİSTENİZ VARSA UNUTUN GİTSİN BİZ HİÇ BİR ZAMAN KİMİM SEVECEĞİMİZİ SEÇEMEYİZ CÜNKÜ...
00 Yorumla
+1 yılen fazla 13 falan olabilir ama degisen seyler bunlar duruma göre yasayıp karar vermek lazım
00 YorumlaEn son 30 yaşında iki adam vardı. Daha yaşlısını bulabilir miyim bilmiyorum ama bulmak istemiyorum.
00 YorumlaYaşşlı görünümü olmadıkça gözüme batmadıkça no prob ajda pekkan bile olabilir :D
00 Yorumlaucunda aşk varsa yaşın hiç önemi yok...önemli olan tek şey mutlulugu huzur yakalamak..
00 Yorumlabenden yaşı büyük değil..yaşı küçük olmasını isterim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. En fazla 5 yas ilerisini hiç düsünmedim.
20 YorumlaEn fazla 9,
En iyi, 2-6 arası..21 Yorumla- +1 yıl
9 dedin ya içim ferahladı teşekkürler :))
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Benden 5-10 yas buyuk olabilir en fazla :)
20 Yorumlayaşıtımla beraber olmam 3 - 6 yaş arası
20 YorumlaEn fazla 4-5 yas buyuk olabilir
11 Yorumlaerkegın olgunu makbuldur:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kendm için en fazla 5 yaş olabilir diyorum
10 Yorumla
+1 yılsevgilim küçük benden
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolurum sorun etmem 10 yaş üstüme kadar yolu var 40 a kadar
00 Yorumlaçok büyük hiç düşünmedim en fazla 3
11 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım sınır 26 üstü kurtarmaz :)
10 YorumlaYaş çok abartılı olmadıktan sonra sorun olmaz.
00 YorumlaEvet olur en fazla 5 olur.
00 Yorumlaolgun kadınlar hep ilgimi çekmiştir, çekecektir..
00 Yorumla
+1 yılolurum tabiki gayet normal birşey :) 4-5
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendinizden yaşça büyük biri ile beraber olur musunuz? Olursanız yaş sınırınız nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım