1 yılYaş farkı önemli değil , önemli olan sosyal sınıf farklılığının olmaması, uyum, denklik, yanında mutlu musun, senin ruhuna ne kadar dokunabiliyor, uzak kaldığında özlüyor musun, sen ağladığında destek oluyor mu?
Yaş ile ilgili görüşüm çok yaşlı olmasın bazı konularda yeterlilik olmuyor.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Siz kızlar için zaten yaşınızdan büyük biriyle oluyorsunuz. Erkek her daim kızdan büyük olmak zorunda.
Sen şimdi tam tersini yaparsan eğer bu anormal kaçar.
113 Yorumla- 1 yıl
Ben kendimden 3 yaş küçük biriyleyim hiçte anormal durum yok asıl anormal olan 10 yaş büyük erkekler
- 1 yıl
Hiçte abla kardeş değiliz o benden büyük duruyor hatta
- 1 yıl
Bence biraz takıntı. Kadın küçük duruyorsa göstermiyorsa yaşını sorun yok hatta küçük kızlar büyük duruyor daha sorun
- 1 yıl
Görsel önemlidir yoksa 30 yaşında 45 gösteren kadının değeri yok. 30 yaşında 20 gösteren değerlidir
- 1 yıl
Görsel önemli değil diyorsunda önemli yaşıtım çoğu kız 30 gösteriyor ama 30olupta 20 gibi gösterende var doğurganlık deme boşuna artık çoğu genç kız çocuk sahibi olamıyor hem 30lu yaşlarda 2 çocuk olması yeterli erkek 50 yaşına 60 yaşına kadar 10 çocuk mu yapacak o kadar maddi güçleri yok 30lu yaşlarda olur sonra ne yapacaksınız üremeyi çocuk boşa masraf
- 1 yıl
Geriye birşeyde kalmıyor. Kadın genç gösteriyorsa yaşın önemi yoktur
- 1 yıl
Hiçbirşeyin. Genç görünüm önemli
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, aşkın yaşı mı olur be canım? Kalp kime düşerse, o yaşın hiç önemi yok bence! 🩷 Mesela ben, yaş farkına değil, ruhun nasıl uyduğuna bakarım. Uyum varsa ateş gibi yanar o ilişki zaten! Ama tabii karşı tarafın olgunluğu da önemli, hani olgun olsun derken anası babası gibi davranmasın filan 😄 İki taraf da birbirinin dünyasına ayak uyduruyorsa bence yaş farkı lafı bile olmaz. Sence? Yaş farkını dert eder misin? 🎇
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Megan foxta olsa benden büyük biri ilgimi çekmiyor
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 1 yılben olgun kadın severim evet
00 Yorumla
1 yıl10 yaş fazlasında hayır. Çünkü beklentiler ve enerjim tutmaz.
42 Yorumla- 1 yıl
Ayn öyle
- 1 yıl
🤍
1 yılYaşımdan büyük diye değil eğer olgun bir yapıya sahipse istediğim aradığım insansa ya yaşıt olsun ya olgun çıkarım ama küçükse asla
523 Yorumla- 1 yıl
Sen evli değil miydin nereye çıkıyon bacım 😉
- 1 yıl
@Seyyah_Bey evliyim zaten seçtiğim adamı tarif ediyorum canım
- 1 yıl
Helall kızz muahhh
- 1 yıl
Ok
- 1 yıl
Teşekkür ederim bacım 🥰😘😘🙂
- 1 yıl
🩷 .
- 1 yıl
@Seyyah_Bey umarım beni anlamışsındır burada kaç defa evli olduğumu söylüyorum sorulan sorular bekar içinse bekar olsaydım bunu yapardım düşüncesiyle cevap veriyorum evliysemde evli düşüncesi ben burada evli olduğumu gözlemledim bilakis ismimdende anlaşılsın diye adımı Ali'nin annesi koydum amacım kırmak değil kendimi sana izzah etmek dinlediğin içinde teşekkür ederim seyyah bey iyi geceler 🙏🙏
- 1 yıl
Hahaha açiklama yapmana gerek yoktu. İyi geceler
- 1 yıl
@Seyyah_Bey teşekkür ederim sanada iyi geceler
- 1 yıl
👍
- 1 yıl
Her insan isteğini yapar kime ne açıklama yapma böylelerine bos yapan çok sen kendinden eminswn hadi ordan et böylelerini :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim güzel yorumun için saygısızlik burada kimseye yapmak istemem farkında olmamış olabilir kendisini aydınlatmak istedim güzel soru sordun bu arada 🙏🙏
- 1 yıl
Rica ederim ne demek
- 1 yıl
Ali'nin annesi diyerek zaten belirtmiş kendini daha ne yazzin evli olduğunu göstermek için evlilik cüzdanını profil mi yapsin
- 1 yıl
@Suleyman_xxx hayy ağzına sağlık suleymanimm bin yaşa sen inşallah ayağına taş değmesin 🙏😘🥰
- 1 yıl
Rica ederim iyi geceler takma milleti sen
- 1 yıl
@Suleyman_xxx teşekkür ederim Allah razı olsun iyi geceler dostum
- 1 yıl
Rica ederim Allah'a emanet olun
- 1 yıl
@Suleyman_xxx sağol kardeşim sende Allah emnat 🙏
- 1 yıl
@Seyyah_Bey bir sen akillisin dimi seyyar bey 🤣🤣
- 1 yıl
@Suleyman_xxx böyle insanlar sadece zaman kaybı oysa ki başka şeylere kullansam bu zamanımi daha güzel s@seyyah_bey Allah dizide hidayet etsin baskada sözüm yok
- 1 yıl
Harbiden ne uzattınız oysaki ok deyip geçtim ama girdiğiniz şu hallere bak. Lütfen benim yorumumu kaldır bu ortamda daha fazla bulunmak istemiyorum
- 1 yıl
@Seyyah_Bey bu sondu oda anladığınızı için di
Evet ama çok fazla değil. 2 3 yaş farkı olabilir. Bunu sorun etmem.
00 Yorumla
1 yılBenim yaşımda biri için hadi olsun olsun en fazla 5 yaş büyük olsun. Ama bu yaşlarda olup da "benden büyük olduğu halde ilgi duyacağım" çok çok az kadın vardır doğal olarak. Onlar da bana bakar mı bilmem :P
00 Yorumla
1 yılBen yaş denilen rakamsal kavrama inanmıyorum. Karşılıklı aşk, güven, tutku, uyum ve bağlılığı ciddiye alırım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. En fazla 6-7 yaş olur ötesi her ikisini de ziyan eder. Bazılarının aklı evlendikten sonra bazılarının yaşı geldikten sonra anlıyor durumunu. Bir diğer noktada kişiden ne bekliyorsun?
00 YorumlaElbette olurum , benim için sorun değil. 1 ay önce benden belki de 5 yaş büyük bir kıza acildim ama reddetti, kabul etseydi onu mutlu etmek için herseyi yapardim 😪😪
00 Yorumla
1 yılEvet olurum, dünyada benden daha fazla yaşamış diye sorun etmem.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet oldum. Eşim benden 7 yaş büyük yani. Tabi aramoz bozuldu ve bir süre ayrı kaldık sonrada kendimden ,10 yaş küçük bir sevgilim oldu ve sekiz yıldır berebariz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesela bi çocuk var 20 yaş büyük benden. Ben 20 o ise 40 yaşındayız. Benden hoşlandığını düşünüyorum çünkü hal ve hareketleri onu gösteriyor daha tanışmadık ama tanışırsak ve iyi biriyse neden olmasın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Kafa yapısı uyuyorsa küçük bile olabilir
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılbenim her boka konma ihtimalim var o yuzden cevapsiz skxnnx
23 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılEşim benden 2 yaş büyük. arada en fazla 5-6 yaş olmalı bence.
21 Yorumla Olmaz erkeğin yaşı daima kadından büyük olmalı diye düşünüyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Görünüş olarak birbirimize yakışırsak, yaş olarak uyumlu olursak ve kişiliği, karakteri, iffet konusunda da benimle aynı çizgide ise olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. Olurum, kafa uysun yeter ama en fazla 5 yaş olur.
Zaten erkekler kadınlardan erken ölüyor. O beş on sene de kadını dengeler zaten.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olurum seviyor veya hoşlanıyorsam, ama abartılmayacak seviye değil öyle 30-40 varsa tabii olmaz :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılBenden büyük biriyle evliyim, bence çok tatlı. Cidden bazen abi gibi baba gibi davranıyor wkdkskd
10 Yorumla Küçük istemiyorum özellikle 23 altı hiç istemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yıl6 yaştan fazlası hayır küçük olucaksa büyükse 3 olabilir
03 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Hem yaş farkı hemde pek anlaşabildiğim olmadı bu zamana kadar 5 6 altında biriyle genelde düşünceler ters oluyor. Tabi istisnalar illaki vardır.
- 1 yıl
Hm anladım
1 yılBiri olsunda büyük küçük önemi kalmadı artık biri olsun ama
00 Yorumla46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Büyüklerde dahil00 YorumlaGenelde benden birkaç yaş küçüklerle daha iyi anlaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılben büyük erkek pek sevmiyorum hep daha egolu geliyorlar bana. dik başlı biriyim liderlik ruhum var ve hiç çekemem sürekli kavga ederim büyük biriyle
00 Yorumla
1 yılEvet. Evleneceğim insanla aramda hep 10 yaş olsun istemişimdir
00 Yorumla
1 yılyedi ya da sekiz kadar su sonrası fazla geliyor ben de yaşlıyım zaten
04 Yorumla- 1 yıl
yirmilerini iyi değerlendiremediysen evet
- 1 yıl
bomboş geçti
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ben çıtır seviyorum ama arada denemek istemiyor değilşm.. farklı gelebilşr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. yaş farkı çok önemli arada ki yaş max 5 olmalı bence
00 Yorumla
1 yıl1-2 yaş büyükse olurum fazlası beni bebekmis gibi gösterir
00 Yorumla
1 yılAşk ya da libido durumuna bakar bu. Neden olmasın.
00 Yorumla
1 yılEvet,.. bakımlı ve çekici bir kadın olması yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKafası önemli
Kafam uyuşursa Max 6 yaş büyük tercih ederim
Kafam gerçekten uyusursan 3 yaş küçüğe kadar da olur
10 YorumlaEger karşı taraf erkekse evet çünkü erkekler geç olgunlasiyo
42 Yorumla- 1 yıl
Demii
- 1 yıl
T. akipp__attarr misinn lütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılBenden en fazla 5-6 yaş büyük bir kadınla birlikte olurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenmeden birlikte olmam kimseyle. Kendimden büyük biriyle de evlenmeyi düşünmüyorum. Tabi kader kısmet işi büyük konuşmamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet. Kucuk biriyle olmam. Kesinlikle uyusmuyoruz. Cocukla ugrasiyor gibi oluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl7 yaş var eşimle aramızda
10 yaşa kadar da normal bence01 YorumlaYaşın bir önemi yok bence iki insan anlaşabildikten sonra gerisi mühim değil eşimle benim aramda da yaş farkı var
10 Yorumla
1 yılkendimden buyuk insanlarla daha iyi anlastim hep
15 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Ayyy Bendedd
daha olgun daha iradeli bi düşünceye sahipse, kafalarımız uyuşuyorsa ve birbirimizi anlayabiliyorsak neden olmasın ki
00 YorumlaBu soruyu bende düşünüyorum hoşlandığım kadin benden 4 yas buyuk ve kendisi için sorun olacağını söylüyor ona nasil yaklasmaliyim
00 Yorumla
1 yılAday var ama bilmiyorum ki, döver valla bizi 😅 şaka bir yana gücü o kadar yetmez de, düşünmüyorum şimdilik
00 Yorumla
1 yılYaş detayını vermemişsin
315 Yorumla- 1 yıl
Olur
- 1 yıl
Genel soru olarak cevapladım
- 1 yıl
Bu arada sen neden cevaplıyosun soruyu soran cevaplasın
- 1 yıl
5 veya 6
- 1 yıl
Aynen rahatsız oldum rahatsız etmezsen sevinirim
- 1 yıl
En fazla 5 yaş büyük olabilir fazlası olmaz
- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Çok fazla büyük olunca daha olgun olur ve görüş açılarımız aynı olmaz yani kafa dengi olmaz
- 1 yıl
Mantıklı da büyük olması daha iyi
- 1 yıl
Herkesin görüşü farklı olabilir benim için olmaz
1 yılAşk varsa ve kafalar uyarsa çokta önemli değil yaş sadece bir rakam
10 Yorumla
1 yılyaşımdan büyük biriyleyim ve çok mutluyum erkeğin biraz büyük olması gerek bence ilişkide
10 YorumlaOlgun erkekler daha çok ilgimi çektiği için dert etmezdim ama 8 den fazla olmaz
10 Yorumla
1 yılSeviyorsam karşımdaki kadının yaşına hiç takılmam şahsen.
11 Yorumla- 1 yıl
@TheDarkRomantics haklısın
Eğer kişiyle enerjim uyusuyorsa rutini uyabiliyorsa birbirimizi seviyorsak neden olmasin
11 YorumlaBen yaşımdan büyük olgun kadınları seviyorum ilgimi çekiyorlar
00 YorumlaBüyük konuşmayayım da taş çatlasın 10 yaşı geçmemeli en uç nokta.
01 Yorumla
1 yılBenden 3 yas buyuk biriyle evliyim 🤗 soru erkeklere miydi, onu da fark etmeden daldim sorry 😂
00 YorumlaArada sevgi eve enerji uyumu konuşsa neden olmasın
00 YorumlaOlurum neden olmayayım sonucta seviyorsan yaş bir engeli yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl15 yaşa kadar evet.
20 Yorumla
1 yılOldum olurum gene
21 Yorumla
1 yılZaten büyük olsun
20 YorumlaEvet küçükle olmam
20 Yorumla
1 yılŞu anda olmam, ama zamanında oldum.
01 Yorumla- 1 yıl
Mantıksız geliyor
- Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım