Bu soruda kastettiğim şey iki insan arasındaki yaş farkının çok fazla olduğu durumlar. Aradaki farkın 10 yaş ve üzeri gibi düşünebilirsiniz veya bu soruya görüş paylaşırken bir yaş aralığı siz de belirtebilirsiniz elbette.

Bu soruda kastettiğim şey iki insan arasındaki yaş farkının çok fazla olduğu durumlar. Aradaki farkın 10 yaş ve üzeri gibi düşünebilirsiniz veya bu soruya görüş paylaşırken bir yaş aralığı siz de belirtebilirsiniz elbette.

Merhaba, Evet ben yaşça büyük bir kadınla sevgili olurdum.. çünkü zaten kendimden büyük bir kadınla sevgili olmak ya da evlenmek istiyorum yaşıtlarım bana çok çocuksu geldiği için özellikle de.. ama bunların yanında olgun mantıklı ve eğlenceli esprili de olmalı.. her şey gönlünüzce olsun..
Hayır olmam ama yaşça epey büyük biriyle olmam. En fazla beş yaş büyük belki bir ihtimal olabilir. Beş yaş küçük olmaz sanırım en fazla üç yaş küçük olabilir.
Aşkın yaşı olmaz ama on yas fazlasına sıcak bakamam
Cevap
10Cevap
Olmam Allah korusun. Erkek çok büyük olunca sorunlar oluyor.
Olurum oldum
Artık Olmam diyordum ama fikrim değişti Değiştirildi
Ben 10 yaşa kadar tolerans gösterebilirim ki şu anki erkek arkadaşımla da aramda 9 yaş var
Olurum da bu durumdan rahatsız olurum iğrenç Bi duygu ayrıca
küçük biriyle olmaktansa büyük biriyle olmak daha mantıklı ama çok fazla yaş farkı olmamalı
Hayır ben zaten yaşça büyüğüm :D
Babam yasndakilerle olmam
Yaş aralığına ve hoşlanmaya bağlı
🤦🏼♀️ Hayır olmam. Bana çok ters.
Hayır olmazdım benim için fazla…
Belli bi yaşa kadar evet
6 yaşatan sonrası kırmızı çizgi benim için
Manitam olsunda isterse 50 yaşında olsun
Oluruumm
Evet.
Evet
Olurum sevdiğim adam benden 23 yaş büyük