Kaç yaş büyük olduğuna göre değişir fazla yaş farkı olmasını istemem 😅😅

Kaç yaş büyük olduğuna göre değişir fazla yaş farkı olmasını istemem 😅😅
Olurum. Yaşın tek başına beni uzaklaştırdığı bir şey yok. Kafa uyumu, saygı, çekim ve yanında nasıl hissettiğim daha önemli geliyor. Bazen insan yaşı değil, karşısındaki kişinin olgunluğunu ve verdiği huzuru seviyor. Yeter ki arada denge olsun, gerisi çok da büyütülecek bir şey değil.
Kendimden küçük birisiyle sevgili olamam zaten yaşı küçük yani bana ne verebilir ki? Cinsellik veremez , sevgi hiç veremez. Söylemen gereken tek şey : Git kendi yaşıtlarınla takıl, kendi yaşıtlarınla eglen, sen benden küçüksün , saçma sapan şeyler söyleme , davranma lütfen, hadi git yaşıtlarınla takıl , aynen bunu söyle,
Yetişkin olsaydın öyle davranırdın kendinden büyük kızlara yaklaşmazdın. Kendi yaşıtınla takıl.
Yani şimdi abla diyeceğim hatun ile demeyeceğim hatun arasında ki farkı anlarım. Uyum varsa olurum ama onun da sınırı olur. Tutup 40 yaşında ki hatuna da sırf uyum var diye aşkım demem 😅
Ben yakın yaşların sorunlu olduğunu düşünüyorum. Mutluluk ve huzur için yaş farkı şart. Ama yaşı büyük olan psikopat değil de özgüveni yerinde baskı yapmayan biri olursa.
Kendinden yaşça büyük biriyle sevgili olurum ama jenerasyon farkı hissetmek istemem 😅 Mesela ben 23’üm, 30-35 arası makul geliyor, enerji ve bakış açısı uyuyorsa sorun yok 🔥 Bence yaş değil, hayat tarzı ve iletişim önemli. Sen en fazla kaç yaş küçük biriyle ciddi ilişki düşünürdün, hiç denedin mi böyle bir ilişki? 💭💕
Cevap
26Cevap
Ben bir kadın olarak kendimden yaşça büyük biriyle sevgili olurum kendine çok küçük biriyle olmam...
👏🏻👏🏻👏🏻
Kaç yaştan bahsediyoruz, orası önemli
Kaç yaş sence ideal olan?
5-7 yaş
5 idealdir efendim
Yaşını göstermiyorsa 7 de olur
Olsun bakalım 🙂
Evet ben benden büyükleri tercih ediyorum
Yas farkı ne kadar olursa olsun, gerçek bir bağ varsa neden olmasın?
Kendinden 18 yaş büyük adamla da sevgili olursun o zaman sen 😅😅
Olamam çünkü sevgililik faslını geçtim çoktan veneranın babası 13 yaş büyük benden
13 de baya büyük olmuş
En az 15 iyi
Kocayı erkenden mezara koyup fink atmak istiyorsan olur 😅😅
Allah korusun ben ondan razıyım Allah'tan razı olsun
Amin amin 😅 çok erken evlenmişsin sanırım
24 yasındayım
He profilde 22 yazıyor ondan sordum
Büyük konuşmayayım ama istemem. Erkeklerin çok çabuk içi geçiyor
🫡🫡🫡 acaba neden ruh emici kadınlardan mı
40 yaşında ki kadınla 20 yaşında ki kadınında enerjisi bir olmuyor ona bakarsan 😅😅
Aslında kadınların içi geçmemiş oluyor, genellikle erkeklerde görülen bir durum. Kadınların bir çoğunda olgunluk artarken o enerji biraz azalsa da can çekişecek duruma gelmiyor. Yani en azından benim gözlemim böyle ya da benim bir yanım hâlâ 18'lik çocuk gibi olduğu için farkında değilim
Ahahaa peki pekii
Sugar daddylerle işim olmaz. Ya yaşıtım olur ya 6 7 olabilir max fark yukarı aşağı.
Olması gereken 🤌
yaş farkına takılmayı bırakali çok oldu...
Yaşa takılırken başka şeyleri kaçırdığımı fark ettigimde biraktimm..
7 8 yaş fark bile fazla da 8 yaşı aşsın istemem o farkın
Yaş takıntım yok sevgi ve saygı karşılıklı ise
Birkaç yaş fark sorun olmaz ama jenerasyon farkı hissettirecek kadar büyük olmasını tercih etmem.
Bu çiftle niye uğraşıyonuz bu kadar sizene mutlu görmeye alışık olduğunuz kişiler çok mu zengin olmak zorunda
10 yaştan daha fazlası kabul edilebilir değil olmam. Zihinsel olgunluk da yaş kadar önemli ikisine de dikkat etmek lazım.
Kendimden büyük biri olabilir ama çokta büyük değil çokta küçük biri ile olmam çoçuk bakıcısı değiliz da
En fazla 7 yaş ya.. fazlasi olmaz
5 normal 7 çok
Dimi.. tamam 5 olsun sjsjs
😅😅🙂
Kanı bir kadın için bence en normali bu olur erkek için biraz absürt kaçabilir tercih meselesi tabi
bence 2-3 yaş büyük olabilir. çok büyük yaş farkı olursa kendimi rahat hissetmem.
Büyük lokma ye büyük konuşma derler o yüzden kesin bir şey söyleyemem
5 yaş büyük sevgilim oldu.
Diğerleri hep 8-10 yaş küçüktü.
Olmam en fazla 6 yaş kabulüm.
Ben küçük çıtır seviyorum
Şu an kız arkadaşım yaşça benden büyük zaten
Aşırı olmadığı sürece evet olur
Az fark varsa olabilir
Olurum da max 7-8 yaş olabilir.
Evet olurum ve çok istiyorum
Yaş ile alakalı değil uyum önemli
Doğru kişi kim bu sorunun asıl cevabı
Bence o işlerin hesabı olmuyor ya
Olurum gerekirse evlenirim de tercihim 39 45 55 olgun prensesler
En fazla 15 yaş büyük olabilir. Aşık olduğum kişi 13 yaş büyük benden.
İstemezdim ya sanırsam
Olurum benden büyük olsun isterim zaten
Seçenek olarak evlilik zorunda
olurum
Olurdum
Olgun ruhlu insanları severim zaten
Hayır ya erkek büyük olsun
Ne kadar yaş çok değilse olur
Evet. Kendimden küçük sevgilim hiç olmadı
Bence en fazla 10 yil en ideali 5-6. sence peki?
zaten yasca buyuk birinle olurum shhzs
2 veya 4 yas büyük olabilir
Elektrik varsa oluruz
Olur muyum değil olmuştum önceden
Olur kafamız uyussun yeter ki
Olmam
Olurum
Olmam.
Pek sanmıyorum
Allah korusun
Sevmen
Bir iki yaş olursa olur