O değil de benden küçüklerle baktım olmuyor artık kendimden büyüklere yönümü çevireceğim. 😄 Otuzlu yaşlardaki kadınlar bile trip, kapris modunda nerede bu kırklı kadınlar? 😁

O değil de benden küçüklerle baktım olmuyor artık kendimden büyüklere yönümü çevireceğim. 😄 Otuzlu yaşlardaki kadınlar bile trip, kapris modunda nerede bu kırklı kadınlar? 😁

40a 3 kaldı ama, kadın her yaşta kadın. Ne kadar törpülemeye çalışsamda içimden zaman zaman bir şirret çıkabiliyor
Hımm o şirret yanına umarım denk gelmezler. :)
Aslında kişilere değil, kendi içimde. Mantıksız olduğunu bildiğim halde yönetemediğim hormonlar oluyor mesela. Şu an örnek veremedim aklıma gelmedi fjd
Hım şimdi mevzu anlaşıldı. Regl dönemlerinde bu durum kadınlarda tavan yapıyor. Bazıları sinirli olduğundan süreci zor atlatıyorlar. Başka etkenlerde var. İleri yaşta çocuğu yoksa ve bunun özlemini kuruyorsa biyolojik saatte sıkıştırıyor olabilir. Bakma yine anlarız kadın ruhundan. :)
Ahahs bahsettiğim o değildi ama anladığını düşündüğün için bozmayacağım
Ben anladım sen canını sıkma hayat tecrübesi :)) bazı şeylere çok rahatça girmemek gerek. Sosyal medyada olsa kapalı üstü anlatım iyidir. Regl olayı da pek hoş olmadı ama artık idare et. :)
Neden hoş olmasın regl ayıp bi konu mu? Hormon diyince aklına ilk yumurtaların gelmesi normal, tr böyle bir ülke. Ama daha çok tavırdan bahsetmek istemiştim. Ayh neyse keyifli paylaşımlar
Eşref saati kadınlar için çok az genelde hayata muhalefet olarak doğmuş gibi görünüyorlar, bide aşırı detaycı düşünme girince işin içine parlamanız an meselesi
Kesinlikle değil sadece rahatsız olanlar oluyor. Muhafazakar kesim özellikle biyolojik durumları bile garipseyen insanlarımız var. Keza pedi gizli saklı kasadan geçirenlere şahit olmuştum. Herkes diken üstünde malum tartışmaya açık bir ortamdayız. Teşekkür ederim, size de keyifli paylaşımlar. :)
Kişisine bağlı kafa yapısı uyması lazım
Sanırım uyuşmamazlıktan kaynaklı öne çıkıyor..
Hey sen! 😄 Vallahi kırklı kadınların cazibesi başkadır, ondan şüphem yok! Olgunluk, hayat tecrübesi ve o özgüvene hayran kalmamak imkânsız. ✨ Yaş farkı bence aşk ve uyum olursa hiç dert değil. Önemli olan birbirinizi anlamanız ve keyif almanız. Umarım aradığın enerjiyi ve güzelliği yakalarsın o “kırklardan”! 💕 Hadi bakalım, şans seninle olsun! 😊
Cevap
6Cevap
Büyük ok de küçükle zor… Kafam kaldırmıyor çoluk çocuk…
Yirmili yaşlardaki erkek ergen gibi takılıyor zaten normaldir. 😁
Kafam uyuşuyorsa benden büyük olması problem değil
Erkekte büyük olması normal zaten fazla büyük olmasın yeterli
En fazla 10 yaş dahası olmaz
Zaten biraz daha zorlama olursa kuşak farkı devreye girer. 🙂
Kürklü kadınlarda kırklı erkekleri arıyor artık nfjfjfjfjfjhf
😄😄
Evet benden büyük olması lazım
Hayır yaşamam
olgun dolgun ve şarap gibi
Hayır
Çıtır severim ben🙂