Şimdi farklı bir bakış açısıyla sizi şunları anlatayım..
Öncelikle , her evlilikte sorun vardır.
Daha doğrusu insanın olduğu heryerde sorun vardır. Fakat eşin sorunu çözmek yerine kolayı yani aldatmayı seçmiş..
Aslında cidden akıllı bir erkek en sonu düşünür.. Sizin eşiniz bunu hesaba katmadığına göre o kadar akıllı değil..
2 çocuğunuz varmış.. Boşanmış aile çocuğu olarak şunu söyleyeyim ki , annesini aldatan bir babaya sahip olmak kadar utanç verici hiçbirşey yoktur. Ben bu yüzden annenle gurur duyuyorum.
Çocuklarına yazık bir daha düşün vs diye saçmalayanlara bakma. Esas böyle bir babayla mutsuz olacak çocuklar.
Not ; kendimden biliyorum.
Güncellemeye istinaden :
Eşiniz yalancının önde gideni.
Nerden mi biliyorum?
Çünkü " inkar " erkeklerin baş kuralıdır..
Aldatırlar ama , tüm kadınlar ona yapışmış olur.. Bu külliyen yalandır. Zira erkekler arayışa girmese bu kadına denk gelmez.
Gerçekçi olalım.. Eşiniz o kadının peşinden koşmuştur.
İronik gelecek şimdi ama..
Sevgiliyken aldatılma olduğunda affetme , evliyken yapıldığında boşanma taraftarıyım.
Neden derseniz? Eşinizin minik kandırmacalı dünyası sizi ve ailenize karşı küçük düşürmüş.. Tutacak yer kalmamış.
Evli değil sevgili olsaydınız , adamı kullanın derdim... Sonuna kadar..
Öfkeyi söndürmeye isterseniz sizde onu aldatın. Ama haberi olmasın.
Sizi akılsız bilsin :)
Hayat lanet bir poker oyunu gibi.
Oyunda kalmak için rakiplerinin kartını bilmek zorundasın.
Dostuna yakın , düşmanına dostundan da yakın der bir atasözü.
Kadın tavsiyesi ; eşinin seni aldattığı kadına asla kızma ve onla dost ol..
Yakın vadede çoğu herkese bu söylediğim saçma gelse de , uzun vadede nasıl işe yaradığına inanamayacaksın.
Mutlu olmayı hakediyorsun.
Aldatıldığını öğrendiğinde serin kanlı ol.
Fırtına öncesi sessizlik olsun bu.
Hatta eşin suskunluğuna anlam veremesin.
Planladıklarını uyguladıktan sonrada baş tekmeyi gitsin. Yeni bir hayat kur ve mutlu ol evlatlarınla ;)13 Yorumla
Soran+1 yılGarip ama soylediklerin hosuma gitti ben zaten o kadinla arkadastim ve konustum onunla ama esim onla konusmama karsi cikti muhatap olma onunla o bir o.. pu dedi bende basta kadinla dost olayim diye dusundum ama esim seni kandirir bizim ayrilmamizi istiyor dedi cocuklarimin ustune falan yemin etmemi istedi o kadinla konusmicagima dair sonuc kadinin simdi yeni bir sevgilisi var
- +1 yıl
Bak şimdi.. Tahminlerimde yanılmadığımı anladım.
Durum tam tahminim gibi..
Anlatayım.. Erkek beyni çok ironiktir..
Güven kazanmak için güven yıkarlar.
Doğru kadınları o. ederler hatta sonra doğru kadın kalmamış derler.. Yani bir insanın karakterini tanımak için yanlış yola başvururlar çukur kazarlar ama kazdıkları çukura yine kendileri düşerler..
Eşin sevişip seni aldattığı kadına o. diyorsa işte buna dikkat et.
Çünkü erkek bir kadını yanında tutabilmek için onu kötüler.
Çünkü kadın doğasında bir kazanma galip gelme hırsı vardır.. Kadının rakip olarak gördüğünü küçümser ki , onu hedef almasın.. Görüşmeni istemiyorsa esas şimdi daha çok görüşmelisin.. Eminim eşinin senden sakladığı pek çok şeyi öğreneceksin.. Kim bilir belki boşanmanda kanıt olabilecek bilgiler toplarsın.. Asla bağını koparma o kadınla..
Devamı - +1 yıl
Eşine güvenme bence.
Kadının yeni bir sevgilisi göstermelik bile olabilir..
Hiçbir kadın yuva yıkmaya kalkmaz..
Erkeklerin sözüne bu kadar inanmayın.
O kadar o. ise eşinin ne işi vardı o kadınla?
Lütfen.. Duyguları bir kenera bırak.
Mantığın ve aklınla düşün tüm bu olanları..
Eşini kendi silahıyla (o kadınla) vurmak istemezmiydin? Kozları doğru oynarsan kazanırsın..
En İyi Cevaplar
+1 yılBak canım bir defa yapan bir daha yapar. Bir kere güvenini sarsmış senin illa ki unutamazsın ki o da farkındadır unutamadığının bence soğuk davran kavga da etme samimi de olma soğuk davran o sana ne oldu fiye sorarsa sakin bir şekilde bak öfkeli olarak değil sakince ben unutamıyorum beni çok üzdün ben sana bir daha nasıl güveneceğim gurursuz da değilim sanma ki yapamam yaparım çekip giderim ama çocuklarım var kıyamıyorum onlara falan öyle konuş ama sakin bir şekilde o an ki karşındaki haline tepkisine gözlerine falan bak işte o an karar ver ne yapman gerektiğine o an sana en samimi haliyle yaklaşacaktır.
112 Yorumla- +1 yıl
Bir de üzülme canım çocukların için dik dur. Otur eşinle herşeyi sakin bir şekilde herşeyi konuş.
Soran+1 yılEvet giderim gitmesinede cocuklar var aynen en kucugu 3 yasinda bazen seviuorum diyorum bazen hic kafam almiyor
Soran+1 yılBunlari konusurken karsimda agladi ve ozur diledi seni birakmam dedi
- +1 yıl
Herkesin hataları olabiliyor. Onunda olmuş sana güven veriyorsa ve sevdiğini hissettiriyorsa kal çocukların için. Ki eşini en iyi sen tanırsın hatalarını tekrar tekrar yapck ve güven vermeyen birisi mi bilirsin. Böyle düşünürsen kinin büyür yürütemezsin ne mutlu olursun ne mutlu edersin. Kalmışsın bir defa gitmemişsin demek ki affedip unutmayı seçmişsin. Kendin, çocukların ve huzurun için unutmayı seç ve mutlu ol canım at kafandan bunları illa ki atamazsın zor çok zor eminim ama o arkadaşın ve onun gibi kadınlar mutlu olur sen güçsüz olursan. Bak eşin seni ne kadar çok seviyormuş ki ağlamış karşında. Bir de şeyi merak ediyorum sen öğrendiğin için mi bitti ilişkisi yoksa bitmişti sen öyle mi öğrendin?
Soran+1 yılBen ogrendigim icin bitti. Ben zaten suphelendigim icin takipteydim tlfonuna sifre koymustu bunu cozdum ve msjlari buldum bana ilk dedigi o bir o.. pu kim oldugunu sakladi sonra ben ogrendim agustosta yakaladim bitti dedi ama eylul ekim ekstrelerinde konusmalarini buldum yuzune vurdugumda beni tehdit ediyor dedi
- +1 yıl
Şüpheyle ilişki yürümez. Benim amcam da eşini öğrwncisiyle aldatmıştı ki kız evli olduğu biliyor ve eşini tanıyordu yengem öğrendi kızla konuştu o benim peşimdeydi falan demiş kız amcamda yemin etti bir daha olmayacak asla diye iki çocukları var aynen sonra yengem sürekli şüphede telefon karıştırma ceplerini arama takip etme falan huzurları kalmadı boşandılar kadın çok pişman oldu boşanmamak için diretti ama boşandılar sonra ne mi oldu. Büyük kız 13 yıldır babaannem büyüttü şu an 18 yaşında. Küçük kız mı o da engelli olduğu için annede kaldı. Rezillikle büyüdüler
Soran+1 yılşu an konusma gorunmuyor ama bu kadinin bukadar kolay birakacagini sanmiyorum bana bile bosan diye tlfon etti
- +1 yıl
Terbiyesiz kadın ona istediğini verme eşini seviyorsan ve onun seni sevdiğine inanıyorsan at kafandan bunları atmazsan kinin büyür unutman ertelenir ve mutlu olamazsın asla. Çocuklarını düşün ve eşinle son kez daha konuş bu konuyu belli ki kafandan atamamışsın herşeyi tam olarak konuşulmadığı için herşeyi kafanda bitir ve eşinle çocuklarınla mutlu olmaya bak
- +1 yıl
Terbiyesiz diye diğerine dedim canım yanlış anlama
Soran+1 yılCok uzucu iste benim sorunum bu bosaninca herseyi unutacakmis gibi hissesiyorum bazen ama pisman olurum cocuklarim rezil olur diye disunuyorum ara ara boyle depresyona giriyorum ama😔
- +1 yıl
Canımm 😞 anlıyorum seni inşallah rabbim senin içinde ki sıkıntıları alır güler yüzün üzülme burada herkes bir şey söyler kimin ne dediği de doğru mu değil mi bilinmez. Her kafadan bir ses çıkar en iyisi kendin karar ver eşini en iyi tanıyan sensin. Senin için çok dua edeceğim belli ki çok çaresizsin inşallah çocuklarının melek yüzü hatrına mutlu eder Allahım seni.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim boyle farkli fikirler almak iyi geldi aileme soylemedim bu olayi sadece ablam biliyor sizde bir abla gibi destek verdiniz cok sagolun
+1 yıl50 dakikadır soruyu takip ediyorum ve halen netleşmeyen konu var. Siz ne istiyorsunuz? Sıkıntınızı dile getirerek rahatlıyorsunuz kabul. Öfkemi nasıl yenebilirim diye sorunuz var ki bu soru ancak sorunu kabullenmiş ve bundan sonrasının arayışı içerisindeki kişinin üreteceği sorudur. Yorumlarınıza bakıyorum sorun henüz kabullenmemiş. Bu öykü sürecinde eşlerin birbirine olan sevgilerine dair tek kelime geçmedi. Eşinizle aranızda tartısmaya dair bulgular var. Bir kadın eşinden boşan diye sizi araya biliyorsa sizin atladığınız noktalar da var. Eş ve diğer bayanın yalan ifadelerine karşı bulgular var. Ama ortada sizin ne istediğiniz yok. Siz ne istiyorsunuz ondan bahsederseniz daha yararlı olacaktır.
27 Yorumla
Soran+1 yılBen bu olanlari unutmak ve mutlu olmak istiyorum ama esime guvenemiyorum bosansam uzulmem ama cocuklarim var ortada esim bu olaylari unutmam icin benimle ilgileniyor yalan degil ama bana yapmacik gibi geliyor iste guvensizim sadece birileriyle bu konuyu konusmak istiyorum bazen unutmus gibi normal hayatima devam ediyorum bazi gunler de kafaya takiyorum bugunde o ruh halindeyim ve dertlesmek istedim hepsi bu
- +1 yıl
Anladım bu istek zaten yararlı olacaktır ama bu dertleşme esnasında kapattığınız konuları yeniden açıp sorguluyorsunuz. Boşanmamalıyım demişsiniz ve 4 ay geçmiş. O zaman şu haliyle arayışınız 2 çocuğunuz ve eşinizle nasıl mutlu olacağınıza yoğunlaşmak yararlı olacaktır. Konulardan bahsederken boşanıp boşanmayacağınızı sorgulamak aynı olayın etrafında dönüp durmaktan başka bir işe yaramayacak tekrar tekrar bu sıkıntılı sürecinizi yinelecektir. Ne yapalım peki. Olan oldu mu evet. İlk etkiyi üzerinizden atıp devam kararı aldınız mı evet. Bazı gerçekler var ortada. Ya yeniden yaparsa? Bildiğiniz gibi ne kadar kontrol mekanızması kurarsanız kurun yapacak kişi eve erken gelmiş size ilgi göstermiş yapmayacağım demiş fark etmez. Günlük yaşamında 1 saat ayırır gene yaparsa yapar. E madem böyle bir gerçek var kendinize niye zulüm ediyorsunuz? İlla yeniden yapacak diye birşey yok ama yapıp yapmayacağına sizin davranış ve gözetiminiz şekil vermeyecek.
Soran+1 yılDogru soyluyorsunuz her canim sıkıldıgında dertlesmek adina bu konuyu aciyorum iste bunu yapmamak icin tamamen unutmak icin ne yapabilirim, psikolog deniyor ama onlarin verdigi ilaclara sicak bakmiyorum bana bu konuda telkin ve destek lazim sadece onun icin tanimadigim kisilerden fikir almaya calisiyorum ne yapayim
- +1 yıl
Yo yaptığınızda sorun yok tabi ki paylaşmak rahatlamak iyi gelir. Sadece bu paylaşımlar esnasında çözüme odaklı konulara eğilmeniz sizin şuanki durumunuza katkı saglar. Yoksa birçok neden gördüm onları sayacak olsam çözüm değil sorun yumağında boğulur kalırsınız. Şimdi çözüme bakalım bırakın aldatacaksa aldatsın. Ona da söyleyin hatta bu durumu onu takip etmeyle hep şüpheyle ne tartışmalarınız eksik kalır ne de ağız tadınız olur. Yapacağınız bundan sonrası için aldat aldatma demiyorum. Ancak öğrenirsem devam etmemiz gibi bir olasılığın olmadığını bil. Ha karşı bayan. O sizin muhatabınız değil. Evlilikte 3. Şahısların yuva yıkma kavramı kolaycılığa kaşıştır. Bir problem varsa dışarıdan gelen 3. Şahıs değil dışarıya kapı açan eşlerde ve onun bu kapıyı kontrolsüzce açmasına neden olan etkenlerde sorun vardır. Şüpheyle gözetlemeyle tazeler durursunuz konuyu. Bırakın aldatsın demem ona izin verin anlamında değil yapabilir mi evet bir daha asla da yapmayabiliri kabullenmek (devamı geliyor)
- +1 yıl
adına. Sizin hayatınızın bu bölümünden sonra ki tartmanız gereken husus, evet o bunu yineleye bilir benim meselem onun bunu yineleyip yinelememesi değil, yinelemesi halinde bu sefer nasıl bir yol izlerimi kendinizce belirleyip konuyu kapatmak olacaktır. Ha yinelenmedi mi sorun yok bir seferlik oldu ve kapandı konusu açılmaz, yinelendi mi bu sefer ne yapamanız gerektiğini biliyorsunuz artık çelişki içerisinde kalmadan. Yani o sebeple siz kendinize, eş ve anne kavramınıza yoğunlaşın. Eşinizle aranızda iletişimi koparmayın veya her soğuklukta her tartışma da konuyu açmayın. Onun da tartışma esnasında sen bundan dolayı bana böyle yapıyorsun söylemlerine müsaade etmeyin. O konu kapandı bitti. Bundan sonra yinelenirse eskinin devamı değil yeni bir aldatma eylemi olarak görürüm düşüncesini hem kendinizi hem onu inandırın.
Soran+1 yılCok tesekkurler
- +1 yıl
Bu tatsız durumun olumsuz etkilerinden sıyrılmazı ve yaşamınızın bundan sonraki bölümünde huzurlu ve mutlu bir aile kavramına dönüşecek vesile olmasını diliyorum. Rica ederim. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.
+1 yılbence artık eşine karşı birşeyler bittiyse
affetsen bile ki affetmek cocukların icin olmuştur ihtimalen
bu şüphe ve soru işareti ile yaşamak bence eziyet..
boşanmalısın kendin icin hayatın icin
ha cocuklarım icin sineye cekerim diyorsan
oda senin bilecegin iş00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sana bir şey söyleyeyim mi? Seviyorsan katlanırsın sözleri falan yalan. Senin de bir canın var be kardeşim, yazık canına. Her gün bu öfkeyle, hazmedememekle, acaba bir defa daha yapar mı kuşkusuyla geçer mi günler? Çocuklarım var demişsin, muhakkak onlar babasız kalmasın diye ayrılmak istemiyor bir yanın. O bu alçaklığı yaparken düşündü mü onları? Her halükarda haklı olan taraf sensin asla unutma. Aynı hatayı senin yaptığını düşün, affeder miydi? Asla. Erkekler affetmezken, senin affetmemen suç mu? Özür dilerim bunu yazmak zorundayım, nereden biliyorsun şu an bile aldatmadığını? 4 ay be kardeşim, ben 4 ay bunu sürdüren bir adamın ne hata yaptım, pişmanım dediğine inanırım ne de beni sevdiğine. Çok zor bir şey, Allah yardımcın olsun. Fakat bana kalırsa, boşan. Ben inanmıyorum bunu yapan birinin akıllanacağına, bu yaşımda dahi inandırıcı gelmiyor. Devam eder bunu yapmaya emin ol, sen bırakmadıkça, göz yumdukça devam eder. Ve şunu söyleyeyim, boşanmak eşinin başka kadının kollarına gittiğine katlanmaktan daha iyidir.
10 Yorumla
+1 yılher seferinde içinde bir şüphe olacak telefonuna bir mesaj gelse ya da arama olsa kendini yiyeceksin kimdi diye eve geç gelse yine o kadınlaydı kesin deyip kinleneceksin izlediğin dizi ya da filmlerde eşlerini aldatanları gördükçe aklına kocan gelecek öfkeleneceksin dışarda birbirini seven bir çift gördüğünde kıskanacaksın senin psikolojin için ayrılmak daha faydalı bu durum çocukları da kötü etkiler babalarının annelerini aldattığını öğrenen çocuklar bu hayatta kime güveneceklerini şaşırır bunu onlara belli etmeden aranızda anlaşmazlık olduğunu söyleyerek ayrılmanızı tavsiye ederim
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu duygulari yasiyorum zaten disarda cift goruyorum adama gicik gicik bakiyorum kimbilir bu adam da aldatiyordur karisini diye sonra kadina bakip uzuluyorum
+1 yılAldatmak hata değil tercihtir ve bahanesi olmaz lakin ben aldatmalarda sadece aldatan tarafın suçluluğuna inanmıyorum, sizde bir o kadar suçlusunuz fırsat verdiğiniz için, güvendiğiniz için..
Üstelik arkadaşınız da evliymiş.
Bilmiyorum bir insan nasıl bu kadar kör olur? Hiç mi fark etmediniz 4 ay?
Aldatmanın affedilişi olmamalı bence.
Ayrılmalısınız, çocuklar diyorsunuz ama mutsuz bir ailede büyüyen çocuklarınız olsun istemezsiniz. İstememelisiniz.31 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hissettim ama konduramadim demekki guvenmemek gerekiyormus ben hislerimden eminolasiya kadar coktan 4 ay olmus bile
+1 yılO içindeki şüphe seni yiyip bitirir ve yıpranmana neden olur, fakat insanların çoğu nankördür. Evet nefisimiz var fakat insan bununla sınanıyor. Kocan ise sizi düşünmemiş ne çocuklarını ne de seni. Eğer ki sadece bir seferlik bir aldatma olsa derim ki bir yanılma, gözü dönme fakat 4 ay az bir süre değil. Sen öğrenmeseydin belkide devam edeceklerdi. Bu yüzden sen ne hissediyorsan onu yap. Eğer ayrılınca mutlu olacaksan ayrıl. Çocukların mutluluğu ise her şekilde sağlanabilir, sen bunu tekrar yaşama korkusuyla olmamalısın. Dünyada bir çok ayrı insan var evet , çocuklar da elbet anne ve babalarının beraber olmasını ister fakat zamanla her şeye alışılır. Bu yüzden senin için ne doğru geliyorsa onu yap. Hem mantıksal yaklaş hemde kalbinin sesini dinle umarım doğru olanı yaparsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Güçlü durmaya çalış müzik dinle kitap oku gez vs yani hayatındaki farklılıklar oluştur sevdiğin şeyleri yap dikkatini onlara ver ki bu olay aklından çıkabilsin fazla düşünme bunu birde psikiyatri çok gitmeni öneririm unutma eşin ne yaparsa yapsın hayat devam ediyor bu şekilde kendine zarar verirsin bunu kendine yapmamalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik destek alma imkanınız varsa faydasını görürsünüz.
Zira şu an haklı olarak bir travma yaşıyorsunuz. Güvendiğiniz dağlara kar yağdığında insan sudan çıkmış balığa döner sizi çok iyi anlıyorum.
Ancak bu sıkıntılı dönemi atlatırsınız.
Boşanmak çözüm değil. Ayrıca yeniden bir hayat kurmak çok daha zor.
Allah yardımcınız olsun, kendinizi psikolojik açıdan güçlü tutmaya çalışın.
Öfke sizin için en zararlı tutum olur, sakinleşmeye çalışın..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'im kimseye yasatmasin, en korktugum durum bu. Affetmissin zaten o zaman mutlu olmak istiyorsan beynine hukmedip bu yasananlari unutacaksin. Gerci esine de gorev dusuyor. Onun sana unutturmaya calismasi , guvendirtmesi gerekir. Supheyle yasanmaz. Affettiysen zaten bir daha olmicagina karsi umudun vardir. Eger yeterince pisman olduysa da bidaha yapmaz. Erkekler nefsine hakim olamiyor maalesef
40 Yorumla
+1 yılona git de ki cocuklarimiz icin bosanmiyorum daha fazlasi yok aramizda gece baska biyerde yatir mumkunse yataga alma icimde sana karsi olan hisleri kirlettin eger benim eskiye donmemi istiyosan bana tekrar evlendigim adam oldugunu gostermelisin yoksada cocuklarimiz ayriligi anlayacak yasa gelinceye kadar onlar icin evli kaliriz sonrada sen yoluma ben yoluma de yaptiginin ne demek. oldugunu anlamasi icin bu sart
biz erkeklere hedef koymali siz bayanlar10 YorumlaBen de buna benzer bir şey anlatayım. Babamın bir ilişkisi vardı. Bunu öğrendik falan. Aynı şekilde bir hataydı dedi. Bitti dedi. Ve dün gece bağırış çağırışla uyandım. Babam bitti demişti ama bitmemiş meğer. Uzun zamandır devam ediyor 2 sene oldu heralde. Babam ne kadar yalanlasa da bitti dese de görüldüğü gibi bitmemiş. İkisi de yani babamla annem birbirlerini çok seviyorlar. Ama babam neden böyle yapıyor anlamıyorum. Ben annemin yerinde olsam ilk en başta direk ayrılırdım. Ne kadar sevsem de bu kabul edilir bir şey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yıleğer gerçekten bu durumdan pişman olduysa düzelebilir, hatta eskisinden iyi olabilir. Ama farkındaysan hepsi "bilir" ekiyle bitiyor. Ben bir şans vermenden yanayım. Bu süreçte tabi ki zorlanacaksın. Eşinin üstüne de gidebilirsin farkında olmadan, ama dikkat et içindekileri dökerken abartmadan yapmalısın ki o da düzelmek için çaba göstersin. Zamanla baktın o çabayı göstermiyor, kendi hayatına bakman en güzeli
10 Yorumla
+1 yılAldatmak bir hata degildir! Kendi vermis oldugu bir karardir bu!
Icnde ki öfkeyi bastiricaksin ve zamanla unutucaksin birak kendi degeriyle kalsin!30 YorumlaErkek aldatır, kadın affeder. Bu böyle sürüp gider. Affetmeyi bıraktığınızda düzelecek her şey..
60 YorumlaÇok üzüldüm senin adına. Etrafımız düşmanlarla dolu. En yakınımıza bile güvenemiyoruz. Ne desem boş.. Empati kurmaya çalışıyorum. Herhalde bende senin gibi yapardım. Kocama 2. Bir şans verirdim. Herkese yeri geldiğinde 2. Bir şans verilmesi taraftarıyım. Öfkeyi Zaman'la yenersin. Sadece bunu diyebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBıraksın bu ayaga kocan yk kadın arıomus yok su yok bu senden alacagını zaten alıor elınn altındasın canı cektıkte bsalıor ama nefsı sewkı baska seylerıde ıstyr agına dusurdugu kıwrdan rahatca sewsıp bırlıkte olcagı bırını blnca kaybetmez erkekler bosann ya da onun yaotgı gbı aldat
10 Yorumla
+1 yılHerkes bir kere affedilmeyi hak eder
Umut ve güven kırılır doğru ama onu ona iten nedenleri
Arkadaşlarını
Kendini ve eşini
Gözden geçirmelisin22 Yorumla
Soran+1 yılEvet boyle teselli ediyorum bazen oyle bir arkadasi vardi. Onunla gorusmeyi birakti. İnsallah birakmistir yani
- +1 yıl
Kendi arkadaşlarınada dikkat et eşininle ilgilenki başkasına kaymasın ajlı
kadın evli mi bekar mı kim yani kadını anlatsana biraz
11 Yorumla
Soran+1 yılKadin da evli canim cocugu da var hem
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. ya boşayacaksın kafana takmayacaksın ya da boşmayacaksın şans verdiğin için kendini şanslı hissedecek ama bir daha yaptığında dünyayı dar edeceksin ki anlayacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece bir soru sorcağım evli bir erkek olarak her zaman ilk adımın ondan gelmesini mi bekersin bir kadın olarak?
111 Yorumla
Soran+1 yılYani dimi demek istedigini anladim
Soran+1 yılAa anlamamisim ilk adimi esin atmistir mi demek istedin yoksa evliligimizdeki iliskidenmi
Cevap sahibi+1 yılo yüzden kadınlar bazı konularda özeleştiri yapabilmeli mesela bizde de devamlı isteyen yanaşan taraf benim bundan olan memnuniyetsizliğimi söylediğim zaman e zaten sen istiyosun yapıyoruz oluyor öbür taraftan bakıyosun öyle kadınlar var ki adamlarda iş yok kadının yapmadığı şey yok adamın ilgisini çekmiyor umrunda değil
Soran+1 yılSana acikca soyleyeyim onceden evet hep ondan beklerdim ama bu olaydan sonra yasadigim travma etkisi mi kiskanclik duygusu mu bilemem beni daha cok isteklendirdi esimi seviyorum ve suanda ilk adimlari atiyorum. Ama iste arada icime dusen gurur boyle yapmamin normal olup olmadigini sorgulatiyo
Cevap sahibi+1 yılben sizin ilişkinizden bahsediyorum eşin neden bunu yaptı bir kadın olarak kendi özeleştirini yaptın mı? ve cevap bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılsorgulatmasın sorun bu en büyük sorun muhtemelen karşı taraftaki kadının eşi de onunla ilgilenmiyordur devamlı kadın isteklidir erkek işini görüp kıçını dönüp uyuyordur evliliğin temeli cinsellik
Cevap sahibi+1 yılher zaman derim çarşıya avmye çıkarken evde yemek yemediysem karnım açsa gözüm hep restaurantlarda, kebapçıda dönercide olur ve yermek yerim ama evde doyan adam dışarda gözü kebapçıda restauranta olmaz :) msjım gayet açık sanırım
Soran+1 yılDiyorsunki esime ilgili olmaliyim devamli, bu sorun ortadan kalkinca birdaha olmazmi buna ragmen hala o kadinla gorusurmu?
Soran+1 yılEvli oldugunuz icin daha bir onemsedim goruslerinizi sizce boyle bir iliskide ask olmusmudur yoksa amac sadece tatmin olmak icinmidir. Birde benim aklimda hep sanki esim o kisiye asikti ama burada cocuklari oldugu icin evine dondu gibi geliyor cunku ben onu yakaldigim icin bitirdi ( insallah) yakalanmasa kadina gittigi yere kadar demis zaten
Cevap sahibi+1 yılevet ilgili ol cinsel açlık çekmeyeceği için gözü dışarda olmayacaktır çok yaşadım bunu emin ol o da pişmandır bundan
Soran+1 yılTesekkurler soyledikleriniz beni rahatlatti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılabuuu ikiside birbirini suçluyo biride çıkıp bile isteye yaptım şeytana uydum dememişya eşinin bilmediği olayınada inanmadım ayrıca
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbdestli dur hep
Öfken artarsa abdest al 🚬
#rr10 Yorumla
+1 yılsen de onu aldat dicem ama o zaman da evlilik evlilik olmaktan çıkar saçma bişi haline gelir.
30 Yorumla
+1 yılkadınlarda gucludur ve ayakları uzerunde durur. bunun göstergesı olarak esıne muhtac olmamayı ögren ve yapılan hatayı affetme. cunku hata sen yapms olsaydın esın cocuk mocuk dınlemez ve senı kapıya koyardı.
00 Yorumla
+1 yılbence boşanma. Her insan hata yapar. Kocanla uzun uzun konuş. Sana ne veremedim de ona gittin diye bir sor bakalım ne diyecek. Belki de seninle yetinemedi ve ya bir şeyler eksik kaldı.
00 YorumlaKonuyu dibine kadar konusmadikca iyilesmez yaran
21 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar konussam tamam bitti desem de en kucuk surat asıklıginda aklima geliyor yinemi acaba diyorum
+1 yılBence ayrilmalisin cocuklari da al yanina cocuklari al onlari düsünseydi aldatmazdi
00 Yorumlakimin eli kimin götünde belli değil sokktumun dünyasında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır; boşanmalısın. Eve 1 saat geç gelse kim bilir hangi kadınla diye kendini yiyip durucaksın. Güven tek kullanımlıktır bir daha kazanılmaz.
10 Yorumla
+1 yılErkeği bir kere affettin mi devamı da gelir boşa gitsin donuna kadar alırsın da oh kebab
00 Yorumla
+1 yılKocana söyle ve hemen o şerefsiz heriften ayrıl bir daha yapacaktır emin ol
00 Yorumlasuphe insanı öldürür seni öldürmeden sen şupeden kurtul ayrıl boyle hayat yaşanmaz
00 YorumlaBosamamam gerek nedir ki?
Anlasamayacaksan, yapamayacaksan hayata bir baska adamin aldattigi gercegini cekmek icin mi geldin sen10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir süre ondan ayrı kal bakalım ne yapacak. Böyle adamlardan iğreniyorum ya. bir kişi sadık kalmak varken namussuzca şeyler yapmıyolarmı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. eşinle güzel güzel enine boyuna konuş
40 Yorumlaiçindeki öfkeyi, köfte yiyerek dindirebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍😊
+1 yılO zaman affedememişsin...
00 Yorumla
+1 yılbence boşanma ve sacmalama
10 Yorumla
+1 yılzor durum ya ne dicemi bilemedim
10 Yorumla
+1 yılgüven sarsıldımı zor birdaha
10 Yorumlaşeytana uyma sen sakin ol
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cok kötü :( ne desem bilemedim
00 Yorumla
+1 yılMalesef ki afetteden onu kabul etmissin
00 Yorumlasabır etmeyi öğrendikten sonra
00 Yorumla
+1 yılKuşku günden güne kurutur seni..
00 Yorumla
+1 yılÇocuklarını hayatinin merkezine al.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl.
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam ayriliyorum o zaman 👍
boşanmasan daha doğru olur. hangi ildesiniz?
00 Yorumla
+1 yılSenden gizli devam ediyorlar bence
02 Yorumla
Soran+1 yılSuphelenmiyor degilim ama eve hep erken geliyor o nasil oluyo
- +1 yıl
Yaa bosversene nerde ne yapiyor nerden bileceksin bide sen biliyorsun o rqhatlikta var artik ;)
+1 yılSende aldat
29 Yorumla
Soran+1 yılCözüm mü?
- +1 yıl
Çözümü yok şu an , içindeki kini söndürmen için yeterli
- +1 yıl
Sacma! Bu defa iyice dibe vurur bu dönem cok önemli ya yalniz atlaticaksin ya cevren ile intiam flnda düsünme
- +1 yıl
@beyazgülüm25 sana ne benim düşüncemden? Herkes kendini ifade edebilir , bana müdahale etme hakkın yok , zira benim verdiğim akıl ile birşey yapacağını sanmıyorum , sadece kendi istediğini yapacak. Onaylanmayı bekliyor sadece.
- +1 yıl
Bede kendi düsüncemi belirttim ztn ;)
- +1 yıl
@beyazgülüm25 kendi yorumunda zaten belirtmişsin , benimkinin altında ne arıyorsun?
- +1 yıl
Açık açık sana şunu söyliyim , konuşmakla hiçbirşey düzelmez.
Bir daha yapmaz olayı da yok , ya ayrılacaksın ki bunu yapamam diyorsun.
O zaman güvendiğin biri ile aldatacaksın , ruhunu rahatlatacaksın.
Eşinin de haberi olmayacak.
Yoksa kafayı yersin açık ve net söylüyorum.
Git bir psikoloğa , kendi pembe panjurlu evinden senin hayatına bakacak.
Bu hayat böyle kolay değil. Asla affetme , ama kendin ol. - +1 yıl
Senin düsncen hakkinda fikrimi belirttim ;)
Uyacagi varsa uymasin diye dogru olmadigini yazdim amma uzattin iyi günler - +1 yıl
@beyazgülüm25 sana da iyi günler :) Bir daha yorumumun altında görmiyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbikere bunu yaşadınmı asla silemezsin kafandan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIcimdeki kofteyi nasıl yenerim diye okudum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılunut gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. çok talihsiz olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu kacıncı soru?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılBosa gitsin...
00 YorumlaSende aldat o zamann
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende aldat hınc al
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği