Biliyorsunuz pandemi dönemindeyiz ve evlere tıkıldık. Benim daha öncesinde de birkaç sese ya da hareketlere zaten takıntım vardı ama bu denli şiddetli değildi. Son zamanlarda ise bu takıntı olayı daha da arttı. Bazı davranış ve sesleri görüp duyunca katlanamıyormuş gibi hissediyorum. İçime aşırı bir öfke doluyor. Bir an önce karşımdaki görüntünün gitmesini ve sesin ise kesilmesini istiyorum. Sabrım hiç kalmadığı için artık bunlara dayanamıyor ve kırılabilecek bir iki tane eşyayı kırmaya başlıyorum. Elimdeki bütün cihazları bu sebepten ötürü hep kırdım ve sonuç ise 10 yıllık bir telefonu kullanıyorum.
Artık bu durumdan usandım ve kurtulmak istiyorum açıkçası. Bunun için bana önerileriniz nelerdir? Lütfen "psikoloğa git" diyerek kestirip atmayın. Uzman birileri varsa aramızda ve eğer onlarda cevap verebilirse çok mutlu olurum
Artık bu durumdan usandım ve kurtulmak istiyorum açıkçası. Bunun için bana önerileriniz nelerdir? Lütfen "psikoloğa git" diyerek kestirip atmayın. Uzman birileri varsa aramızda ve eğer onlarda cevap verebilirse çok mutlu olurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Her gün hayatımızda birçok olaya, duruma karşı yoğun duygular hissediyoruz. Kimi zaman üzülüyoruz, kimi zaman sinirleniyoruz kimi zaman ise öfkeleniyoruz. Öfke hayatımızın her döneminde doğal olarak var olan bir duygudur. "Öfkemi kontrol etmekte zorlanıyorum." sıklıkla karşılaştığımız bir sorundur. Peki öfke hayatımızın her döneminde olacak ise her zaman bize ya da başkalarına zarar mı verecek? Cevap hayır.
Öfke duygusunu regüle etmek yani düzenlemek için çeşitli kendimiz ile bütünleştirdiğimiz teknikler uygulayarak öfkemizi ve öfkemizin neden olduğu tepkileri azaltabilmek mümkündür.
Öfke duygusundan nasıl kurtulabiliriz?