Saçma sapan şeylere takılıyorum böyle karşımdaki insanı yatırıp boğasım geliyor kanını içesim geliyor, deliriyorum ama bir şey yapmadan olduğum yere çakıyorum kendimi.
Kendimi tutmasam muhtemelen seri katil olurum, bu öfkeyi nasıl yenebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçma sapan şeylere takılıyorum böyle karşımdaki insanı yatırıp boğasım geliyor kanını içesim geliyor, deliriyorum ama bir şey yapmadan olduğum yere çakıyorum kendimi.
Kendimi tutmasam muhtemelen seri katil olurum, bu öfkeyi nasıl yenebilirim?
Selamlar,
Bunu aşmanın en kolay yollarından birisi uzman bir hekim tarafından tedavi olmaktan geçiyor bana göre. Çünkü insan çoğu zaman böyle psikolojik sorunların üstesinden tek başına gelemeyebiliyor. Bu aşamada uzmanların yapacağı yönlendirmelere göre hareket etmek en sağlıklı adım olacaktır. Bunun dışında spor yapmak da insana çok iyi hissettiriyor o negatif enerji üstünden atabiliyorsun.
Cevap
1Cevap
psikolojik bir yardım alabilirsin çünkü sıkıntılı bir durum öfke kontrolu sağlaman lazım
Kontrolüm altında zaten, sadece herşeye öfkelenmek istemiyorum. Sakin yaşayamıyorum
Babamda öyleydi genetik olabilir
Saçma olacak ama babanın burcu ya da yükseleni oğlak olma ihtimali var mı
Bilmiyorum ama aileden geliyor babamdan da bana geçti bu bariz belli soysal mıdır nedir
Sadece bende var ama diğer iki kardeşimde yok
Babam aşırı sakin birisi gençliğinde çabuk köpurup çabuk sönüyordu bir şekilde çözdü herhalde çok şey yaşadı falan
Anne tarafından dedemde ve dayımda da var.
Lan böyle alnımın sol tarafında şartel atmış gibi hissediyorum geriliyorum, vahşet çıkarasım geliyor. Yoruldum aw ya
Genetik genetik yaratılıştan düzgün yerlerde kullanmaya bak birde psikoloji ile alakalı bir insan seri katil de olabiliyor evliya da aynı özellikle.
Tedavi olarak
Ne yapacaklar ameliyatla gıcık olduğum şeyleri mı sökecekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?