• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Aşk İlişkileri
9 sa

Erkekler için tek eşli olmak neden bu kadar zor?

Gecemavi90
Gecemavi90 Takip Et
Xper 1 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
517
Yapay Zekaya Sor

Gerçekten doğanızda mı var?

Erkekler için tek eşli olmak neden bu kadar zor?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
9 sa
  • İlişkilerde sadakat aslında tamamen karakter ve olgunluk meselesi tatlım 💖 Doğamızda var deyip işin içinden sıyrılmak sadece bir kaçış bahanesi. Bir erkek gerçekten sevdiğinde ve hayatındaki kadına değer verdiğinde gözü dışarıyı asla görmez ✨

Ben de kendi ilişkimde dürüstlüğün ve sadakatin huzurunu yaşıyorum. Doğru insanı bulduğunda tek eşlilik zor değil, aksine en büyük lüks oluyor 💅

Peki senin karşındaki insan sana bu şüpheyi hissettirecek ne yaptı aşkom, anlatmak ister misin? 🥺☕

0
    1 Yorumla
    • zermanhasan
      zermanhasan
      5 sa

Senindemi kendi iliskin var benim bile yok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

35

Cevap

119

Cevap

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Bunu erkeklerin doğasında varmış gibi görmüyorum. Tek eşlilik zor geliyorsa çoğu zaman mesele cinsiyet değil; sürekli yeni heyecan aramak, seçenekleri açık tutmak ve sorumluluk almak istememek. Gerçekten bir ilişki isteyen erkek için sadakat olağanüstü bir fedakârlık değil, yaptığı seçimin doğal sonucu olmalı.

4
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Evrimlerini tam tamamlayamadıkları için 😬🧌

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Şahsım adına hiç zor değil ama tek eşli olmayanları tercih ediyorlar işte!

0
    0 Yorumla
  • lounge_man
    lounge_man Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    5 sa

Bunun adamlıkla veya cinselliğe olan düşkünlükle doğrudan bir bağlantısı yoktur. Çok eşliliğin doğamızda olduğu doğrudur. Bunun sebebi hızlı değişen demografik yapı, kısa ömürlü devletler, lümpen pragmatizmine dayalı savaşlar gibi değişkenlerdir. Savaş durumu erkekleri çok eşli olmaya iten bir durumdur. Bunun içgüdülerimizde azda olsa bir yeri olduğu doğrudur. Mamafih dünya düzeni değişmektedir. Bu esasta Anadolu gibi fundamentalist ve ananeci toplumlar yeni düzene burjuva kitlesi haricinde geçmekte epey zorluk yaşarlar. Ayrıca dış mihraklara kökten bağlanmış bir müesses nizama sahipseniz bu fundamentalist yapı sofistike pragmatizm doğrultusunda suistimal edilir. Şimdi vakıa böyle olunca metropol hayatına, medeni hayata karışmak; Anadolu gibi, Orta Doğu gibi fundamentalist yapısı suistimal edilen toplumlar için çok yavaş bir sosyolojik sürece işaret ediyor. Günümüz dünyasında en başta saydığım değişkenler artık kuvvetle mevcut değildir. Solcu akımların yükselmesine mutabık insan hakları gelişmiştir. İnsan haklarının gelişmesiyle kölelik gibi orta çağ alışkanlıkları (teorik olarak) terk edilmeye mecbur bırakılmıştır. Kadınlar da bu süreçten fazlasıyla nemalandılar tabii ki. Artık eskisi gibi kocaları saray soytarılarını memnun etmek için savaşın ortasına uydurulmuş yüce amaçlar için dalmıyordu. Bu yüzden tek eşlilik dünya genelinde yaygın bir ekol oldu. Erkeklerin kuvvetle muhtemel bu eski çağ alışkanlığını terk etmeme gayesi üstüne basarak anlattığım fundamentalist, çağdışı kafadan kaynaklanmaktadır. Kur-an'ı Kerimin bu husustaki beyanı çok basittir. Erkeğe 4 eşe kadar helal kılınmıştır ama, eşler arasında adil davranılması emredilmiştir. Bu adaleti sağlamanın da epey zor olduğunu belirtmiştir. Dini açıdan bakarsak, belirli şartlar sağlandığında meşrulaştıran bir yapı karşımıza çıkıyor elbette her ne kadar manipüle ve sahtekarlığa uğramış olsa bile. Medeni toplumlar açısından ise ayıplanan ve çağdışı görülen bir şey. Açıkçası ben de aklı selim, hayatının merkezine mantığı esas alan bir erkeğin, böyle bir gayede olacağına inanmıyorum.

0
    2 Yorumla
    • lounge_man
      lounge_man
      5 sa

Ayrıca kölelik çok eski bir uygulamadır ve orta çağda başlayıp orta çağda son bulmamıştır. Orta çağ alışkanlığı olarak söyleme sebebim Orta Çağ sonrasında Avrupa'da köleliğin meşruiyetini sağlayan düşünsel ve toplumsal zemin zaman içerisinde aşınmıştır.

Yorumla
    • Gecemavi90
      Gecemavi90
      4 sa

Kesinlikle dürtülerini değil beynini yönetebilen bir erkek bunu yapabilir. şu an toplumumuzda maalesef bilinen bu çöküşün insanların birbirine sadece cinsel obje olarak bakmasını sağlıyor. Hattta erkeklerin kendisinin bulundukları durumu gözetmeksizin evli genç yaşlı tamamen bakış acılarının, kadınların gideri var mı yokmu penceresinden baktıklarına şahit oluyorum.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 sa

Adam olanlar tek eşi ile yetinir sadık olur sever sahiplenir korur mutlu eder ama adam seven kadın var mıdır yoktur
    Siz ne anlatıyorsunuz be abla ben oturmuşum evde televizyon izliyorum benim suçum ne ki
    Kadınlar hepsi tek ağızdan erkekler böyle şöyle falan filan adam sevdiniz şans verdiniz de gördünüz mü gerçek bir erkek nasıl olur tövbe
    Sağda solda ortamda tinder bar clup köşelerinde sözde diğerlerinden farklı erkek bulup yoğurttan ağzınızı nasıl yakıyorsunuz şaşırıyorum
    Kadınların çoğu da tek erkek ile yetinmiyor bu arada bu olay bir tek erkeklere özgü değil kocalarının parası ile eski ex leri ne para yediren takılan tatil yapan kadınlar var siz ne anlatıyorsunuz be abla abi
    şu an metres olma ümidi ile yanıp tutuşan kadınlar var be abla evli erkeklere nasıl yazdıklarını görsen hemcinsinden utanırsın
    Kriterleriniz biraz düşürseniz emin olun çok mutlu olacaksınız ama yine hep bilinen olur
    Çok zor bir şey değil madem aldatılmak güvenmek sadakat bekliyorsanız jelatini açılmamış bir dünya erkek var kap birini ama istemezsiniz çünkü deneyimsiz özgüveni yok utangaç çekingen efendi olduğu için mideniz bulanır
    Bunlar boşişler bugün kimlere baktığınızı şans verdiğinizi hangi erkeklerin kapısında sıraya girdiğinizi herkes biliyor genelleme yaparak kendinizi kandırmayın
    Bugün tek eşi ile yetinen hastalıkta sağlıkta iyi kötü gününde yanında olan eşi ölünce bile saygısından evlenmeyen sadakat gösteren kalbi ve içi güzel erkekler var belki sizin kapınızdan bile geçmiştir ama beğenmemişsinizdir bunları bırakın geçin herkes ne olduğunu çok iyi biliyor

0
    12 Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      5 sa

Genelleme yapmayın derken genelleme yapmışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

Ben genelleme yapmadım her cümlede bazı kadınlar sözünü kullandım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

Çoğu kadınlar demişim bazı kadınlar demişim hepsini aynı kefeye koymadım

Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      5 sa

Bana daha çok her cümlende çoğu kadın demişsin gibi görüyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

Çoğu kadın doğru demişim ama çok kelimesi yüzde 50 den fazla olduğu anlamı taşır yüzde 50.1 bile olsa çoğu demek olur ben büyük çoğunluk falan demedim

Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      5 sa

Anladım, 2 cins olarak bu kadar yargılayıcı olmayalım birbirimize karşı. Ahir zamandayiz elbette insanlar asagilik, her iki cins içinde böyle. Üzgünüm, ama hala birbirimize güvenmek zorundayiz. Bu şekilde ön yargılı olmayın , umarım herkes layığıni bulur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 sa

Evet asla bak benimde kız kardeşim annem var ben yargılayıcı biri değilim ama aldatmayı sadece erkek yapıyor evli kadınlarla sadece erkek görüşüyor gibi algı yapılıyor bunun cinsiyeti yok karakter meselesi her iki cinyette yapıyor

Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      5 sa

Maalesef

Yorumla
    • Meldur
      Meldur
      5 sa

@neredeydiiinn ben bir kadınım ama katılıyorum zaten gerçekten öyle erkekler kendilerini belli ediyor

Yorumla
    • Gecemavi90
      Gecemavi90
      4 sa

Söylediklerine kesinlikle katılıyorum içine kendimi katmadan tabiki. Söylediklerin benimle pek bi ilgisi yok. Ama bende aynı düşünüyorum.

Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      4 sa

@Gecemavi90 beyefendiye mi katılıyorsunuz?

Yorumla
    • Gecemavi90
      Gecemavi90
      1 sa

@neredeydiiinn evet sizede tabiki genelleme doğru değil ama çoğunluk böyle maalesef

Yorumla
  • InstinctiveSecrets
    InstinctiveSecrets Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    6 sa

Erkek oldukları için. Adam olanlar tek bir kadına ruhuyla bedeniyle teslim olur. Hayatımı paylaştığım kadın der, ayaklarının önğne dünyasını serer. Aldığı nefese şükredip mutlu ve huzurlu olması için çabalar. Şehvetle sevişir çünkü cennete dokunmuş gibi hisseder bir kadına değil. Yüzünün gülmesi en güzel hediyedir sadece sağlığına dşkkat etmedi diye çatar kaşlarını. Yine de kıyamaz yapar çorbasını, bakımını.

Tek eşlilik duyguları gerçek anlamları ile yaşayanların işidir, cinsiyete göre farkmetmez

1
    0 Yorumla
  • gülümseyenkedi
    gülümseyenkedi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.

Bahanelerin arkasına sığınmak ne kadar da kolay öyle değil mi?

Halbuki adam olmak ne kadar basit.

Alt tarafı bir kadını gözünden sakınacak kadar sevip , üzmemeye çalışacaksın.

Öyle her çiçekten bal almaya çalışan arı gibi ondan ona konarsan, bir gün biri elinde sineklikle vurur beynine kalakalırsınız :)

5
    4 Yorumla
    • birikintikonisi
      birikintikonisi
      57 dk

Adam olmak basit de namuslu kadın olmak zor mu? Bu devirde bir sürü namussuz kadın var

Yorumla
    • Leakie
      Leakie
      43 dk

Arı sineklik benzetmeniz güzel olmuş ama unutmayın; sineklikle gezmeye meraklı insan en sonunda kendi bahçesini çölleştirir, çiçeğe konacak arı bile bulamaz. :) Sadakat zaten güçlü erkeğin bilinçli bir seçimidir, buna kimse itiraz etmiyor. Ancak bir erkeğin kadın psikolojisini ve duygusal tepkilerini anlamaya çalışmasını nasıl ki bahane olarak görmüyorsak erkek doğasını analiz etmeyi de aldatmaya kılıf uydurmak sanmak doğru bir düşünce yaklaşımı değildir. İnsanların doğasını, zaaflarını ve psikolojisini analiz etmekle bir eylemi meşrulaştırmak aynı şey değildir.

Yorumla
    • gülümseyenkedi
      gülümseyenkedi
      20 dk

Namusu da cinsiyet olarak ayırdık mı? Kadını da, erkeği de var. Nerede namussuz insan varsa bildiği gibi yapsın inşallah.

Yorumla
    • gülümseyenkedi
      gülümseyenkedi
      16 dk

@Leakie Erkek doğasını analiz etmek elbette mümkün; fakat ‘doğa’ kelimesini davranışın sorumluluğunu üzerinden atmak için kullanmaya başladığımız yerde analiz, farkında olmadan bahaneye dönüşür. Dürtü herkesin olabilir, sadakat ise tam da o dürtü karşısında verilen karardır.

Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 38%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Bir kadın 1 aklıyla 9 nefsini idare edebiliyorken, bir erkek 9 aklıyla 1 nefsini idare edemez derler büyükler.
    Yaradılış gereği erkek kadından daha aktiftir. Bu aktifliği de maalesef toplumdaki yerleri nedeniyle saklamak ya da kontrol etmek yerine yaşamayı ve yaşatmayı tercih ediyorlar.

2
    8 Yorumla
    • Emirhan20
      Emirhan20
      6 sa

Helal olsun sana

Yorumla
    • CptMac
      CptMac
      5 sa

öyle miymiş? lsdkjsdj

Yorumla
    • Sakaryalim
      Sakaryalim
      5 sa

Araştırabilirsin.

Yorumla
    • Emirhan20
      Emirhan20
      5 sa

i merak ettim bu şey kadın için geçerli değil değil mi

Yorumla
    • birikintikonisi
      birikintikonisi
      56 dk

Bir sürü kötü kadın var nerede hani nefsine hakim olan kadın?

Yorumla
    • Sakaryalim
      Sakaryalim
      45 dk

Kötü kadından kastın nedir?

Yorumla
    • Leakie
      Leakie
      37 dk

Madem 1 akıl 9 nefis hesabına girdik, oradan devam edelim:
      Erkek aklı; doğanın ona yüklediği o yüksek dürtüye, teste ve dış uyaranlara rağmen sistem kuran, dünyayı inşa eden ve iradesiyle O tek kadında kalmayı bilinçli bir seçim olarak sunan akıldır.
      Kadının nefsini kontrol etmesi dediğiniz şey çoğu zaman biyolojik bir üste çıkma değil; toplumun baskısı, ne derler kaygısı ve kadının ödül ceza mekanizmasının erkekten tamamen farklı işlemesidir. Bastırılmış arzuyu yüksek irade sanmak sırf alan yok diye sessiz kalanı derviş ilan etmekten farksızdır.
      Erkek dürüstçe doğasını masaya koyduğunda nefsinin kölesi ilan ediliyor; üstü örtülü, baskılanmış bir yapıyı ise akıl zaferi diye pazarlıyorsunuz. Bizim gücümüz fıtratında çeşitlilik varken ve imkanı dururken ben bu kadını seçtim diyebilmektir.
      Ezberlenmiş laflarla erkek doğasını küçümsemek kolay ama unutmayın, bilincine varılmış ve iradeyle yönetilen bir doğa insanı adam yapar.

Yorumla
    • birikintikonisi
      birikintikonisi
      14 dk

Zina eden mesela

Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Onlar için çeşit çok alternatif çok fazla.. Bir kadının karekteri ya da ufak bir davranış hoşlarına gidiyor sonra bir başkasının fiziği oradan bir başkasının eli yüzü diye diyee koleksiyon adetini topluyorlar biriylede evleniyorlar.. Sonra yeni stok koleksiyonu yapıyorlar her türlü devam ediyorlar evdeki evde çoçuk yap iş yap.. Biz kadınlar gibi değiller.. Onlar zeki hemen üste çıkmasını iyi biliyorlar vs

1
    1 Yorumla
    • birikintikonisi
      birikintikonisi
      56 dk

Siz neymişsiniz de sizin gibi değilmişiz?

Yorumla
  • Leakie
    Leakie Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    50 dk

Evet, erkeklerin tek eşlilik konusunda zorlanabildiği ve bunun arkasında evrimsel ya da biyolojik güdülerin yattığı düşüncesi oldukça sık dile getirilen, haklı görülen bir tespittir. Çünkü insan neslinin devamlılığı açısından bakıldığında, tarihsel ve evrimsel süreçte erkeklerin biyolojik yapısı daha çok genetik çeşitliliği artırma ve kaynakları yayma üzerine odaklanmıştır. Bu açıdan bakıldığında, yeni uyaranlara veya arayışlara açık olmak genetik bir arka plana dayanabilir. Nasıl ki kadınlar evrimsel ve psikolojik süreçlerin getirdiği bir refleksle ilişki içerisinde güvenlik, duygusal bağ, koruma, yuva hissi arayıp kimi zaman ilişkiyi sınamak veya ilgi beklentisini hissettirmek adına naz yapma, trip atma gibi duygusal tepkiler verme eğilimindeyse erkeklerin doğasında da çeşitlilik arayışı, görsel fiziksel uyaranlara karşı hızlı tepki verme ve düz, dolaysız bir iletişim beklentisi yer alır.

0
    0 Yorumla
  • cekirdeksizportakal
    cekirdeksizportakal Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    2 sa

Bunun cinsiyetle bir ilgisi yok. Karakterle ilgidi var. Benim eski en yakın kız arkadaşım hayatındaki erkeği defalarca aldatmıştı. Yakalandıkları içinde defalarca özürler dileyip kendini affettirmişti. Mesela ben tek eşliliğe önem veren bir kadınım ben yapmam. Hayatıma da çok erkek almadım ama tercih ettiğim erkeklerde beni aldatmadı. Onlarda tek eşliydi ve bana değer verdiğini hissettiren insanlardı.

Yeterince tanımadan, heyecanla ve bu belirsizlikleri aşk sanarak birini hayatınıza alırsanız zaten aldatılırsınız. Bugün sizinle heyecan yaşayan yarın aynı heyecanı başkasında da buluyor 🤷🏻‍♀️

0
    0 Yorumla
  • DNAmolekülü
    DNAmolekülü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 101%
    3 sa

Tek eşlilik sadece erkeklerin değil, cinsiyet bağımsız olarak tamamen bir kişilik, irade ve karakter meselesidir. Sadakat; biyolojik dürtüleri aşabilen, sorumluluk alabilen ve değerlerine bağlı kalan her bireyin kendi özgür iradesiyle yaptığı bir seçimdir.

Hiçbir içgüdü, kişinin karakterini ve seçimlerini yönetecek kadar güçlü ve haklı olamaz.
    Bu durum kadınlar için de erkekler için de aynı derecede geçerli ve kişisel bir tercihtir.

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    4 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Olamayan düşünsün benim öyle bir derdim yok ama bilimsel bir bakış açısıyla değerlendirmek gerekirse erkeğin genlerinde dollemek vardır tıpkı arının her çiçekten bal alırken yaptığı gibi belki bu niyet eğilim burdan kaynaklanıyordur ama tabiki bizleri hayvandan ve doğadan ayıran bazı etik kodlarimiz var kimi bu kod çerçevesinde hareket etmeyi seçerken kimi de kodu kırıp kafasına göre takılmayı seçiyor

0
    0 Yorumla
  • azade27
    azade27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 62%
    6 sa

Hayatıma ciddi anlamda 2 kadın aldım.
    Ve ikisi de aldattı
    Ben onları her seferinde aldatabilecek durumdayken bunu tercih etmedim.
    Sadık kaldım ama
    onlar farklı muzlarin tadına bakmak istedikleri için aldattılar.
    Yani anlayacağın cinsiyeti yok bunun karakter meselesi
    😉

0
    0 Yorumla
  • Piton10
    Piton10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 79%
    6 sa

Bende hayatımda tek eşli kadın hiç görmedim. Ne zaman ki materyalist duygularını daha fazla okşayacak alternatif görseler hemen ufak ufak yol alırlar. Hiç kaldırım köşelerinde şaraba düşmüş kadın da görmedim, aşkından şair olmuş kadın da… Hep magdursunuz bitmiyorsunuz eyşanlar

0
    17 Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      6 sa

Aşkından sair olmuş dedign erkeklerin hepsi eşini aldatmış metresinden umdgnu bulamamış sonra da aldattg kadına dönmek icn uğraşan asaglik tipler.

Yorumla
    • Piton10
      Piton10
      6 sa

Nazım Hikmet, Sezai Karakoç, Cemal Süreyya, Orhan Veli, Aşık Veysel. Bunlar benim birkaç adet örneğim. Mesela sende iddaana Örnek verebilir misin?

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

Bu bahsettiklerinin hatta daha başkalarının aşk hayatını anlatan sayfalar var nazım hikmet Cemal Süreya vs vs hepsi de eşini aldatmış metresiyle olmak icn evliligni bozmuş sonra pişman olup geri dönmek icn karısına yazmış herşeyi bnde senin gbi dusunurdm ama arastrdm ve sonuç anlattgm gbi hatta instada bile bunları anlatan sayfalar var haliyle bu ornekler olmadı

Yorumla
    • Piton10
      Piton10
      5 sa

Yanlış bilgiler. İnstagrama bakarsak zaten yanmışız :) 10 bilgiden 9.5 ‘u yanlış maalesef. :) Hadi bu dediklerini de doğru sayalım sorun değil. Sen dürüst bir kadın olarak etrafına baktığında hemcinslerinin materyalist olmadığını, somut kavramlar peşinden gittiklerini ve bu yolda da haliyle aynı düşünen günübirlik erkeklerle karşılaşmadıklarını söyleyebilir misin? Yani tencere kapak olmuyor mu çoğu zaman? Bak şimdi. İyi erkekler yalnız ölür. İyi kadınlar ise pç erkeklerin balkonunda.

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

Yanls bilgi mi. Smdi gir googleye Cemal Süreya karısını aldattı mı gie yaz ve gör adam hamile karısını aldatip birde metresine yazmış o bayldgnz siirlerden birini. Ve sn aşık sadık olark görüyorsun senin sadık aşık anlayisn buysa bilemem. İyi erkek derkn yogurdm ekşi diyene denk gelmedk daha sorsak herkes mükemmel zaten

Yorumla
    • Piton10
      Piton10
      5 sa

Evet yanlış bilgi. Eşini aldattığı iddaa edilen kadının ne ismi var ne yüzü ne cismi. Gören yok duyan yok bilen yok. C. S ‘dan başka bunu anlatan bilen de yok. Bu mümkün mü sence? Şair hayali bir kahraman yaratıp hayalindeki aşkı yaşamış ve yazıya dökmüş. Yani googledan İnstadan bakarsan bunu bilemezsin. Okuyup şairi arkadaşın gibi tanıyor olman gerek :) Ayrıca sorularımın hiçbirine cevap vermeden, sadece bu eksil bilgiyle her yorumun altına ısrarla aynısını yazıyor olman da trajikomik :)

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

Adının ismi kim olduğu duyurulmadi die yalan mı oluyor e sn bu kafayla aldatlsan ve bunu delil nitelignde kanitlayacak biseyn olmasa aldatmadan saymayp iliskiye devam mı edicn güzel kafa😄 teknoloji cagnda ona bakma buna bakma neye bakalm kendi cinsinin her hatasını gormezden gelen cinse mi e o zaman senin yukarıdaki teorilern de çürük, dünya üzerindeki tüm kadnlari denedn mi de tek eşli olmadgni soluyorsun hayatındaki kadnlardan ibaret mi kadın milleti sana göre o ya da bı erkegn kadına aşık oldgnu gerçekten sevdgni şiir yazmasndan mi anlamamız lazm erkekler kör kütük aşık da kadnlar aldatio e o zaman dava dosyalarındaki aldatan onca erkek veya karısını/sevgilisini fuhusa sürüklemeye çalışan erkekler hayal ürünü senin teorilerine göre
      Kısaca de ki bn işime ne gelirse onu görürüm işime gelmeyene inanmam de

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

Ne sordun da cvp vermedim gelmiş aldatmış erkekleri çok aşık die savunuon arka cikion 😄 aldatan serefszlere arka çıkacak ne yaşattılar sana merk ettm neys

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

Bu soruda sadece sana yazdm benim yorumumu bu altına atlayan sazana sole bunu ayrıca zoruna gittgne göre aldatma srefszligni yapip da mağdur oynaynlardansn anlaşılan ki savunmandan velli

Yorumla
    • Piton10
      Piton10
      5 sa

İnanılmaz patolojik bir vakasın. Sen şiir konusuna takıldığın için okuduğum anladığım bildiğim bir konuda bilgimi paylaştım. Sen ilkokul çocuğu gibi yüzlerce şey anlatmama rağmen tek bir şeye tutunup Ordan yürümeye çalışıyorsun. Sen bütün erkekleri denedin mi de buna karşı çıkıyorsun peki? Neden bu kadar erkek tanımak zorunda kaldın? Benim çevremde bahsettiğin türden bir tane bile erkek yok mesela. Hiç de tanımadım öyle birini. Sen adli muhabir misin? Oralara bakacak olursak, sabah programlarına çıkan kadınlara bakalım. Şehrin yarısını vermiş, diğer yarısına da söz vermiş ama hala namus timsali kesilebilen binlercesi. Açtığım başlıktan bunu mu çıkarmalıyız. Sanırım seninle hiçbir şekilde ne dünya görüşümüz, ne hayatlarımız, ne arkadaşlıklarımız nede bilgi birikimimiz ve kişisel gelişimimiz asla aynı olmadığından anlaşamayacağız. Hz. Ali’nin sözüne kulak veriyorum ve O yüzden muhattap olmamayı seçiyorum. Size de hayatınızda bol şans diliyorum. 🤞

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

Sen yukarda erkekler aşık oldg icn şair oldu falan yazmissn bnde sana o şair dediklerin eşlerini aldatan asaglik diyorm tersini iddia ediosun gelmiş tüm kadnlari denemiş gbi tek eşli kadn gormedm diyorsun bn sana aynı yaklasnca hepsini denedn mi diyorsun sn işine geldg gbi kivirtcan mi böyle. Çevrendeki kadnlar tek eşli değil die herkes böyle mi de yukarda öyle konusuyorsun peki aynı şekil sana yaklasnca nie ters tepki veriosun. İşine ne geliosa ona göre kivirt anca

Yorumla
    • Piton10
      Piton10
      5 sa

Üsluba, adaba bak. Yazım hatalarına bak. Konuşma tartışma tarzına bak. Çok yazık. Allah akıl fikir versin bacım

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

İşine gelmeynce böyle gereksz şeylere takılmak moda oldu zaten anlasiliyor mu evet nesine takılıyorsn yazilanlar işime gelmio ondan 😄 aldatani aklamaya calisacagna adam olmasını öğren

Yorumla
    • Piton10
      Piton10
      5 sa

Adamlığımın zekatını versem senin sülalene fazla gelir. Haddini bil, aşma. Sokak ağzınla git sokakta tartış. Suç bende ki cahille muhattap oluyoruz burada

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

Aldatan şair bozuntusuna arka cikmandan belli adamlign zekatı 😄 suç snde değil aldatanlara arka çıkan srefsze laf anlatmaya çalışan bnde sonuçta kendi cinsi yapar yapar görmez cevresndeki kadn yaptı mı hepsi yapar der kısa özeti sensn işte

Yorumla
    • Piton10
      Piton10
      5 sa

Şimdi sana burada bi laf söylerim de değmezsin. Çünkü cahilsin, terbiyesizsin ve IQ seviyen 10. Hadi amcam gezdir kendini biraz. Belki bişeyler öğrenirsin

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      4 sa

İşine gelmiyor tbi çünkü sende olesin haliyle sktrgt yazma. Aldatan hemcinslerine arka çıkmaya devam et sn

Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 99%
    9 sa

Sanırım doğamızda var. Gönlümüz çok zengin. Her çiçekte hevesimiz var. Doymak bilmiyoruz sanki. Ne eskisini bırakabiliyoruz, ne de yenisinden gözümüzü alabiliyoruz. Hep daha fazlasını arzuluyoruz. Bu biraz da farklı tatlara bakma hevesi arzusu heyecanı sanki. 🥰🌸🍃💝😎

0
    0 Yorumla
  • mAlperen
    mAlperen Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    4 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.

Tamamen yalan, tabikide tek eşli olabiliyoruz. Eşine sahip çıkması gereken biziz, birden fazla eş demek daha çok sorumluluk demek, neden 2. eşi isteyeyim ki?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 sa

Bence kadınlar beklediğimiz gibi çıkmıyor bunu henüz öğrenemeyenler aldatmaya falan geçiyor hayla sevgilisi hiç olmayanlar of şu kız nasıl bu kız nasıl güzel kızların her şeyi en iyisi gibi insan ötesi hayal ediliyor sonra bir tanesiyle olunca heralde bu böyle başkasına bakayım döngü bu şekilde devam ediyor onlarında insansal sıkıntısı olduğunu öğrenince duruyor aldatma bence en çok sebeb olan neden bu

0
    0 Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    2 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Çok eşlilik geri kalmış ülkelerin bir geleneğidir kadını herzaman bir meta gibi görür asıl olan iki ruhun birbirini bulması ve sonsuza kadar beraber olmasıdır.

2
    0 Yorumla
  • mmuvi
    mmuvi Takip Et
    Bilge Yaş: 47 , eic 99%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.

O dediginiz eskiden di.. Bunun sosyolojik ve kültürel sebepleri vardı. İnsanlik tarihind3 savaşlar ve ekonomik koşullar bu yaşam şeklini zorunlu kılmış ancak günümüzde gene ekonomik sebeplerden bir eşi idare etmek zorlasmistir.

0
    0 Yorumla
  • dominantdoomm
    dominantdoomm Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.

Aslında erkeklere özel değil insan doğası gereği fiziksel olarak tek eşli değil medeniyet boyunca buna uyum sağlamaya çalıştı olmuyor, erkeklerin farkı erkek egemen bir toplumda yaşadığımiz için onlar daha şanslı suç işlemek te

0
    0 Yorumla
  • ahmet20045824
    ahmet20045824 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    2 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.

Eslerinizi elinizde tutsanız elinizden kayıp gitmez başka eşlerele ciftlesmez hatayı sadece eslerde aramayın eslerinizi biktirmayin kendimizden sogutmayinki başka ellere gitmesinler eğer sizi istemese sizi seçip evlenmezdi

0
    0 Yorumla
  • yazarçizergezer
    yazarçizergezer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    6 sa

fiziksel olarak bakınca; evet erkek milyonlarca sperm üretiyor, kadın tek yumurta...
    öte yandan tarihsel olarak bakınca da; savaşlarda erkekler ölünce, kalan erkeklere birden fazla kadın düşmüş, bunu o dönemdeki kadın da makul görmüş çünkü yine maalesef kadının tek başına hayatta kalması çok zor, yani gönüllü olarak bir erkeğin korumasına sığınmış, neslini devam ettirmek için de...
    ama yapılan araştırmalara göre kadınlar, erkeklerden daha çok aldatıyor 🤔

0
    0 Yorumla
  • akeso
    akeso Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    6 sa

Doğalarında mı var normalleştirmeye çalışıyorlar yok artık kadın erkek ayırmaksızın düşüncem bu yönde ama erkek tarafında legalleştirmeye çalışmamız çok iğrenç

1
    1 Yorumla
    • Emirhan20
      Emirhan20
      6 sa

bir şey dicem zamanında bir soruma cevap verdin o sen misin istek attım 2 dk yazsana bana

Yorumla
  • _Hans_
    _Hans_ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 34%
    9 sa

Zor değil de işte, her çiçekten bal almaya çalışıyorlar. Yabancılara özeniyorlar, bu konularda rahatlar diye. Kendilerini öyle görmeye çalışıyorlar

0
    2 Yorumla
    • Gecemavi90
      Gecemavi90
      8 sa

İç dünyadaki tatminsizlik, eziklik diyebilir miyiz?

Yorumla
    • _Hans_
      _Hans_
      8 sa

Yani öyle de olabilir... Bahsettiğin gibi eziklik duygusunu o şekilde üstünde atmaya çalışıyor da olabilirler...

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 68%
    3 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Hem kadının hem erkeğin doğasında çok eşlilik var. Ancak kültürel yaşam ve sosyal bağlar tek eşli olmamızı gerektiriyor. Aldatmak marifet değil.

1
    0 Yorumla
  • iskorpix27
    iskorpix27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 71%
    5 sa

alakası yok karakter meselesi ben sevdiğim kadını asla aldatmam asla başka bişey görmez gözüm...

1
    1 Yorumla
    • aloneman12
      aloneman12
      5 sa

Genelleme yapıyorlar hocam yanlış düşünüyorlar bu arada fiat egea alınır mı

Yorumla
  • Guzeeeeel_
    Guzeeeeel_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 35%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

O kadar alçakgönüllüler ki kızlara hayır diyemiyorlar. Bir tanesi yeter mi onlara gözleri kör olasıcalar 😂

1
    3 Yorumla
    • Durgundeniz3474
      Durgundeniz3474
      6 sa

Erkekler gönlü kime kayıyor. kadinlara dimi. Demeki kadınlarda tek eşli değiller

Yorumla
    • Guzeeeeel_
      Guzeeeeel_
      6 sa

@Durgundeniz3474 ne alaka ya 😂

Yorumla
    • Durgundeniz3474
      Durgundeniz3474
      6 sa

Ya nasıl ne alaka ok kadınlar uzaylı mi😁😁😁

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 sa

Bence kadın erkek farketmiyor herkes için zor kadınlar şimdi bana hak vermez ama azıcık partneri istediği gibi olmadığında çabucak kayabiliriz başka yöne

2
    1 Yorumla
    • kaya_han
      kaya_han
      2 sa

Evet bunu kadınlar çok inkar ediyor

Yorumla
  • Altergeist
    Altergeist Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.

Çünkü zor

https://www.youtube.com/embed/qVzzsYN8sZk
    0
    0 Yorumla
  • İlterişbey
    İlterişbey Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.

Tek eşliyim nişan attım 6 ay oldu hala unutmadım ondayım başka kadınla olamıyorum bakamıyorum

0
    0 Yorumla
  • BozkirArslani
    BozkirArslani Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.

O kendini bilmez insanlar için Müslüman ülkenin kanunlarına uyarsa suç işlemez dinin emirlerine uyar günah işlemez

0
    0 Yorumla
  • Rooco
    Rooco Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 43%
    2 sa

Bunun için uzun bir liste var ama kısaca taraflardan biri aradığı herşeyi diğerinde bulursa o zaman tek eşli olur

0
    0 Yorumla
  • Benitanıyorsun
    Benitanıyorsun Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.

E yani memeli hayvanlarız sonuçta ilkel dürtüler var kadınlardaki güçlü ve daha gelişmiş bireyi seçme güdüsü de aynı temele bağlı

0
    0 Yorumla
  • UykucuHilal u
    UykucuHilal Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Erkekler horoz gibi olmak ister. Horoz nasıl bir kümeste 20 tavuğu idare ediyor, erkeklerde böyle olmak ister

0
    2 Yorumla
    • kaya_han
      kaya_han
      2 sa

Bilimsel tespit 😀

Yorumla
    • birikintikonisi
      birikintikonisi
      55 dk

Horoz da bir erkektir zaten

Yorumla
  • qüneşinsahibi
    qüneşinsahibi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı.

Dogalarinda falan YK aldatmayı normallestirmek icn uydurduklari bahane bu sadece aldatan herkes asaglik srefszdr nokta

1
    7 Yorumla
    • Mehmet96i
      Mehmet96i
      6 sa

Bahane falan değil. Aldatan erkek sayısı en fazla %30. Kadınlarda da bu oran aşağı yukarı aynıdır. Kadınların çoğu aynı kriter istiyor bu da aldatan %30'a denk geliyor (uzun boy, yakışıklı, para). Böyle olunca o tür erkeklerin daha çok kadın alıcısı oluyor. E bu da o erkeğin totosunu kaldırıyor aldatıyor

Yorumla
    • Mehmet96i
      Mehmet96i
      6 sa

Kadınların da erkeklerden istediği şey etrafında kadın olsun, herkes beğensin ve beni kıskansınlar..

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      6 sa

Aldatmayı normallestirmek için uydurdukları bahane diyorm sn hayr diosun bahane işte böyle olması aldatmalari gerektgni veya normal olması gereken mi oluyor da savunuon

Yorumla
    • Mehmet96i
      Mehmet96i
      5 sa

Ablacım her 10 erkekten 3ü size uyuyor siz 7-8 kadın o 3 erkeği paylaşamıyorsunuz

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      5 sa

Mal misn acaba bn burada sadakatten bahsediyorm senin dedgne bak. De ki bn srefszm işime bu gelio de sktrgt ne uzation

Yorumla
    • gölge2001
      gölge2001
      4 sa

Sende "ben salağım beni aldatıyorlar sonra totomun üstüne yapışıp kalıyorum. Evlenemiyorum çünkü benim evleneceğiz zannettiğim her erkek bana çakıp kaçıyor. Ben evlenmek istiyorum ama benle evlenmek isteyen 2-3 sünepeden başka kimse olmadığı için evlenmek istemiyorum. Sonra erkekler şöyle aldatır böyle şerefsiz diye kendimi avutuyorum" de

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      4 sa

Fake hesapla mı geldn sen smdi 😄 hesaplarını kapattirim de gör smdi ezik aldatma srefszligni yapip birde burada aglio mal ya 😄 aldatmayı normallestirerecek kadr hatta fake hesap açıp yorum yapacak kadr ozguvenszsn ezik 😄😄😄

Yorumla
  • ŞerefBekirAşkın26
    ŞerefBekirAşkın26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 46%
    6 sa

Ben ömrümce tek bır kadını sevmek herseyı olmak ıstıyorum onun abla ama onu bulabılecek mıyım bız olcak mıyız onunla bılmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 sa

neden zor olsun ne saçma bırak tek kişiyi genel olarakta hayatım boyu tek bir tane sevgilim olsun hiç bitmesin onunla ilişkim istiyorum genelleme yapma abla

1
    0 Yorumla
  • justtmurat
    justtmurat Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    23 dk
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Kadınlar için çok mu kolay? İlişki içindeyken dm kutusunda mesaj bekleyen kaç erkek var acaba

0
    0 Yorumla
  • pathoss
    pathoss Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 99%
    3 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.

Erkekte de kadinda farkli oldugunu dusunmuyorum aslinda cok derin mevzular 😅

0
    0 Yorumla
  • Koyu_mor
    Koyu_mor Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 95%
    3 sa

Sevmiyor da ondan biraz farkli bakin ya hayata

0
    0 Yorumla
  • Melodirüzgar34
    Melodirüzgar34 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    4 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evlilikte kadın 5-10 sene sonra ipleri eline alamazsa erkeği bosuyor

0
    0 Yorumla
  • Cavendish
    Cavendish Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 76%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Kadınlar erkeklerden çok mu farklı gerçekten?

0
    0 Yorumla
  • fbk969
    fbk969 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 91%
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.

Zor değil ki sadece karakterli erkek bulman lazım hepsi bu
    #Hükümdar

1
    0 Yorumla
  • Vlkngns34
    Vlkngns34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    5 sa

Bir taneyle baş edemeyen kesim var birdecok olsa ne yapacağız

0
    0 Yorumla
  • ThisTimeForReal
    ThisTimeForReal Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    5 sa

Sitenin kadınları gece gündüz neler neler analtıyor. ERkekler mi tek eşi olamıyormus?

0
    0 Yorumla
  • pragmatic34
    pragmatic34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.

İslam dini bile bunu bildiği için erkeğe çok kadınla evlenme imkanı vermiş, fıtratları böyle sanırım

0
    8 Yorumla
    • YussEmre
      YussEmre
      5 sa

Kuran'da öyle yazıyor diye çok kadınla evlenmek zorunda olduğunu göstermez

Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      5 sa

Kitabı bı kere bile açtın mi?

Yorumla
    • YussEmre
      YussEmre
      5 sa

Açtım çok şükür diğer insanlar gibi imansız değilim boşuna kendini yorup yargılama

Yorumla
    • YussEmre
      YussEmre
      5 sa

Gelip de buraya erkeklerin çok kadınla evlenmesini mi savunacaksin hayırdır

Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      5 sa

Sana demiştim

Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      5 sa

*dememistim

Yorumla
    • YussEmre
      YussEmre
      5 sa

Ha bana bildirim geldi de o yüzden bana dedin sandım özür dilerm

Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      5 sa

Sorun yok

Yorumla
  • FATİH3428
    FATİH3428 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.

Hayatımda biri varken hiç aldatmadım herkesi aynı kefeye koymamak lazım😃

0
    0 Yorumla
  • Durgundeniz3474
    Durgundeniz3474 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 100%
    6 sa

Erkekler tek eşini değil derken kimle birlikte oluyor kadınlarla. Yani kadınlarla tek eşli değil

0
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.

Elimdekinim kıymetini bilmeyen kadınlar yüzünden zor

0
    0 Yorumla
  • kalbimhaylaz
    kalbimhaylaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 89%
    6 sa

Ben teki bile bulamadım daha hakkımı yiyeyin hakkını skymmm

0
    0 Yorumla
  • Titizzz
    Titizzz Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    6 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.

Kadinlar icinde geçerli değilmi bu söylediğin

0
    0 Yorumla
  • SaviorAnqel
    SaviorAnqel Takip Et
    Master Yaş: 40
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Aslına bunun tam bir cevabı yok bazı insanlar tek bir insan ile hayatını geçirir.. bazen ise tek kişi yetmez

Ama Bu soru sadece erkeleri kapsamıyor bunu yapan bayanlara da var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 sa

Kadinlar icin de zor. cocuklar, annelik ve toplum baskısı sebebiyle bosanmayan cok kadin var. Mesele cinsellik degil sadece.

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    3 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Var tabii Niye olmasın
    Bu zamanda doğru insanı bulmak zor

0
    0 Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    4 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

istatistiksel olarak kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 sa

Çok kolay nesi zor. 6 yıllık evliyim ve onu tanıdığımda gerçekten diğer kadınlara o gözle bakmayı bıraktım...

0
    0 Yorumla
  • NickBırakmadınız
    NickBırakmadınız Takip Et
    Guru Yaş: 31
    5 sa
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Ne zoru ya, sanki seçenek yapmayan kadın karşımıza geliyor da

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    2 sa

Çocuk doğurunca çöp olduğunuz için yenisini arıyoruz napalım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 sa

Allah helal kıldıysa sorgulamak sana bana ona buna düşmez 😁😁🤣😃🤭

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler için tek eşli olmak neden bu kadar zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tek eşli olmak erkekler için çok mu zor? 175 cevap verildi
Erkeksizlik neden bu kadar zor? 65 cevap verildi
Erkekler neden cinsllk stiyor yani olmadan sevgili olmak çok mu zor? 27 cevap verildi
Erkek olmak neden bu kadar zor, herkesin beklentisini karşılamak zorunda mıyız? 10 cevap verildi
Erkeklerin tek eşli olmasi doğaya aykiri mi? 11 cevap verildi
İlişki de neden hep zor şeyleri erkekler yapıyor? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ara öğün olarak yabanmersini ve ahududu yer miydiniz?
  • Böğürtlen reçeli sever misiniz?
  • Aşkta trip mi, yoksa naz mı? 😄?
  • Hayatınızda hangi kuşun etini yediniz?
  • "Keşke" pahalıdır derler. Sizin keşkeleriniz var mı?
  • Anlık olarak hangi şarkıyı dinliyorsunuz?
  • Ev tipi lazer cihazları hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Karşı cinsi ilk cümlede etkilemeniz gerekse ne söylerdiniz?
  • Çok ciddi insanlar mı, şakacı insanlar mı size daha samimi gelir?
  • Kendinizi gerçekten mantıklı biri olarak görüyor musunuz, mantıklı mısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨