Ahududu ve yaban mersini oldukça sağlıklı ve besleyici olsa da her zaman tek başına ara öğün olarak yeterli olmayabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AraÖğün #AraöğündeAhududuVeYabanMersiniYemek
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ahududu ve yaban mersini oldukça sağlıklı ve besleyici olsa da her zaman tek başına ara öğün olarak yeterli olmayabilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #AraÖğün #AraöğündeAhududuVeYabanMersiniYemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet, yaban mersini ve ahududu ara öğün için gayet güzel bir seçim. Lif ve antioksidan açısından zengin, kalorileri de görece düşük meyvelerdir. Daha uzun süre tok kalmak istersen yanına biraz yoğurt, kefir veya birkaç badem-ceviz eklenebilir.
Yerim çok severim ekşi ekşi Pazartesi günü bir yere gittim Bir sürü vardı ama yiyemedim Ay aklıma Onlar geldi şimdi canım çekti
Süper besin oldukları için daha üstü yok. Düzenli olmasada yerim.
Ben yerim de bunun biri ekşi oluyordu onu pek sevmiyorum 😅
Evet, dusuk kalorili, yuksek lif ve antioksidan kaynagidir; kan sekerini dengeler. Ancak tek basina protein icermez, yogurtla tamamlayin.
Yerim hep yerimm aeverimm 🖤
Hiç sevmem yemiyorum o yüzden
ana öğün olarak bile yenir
Yani açlık hissimi alması için baya fazla yemem gerek o da mideme zarar verebilir o yüzden ara öğün olarak değil ama yemekten sonra yiyebilirim kdkskgs
Evet yerim doktor da tavsiye ediyor
Tabii ki yenilebilir
Yerim yiyi grliyor
Yerimm
Parasını verirsen olur
Yerim ✨