Keşke O'na hayır demeseydim... Keşke o zaman yurt dışına gitseydim. Keşke diğer okulu tercih etseydim. Gibi gibi.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke O'na hayır demeseydim... Keşke o zaman yurt dışına gitseydim. Keşke diğer okulu tercih etseydim. Gibi gibi.

Var tabii. En çok bazı insanlara gereğinden fazla zaman vermek, bazı şeyleri düzelir diye fazla uzatmak ve doğru olduğunu bildiğim bazı kararları geç almak konusunda keşkem var. Ama dönüp bakınca hepsini silmek de istemem; çoğu bana neyi bir daha yapmamam gerektiğini öğretti.
Evet keskeler pahalıdır elbet vardır herkesin kıyısında köşesinde bir keşke benim keşkem lise yıllarına gider bana hisleri olduğunu çok sonradan fark ettiğim bir kızın teklifini geri çevirmiştim ilk keşkem odur üni yıllarına gidecek olsam iki samimi kız arkadaşım vardı arkadaş olarak gördüğüm ikisi de kardeş biri abla digeri kardeşi herneyse bir gece bana misafir olmak istediler dedim tabi neden olmasın yer içer muhabbet ederiz sonra evi size tahsis eder ben ayrılır başka yerde kalırım demiştim öyle olursa biz gelmeyiz dediler keşke iyi aile çocuğunu oynamasaydim da birlikte güzel bir vakit gecirebilseydik derim şimdilerde ama öyle kötü bir niyet algilama keyifli bir zaman ama o zamanki kafa işte mahalle delikanlisi kafası ateşle barut yanyana durmaz kafası içine etmişti ortamın ey gidi günler aklıma Ajda Pekkan in şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler şarkısı geldi
Keşke Ülkemin bu hale geldiğini görmeseydim. Kendimi sorumluluk altında bir şey yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum herkes tek başına ne yapabilirsin ki diyor beraber yapalım diyince de geri çekiliyor.
Bu çeşme herkese helal müslümana haram.
Cevap
10Cevap
Yaptığım her saçmalığın sonuna kadar arkasındayım, yaparken hepsi inanılmaz mantıklı gelmişti 😌👌🏼
Keşkem yok.. olsun diye uğraşıyorum.. benim de su hayatta bir keskem olsun ya. niye yok. ..:))
Bu yaştan sonra da olmasin artık.. AA ayrıca aklıma geldi keşke saçlarımı kestirmeseydim... çok pişmanım :))
Nasıl olur pembeli bir üyenin sorusu alamaz bu kadar cevap.. bir terslik var bence hiç normal değil :)) siteye görmemek girmek demek dimi o zaman bilgi alma hakimbana geçer..:))
18 kişinin işi gücü yok soruyu cevaplamış.. hey Allahım ya kıl payı kaçırdık :))
Hiç ihtimal vermiyorum..:))
Himm o zaman sözünü hatırlatırım.. gene de sözünü tutmak zorunda kalmani tercih etmem soyliyim :)
keşkem yok olması gereken böyleymiş diyorum yapıcak bişey yok diyorum kafamı dinlemeye çalışıyorum
insan keske desede sonuç degişmez her şey ve herkesin yolculugu farklıdır kimseyle o yüzden kendimi karşılastırıp kıskanclık yapmam karşımdaki kişileri güzel dilekler dileyip tebrik etmesini bilirim
Burcun ne
hımmm
yo bunuda nerden çıkardın 😂
ay yok be dicek bişey bulamadım ondan hım dedim😂
O kadar büyük bir keşkem var ki... Ancak ölürsem son bulacak...
Var benim keşke Ama artık dememeye çalışıyorum keşke çok ağır İyi ki diyelim🤣😂😅
Keşke dün ciğeri fazla kaçırmasaydım gaz yaptı da
Keşke lisedeki aşkıma açılabilseydim de bugünkü salağa kalmasaydım... Eğer görüyorsan seni hala bi yerlerde seviyorum erdemim
keşke ünideki kızın numarasını alsaydım :( 2 yıldır pişmanlığını çekiyorum okula gidemediğim için tekrar şansım da olmuyor
Keşke üniversiteyegitseydim
Yaşım itibariyle mezun olduğumda pek şansım olmayacak
Keşke humanoidler çıksa ve keşke ucuz olsaydı. Ev işlerini yapıp yemek yapsaydı, diyorum.
Saz ya 🥺 Aman aman pahalı bişey değil ama o kadar para olunca başka yerlere gidiyor
Bi tek ben maddi açıdan düşünmüşüm alsmwepmwe9lw
İllaki vardır.
"iyi ki" ler daha değerli
İyi ki demeli insan. Keşke pahalıdır.
Keşke demeyin iyi ki diyin
Genel olarak bi keşkem yok
Çok çok çok
Yok keşkem
Hayır Yok
Evet oyledir
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?