Keşke O'na hayır demeseydim... Keşke o zaman yurt dışına gitseydim. Keşke diğer okulu tercih etseydim. Gibi gibi.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Keşke O'na hayır demeseydim... Keşke o zaman yurt dışına gitseydim. Keşke diğer okulu tercih etseydim. Gibi gibi.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Var tabii. En çok bazı insanlara gereğinden fazla zaman vermek, bazı şeyleri düzelir diye fazla uzatmak ve doğru olduğunu bildiğim bazı kararları geç almak konusunda keşkem var. Ama dönüp bakınca hepsini silmek de istemem; çoğu bana neyi bir daha yapmamam gerektiğini öğretti.
Keşkem yok.. olsun diye uğraşıyorum.. benim de su hayatta bir keskem olsun ya. niye yok. ..:))
İnşallah olur diycem ama dua mı olur beddua mı belli değil.)
Bu yaştan sonra da olmasin artık.. AA ayrıca aklıma geldi keşke saçlarımı kestirmeseydim... çok pişmanım :))
Shhjjjd
Soruma senden başka kimse yanıt vermedi 🙂 🙏çeyrek saatte en az 10 yanıt gelmezse bir daha siteye girmiycem hıhhh...
Super soru seçmişler bi de hadi ordan 🤣
Nasıl olur pembeli bir üyenin sorusu alamaz bu kadar cevap.. bir terslik var bence hiç normal değil :)) siteye görmemek girmek demek dimi o zaman bilgi alma hakimbana geçer..:))
Senin hakkın saklı. Sözümüz sözdür.)
O kadar büyük bir keşkem var ki... Ancak ölürsem son bulacak...
Merak ettim valla.
Var benim keşke Ama artık dememeye çalışıyorum keşke çok ağır İyi ki diyelim🤣😂😅
keşkem yok olması gereken böyleymiş diyorum yapıcak bişey yok diyorum kafamı dinlemeye çalışıyorum
insan keske desede sonuç degişmez her şey ve herkesin yolculugu farklıdır kimseyle o yüzden kendimi karşılastırıp kıskanclık yapmam karşımdaki kişileri güzel dilekler dileyip tebrik etmesini bilirim
Çok güzel, tebrik ederim.
Burcun ne
Boğa
hımmm
NOldu? Boğa olduğum için özür dilemeli miyim?)
yo bunuda nerden çıkardın 😂
"hımmm" deyince acaba mi dedim)
ay yok be dicek bişey bulamadım ondan hım dedim😂
Çok çok çok
Yok keşkem
Hayır Yok
Evet oyledir