İlk cümle bazen bütün havayı belirleyebiliyor. Fazla iddialı olmak itici gelebilir, fazla sıradan olmak da akılda kalmayabilir. Sizin için ilk anda etkileyici bir cümleyi özel yapan şey ne olur?
Karşı cinsi ilk cümlede etkilemeniz gerekse ne söylerdiniz?
Bakışmayı ben kazandım sanırım, sıra sohbeti başlatmakta diyebilirim sevimli de olur gibi
Ya da İçimden bir ses buradan çok iyi bir sohbet çıkacağını söylüyor, yanılıyor muyum? Da diyebilirim ama yanılıyorsun derse kavga çıkarmak zorunda kalırım dödödögs
Ben tipsizim aga ben karşı cinsi etkilemeye çalışmam ki. Ne söylersem söyleyeyim etkilenmesi mümkün değil. Kadınlar için tek kriter dış görünüştür. Dış görünüşün iyiyse küfür etsen açık sözlü derler , sert davransan maço der, kadın düşkünü olsa çapkın derler. Ne yaptığın ne dediğin değil nasıl göründüğün önemli. Zaten kadınlar senin yaptığın şeyi görüntüne göre yorumluyor.
İki Cümleye sığdıramam kendimi. Bir seviyi anlamak onun için zaman harcamaktır. 🥳anlama çaban varsa anlar tanıyınca da etkileme gücünüz ortaya çıkar zaten. 😂
Benim öyle iddali cümlelerim yok ama güzel bağlama cekebiliyorum bazen ama o benim kontrolümde olmuyor bazen içimden öylece geliyor döktürüyorum karşımdaki bile şaşırıyor bazense değil öyle attraksiyona gireyim basit bir selam veresim gelmiyor keşke o enerjik ruh halimi sabitliyenilsem de hergune aynı enerji ile uyansam diyorum bazen ama olmuyor işte maalesef
Hiç öyle etkilemek için falan uğraşmaya çalışmam olduğun gibi davranırım zaten benim için haram helal bülentez tesettüre riayet eden kadın lazım tesettüre riayet edenler bile İslam'ın hakkını vermediği için evlilik gibi derdim yok