1 ay
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
231Cevap
E yani memeli hayvanlarız sonuçta ilkel dürtüler var kadınlardaki güçlü ve daha gelişmiş bireyi seçme güdüsü de aynı temele bağlı
Dogalarinda falan YK aldatmayı normallestirmek icn uydurduklari bahane bu sadece aldatan herkes asaglik srefszdr nokta
Bahane falan değil. Aldatan erkek sayısı en fazla %30. Kadınlarda da bu oran aşağı yukarı aynıdır. Kadınların çoğu aynı kriter istiyor bu da aldatan %30'a denk geliyor (uzun boy, yakışıklı, para). Böyle olunca o tür erkeklerin daha çok kadın alıcısı oluyor. E bu da o erkeğin totosunu kaldırıyor aldatıyor
Kadınların da erkeklerden istediği şey etrafında kadın olsun, herkes beğensin ve beni kıskansınlar..
Aldatmayı normallestirmek için uydurdukları bahane diyorm sn hayr diosun bahane işte böyle olması aldatmalari gerektgni veya normal olması gereken mi oluyor da savunuon
Ben ömrümce tek bır kadını sevmek herseyı olmak ıstıyorum onun abla ama onu bulabılecek mıyım bız olcak mıyız onunla bılmıyorum
sadece erkekler için değil ki kadınlar için de çok zor tek eşli olmak...
erkek bir eşini bir erkekle aldatmıyor ki bir kadınla aldatıyor... dünyada o kadar çok kadın bolluğu yok ki
Erkek basit bir canlıdır. Bu adamlara yakışan bir olay zaten
İzin verin 2 ya da 3 eşli olalım.. zoru kolaylaştırmış olursunuz
Gerçekten de doğamız böyle. Ama maalesef aptallara bunu anlatmak mümkün değil
yoo tek eşli erkek oldukça fazla,, bunun adı ‘kalite’ hiç şaşmaz😉🫶🏻
Zor değil ki sadece karakterli erkek bulman lazım hepsi bu
#Hükümdar
Bir taneyle baş edemeyen kesim var birdecok olsa ne yapacağız
Ben teki bile bulamadım daha hakkımı yiyeyin hakkını skymmm
Benim için zor değil illerdeki eşim ne kadar şanslı bilmiyorum ama çok şanslı bi kadın olduğu benden belli :)
Kimsenin doğasında yok. Karaktersizliğin suçunu başka bahanelere yüklemek için doğa terimi ortaya çıkıyor. Aslında öyle bir şey yok
Ne alakası var? Karaktersiz erkeklere bakarak genelleme yaparsan ya da sadece onları sevmek istersen bu sonuca varırsın
Kim demiş zor diye. tam tersine Evcimen ve sadık bir tarafım var Yeter ki kadınımı seveyim yeter ki beni sevsin Yeter ki arzulayıp koynuma alacağım bir ömür birlikte geçireceğim birisi olduğuna inanayım onun. Kimsenin yüzüne bile bakmam
Bu sorunun asıl kadınlara sorulmalı, aldatan her zaman kadın olmuştur, kadın kuyruk sallamaya erkek bir s×k×m yapamaz
Çünkü zor
https://www.youtube.com/embed/qVzzsYN8sZkHiç eşlilik baya kolay bu arada sıkıcı falan ama aklınızda olsun
Zor değil güven vermeyen birine dünyada teksin hissi verilemez
Direk hiç eşliyim, mükemmel bir olay asosyal gibi işten eve evden işe herkese tavsiye ederim.
Kadınlar içinde öyle bunu tek cinsiyete indirgemen çok tuhaf
İnsanoğlunun doğasına tek eşlilik aykırıdır bunu erkek de kabul ederler ama asla kadında kabul etmezler
Çok eşli kadın urusğudur
Ben anlamıyorum niye bunu sadece erkekler yapıyor gibi yazıyorsunuz
Bı skleri var hakim olması gereken o bku da beceremiyorlar öyle de gereksiz varlıklar
Çünkü siz kızlar genelde tek eşli erkeklere kuma olmayı seviyorsunuz 🙄 ( evli değilim bu arada )
Kadınlar için çok mu kolay? İlişki içindeyken dm kutusunda mesaj bekleyen kaç erkek var acaba
tek eşli olmak istemeyen erkek olabilir o zamanda bir baskasının kızını harap etmicek evlenmicek
bu kadar kolay kimsenin kimsenin sacma sapan çocuklarını çekmek zorunda degil
ayrıca bunu çirkin erkekler yapıyor bu bana baktıysa hepsi bakar buda gecmişteki kompleksli ya da ezik gibi görme kişiliklerinden kaynaklanıyo körün gözü olunca ilk bastonu kırıyor misali kendilerini böyle degerli hissetme kabul etme sürecine giriyo ne kadar çok kız olursa demekki o kadar performansım iyimiş gibi triplerine giriyo
yani benim gözlemledigim kadarıyla böyle ergenken bir erkek veya kız sürekli en iyisi oldugunu düşündüğü kızla karsılastırıp kendini ezik gibi hisseden kişiler büyüyünce her şey rayına oturunca bunu yapıyorlar yani ne diyolar popüler kız popüler erkek olmak istiyolar
Açık ilişki yaşayabilirler
Valla bilmiyorum ama küçükken kendini hep birileriyle karşıladtıran ya da ezik gibi hissedenler biyüyünce böyle oluyolar
Erkekte de kadinda farkli oldugunu dusunmuyorum aslinda cok derin mevzular 😅
Sevmiyor da ondan biraz farkli bakin ya hayata
Evlilikte kadın 5-10 sene sonra ipleri eline alamazsa erkeği bosuyor
Kadınlar erkeklerden çok mu farklı gerçekten?
Sitenin kadınları gece gündüz neler neler analtıyor. ERkekler mi tek eşi olamıyormus?
İslam dini bile bunu bildiği için erkeğe çok kadınla evlenme imkanı vermiş, fıtratları böyle sanırım
Kuran'da öyle yazıyor diye çok kadınla evlenmek zorunda olduğunu göstermez
Kitabı bı kere bile açtın mi?
Açtım çok şükür diğer insanlar gibi imansız değilim boşuna kendini yorup yargılama
Gelip de buraya erkeklerin çok kadınla evlenmesini mi savunacaksin hayırdır
Sana demiştim
*dememistim
Ha bana bildirim geldi de o yüzden bana dedin sandım özür dilerm
Sorun yok
@neredeydiiinn açtım okudum tabikide
Ne diyor bı sürü kadınla istediğiniz gibi keyfi evlenebilir misiniz diyor?
neden zor olsun ne saçma bırak tek kişiyi genel olarakta hayatım boyu tek bir tane sevgilim olsun hiç bitmesin onunla ilişkim istiyorum genelleme yapma abla
Hayatımda biri varken hiç aldatmadım herkesi aynı kefeye koymamak lazım😃
Erkekler tek eşini değil derken kimle birlikte oluyor kadınlarla. Yani kadınlarla tek eşli değil
Elimdekinim kıymetini bilmeyen kadınlar yüzünden zor
Doga kanunlarina aykiri. Dogada cok az tek esli hayvan cinsi var.
Benim için kolay genelleme yapma grup seven kızlarda var
Yoo benim için çok kolay.
Adam olana denk geldiğinizde böyle dertleriniz olmaz
Açlıktan olanın kıymetini bilmeyip yalnız kalcak sonunda
Kadinlar icinde geçerli değilmi bu söylediğin
Doymazlar anam yok erkekler dediğini oturup biraz düşüneceksin
Kadinlar icin de zor. cocuklar, annelik ve toplum baskısı sebebiyle bosanmayan cok kadin var. Mesele cinsellik degil sadece.
Var tabii Niye olmasın
Bu zamanda doğru insanı bulmak zor
istatistiksel olarak kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyor.
Çok kolay nesi zor. 6 yıllık evliyim ve onu tanıdığımda gerçekten diğer kadınlara o gözle bakmayı bıraktım...
Vallahi bitane olsun bana yeter duvara tırmanıyorum yatağa yorgana saplıyorum bitane eşim olsun yeter
Zor falan degil. İnsan bir kişiyi sever ve onla olmak ister. Sevnedigi insana dokunmak bile gelmez insanın içinden. Yaratilis falan diyenler fantezilerine kılıf uyduruyor
Burcun ne
Her erkek bir değildir sapıkları genellemeye almayalım bacım
Aslına bunun tam bir cevabı yok bazı insanlar tek bir insan ile hayatını geçirir.. bazen ise tek kişi yetmez
Ama Bu soru sadece erkeleri kapsamıyor bunu yapan bayanlara da var
tek eşli medeni kanunda evlilik tektir Atatürk sağolsun
Pardon da Osmanlı'da herkesin 4 5 eşi mi vardi?
neye kudurdunuz bu kadar
karakter meselesi Atatürk olmasa kardeşim yemişti ülke
Atatürk'ten önce Osmanlı'da feminist fıkra vardı tabi sen bilmezsin bunları. Cahillik bilmez bunları. Teali-i Nisvan Cemiyeti vardı boşuna mı vardı bu?
Mişti muştuya mı inanalım yani?
Konu herkesin 4 5 eşi olup olmaması mı yoksa çok esliligin yasalar karşısında mümkün olması mı? Köylü gariban tek eşini gecindirebiliyor muydu ki çok eşliliğe göz diksin?
Atatürk hiçbir kadını aldatmadı mı acaba merak ettim şimdi doğrusu
Her ilde sevgilisi vardı mubaregin 😁
Hayır nefislerine hakim olamıyorlar sadece bizim gibi değiller dayanıksızlar ve çabuk sıkılıyorlar hep yeni bir heyecan arayışındalar
Yeni heyecan başlarına bir müsibet getilir
Ne zoru ya, sanki seçenek yapmayan kadın karşımıza geliyor da
Kadınlar için kolay mı çevremde ve tv lerde aldatan kadın erkekten çok
Her gün her gün aynı çorba içilir mi yiğenim
maymun iştahlılık birden fazla tada bakmak istiyorlar
Kıskanç sahiplenici dominant bir eşim oldu da ben mi başka eş aradım
Kadinlar icin neden dengi erkege bakmak zorsa erkekler icinde tek esli olmak zordur
Çocuk doğurunca çöp olduğunuz için yenisini arıyoruz napalım
Allah helal kıldıysa sorgulamak sana bana ona buna düşmez 😁😁🤣😃🤭