4 ayBence tek eşli olmak erkekler için zor olmak zorunda değil. Benim için zor değil. İnsanın ne istediğini bilmesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bağ kurduğun, değer verdiğin biri varsa başka arayışlara girmek anlamını yitiriyor. Bana göre mesele irade değil, tercih; ben tek eşliliği doğal ve doğru buluyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 4 ayGenellemekten hiç hoşlanmam ancak çok uzun zamandır insanlarla iç içe çalışıyorum çarşının göbeğindeyim. İyi erkekler elbette var ama eşini/sevgilisini aldatmayan erkek o kadar az ki. Kimse için asla aldatmaz diyemem artık. Linç de yemek istemiyorum ama erkekler ne kadar midesiz ise ilişkisi olan erkeğe yürüyen kadın da o kadar midesiz. Ha ayşe olmasa fatma olur elbette ama bilmiyorum, evli erkeklerden hoşlanan çok kadın var en basiti sitede onlarca soru görüyoruz her gün
49 Yorumla- 4 ay
Söylediklerine katılıyorum haklısın sadece erkekler değil evli ya da sevgilisi olan biriyle birlikte olan kadınlar da en az onlar kadar midesiz tek taraflı suç yok iki taraf da bilerek adım atıyorsa ikisi de yanlış yapıyor sadakatsizlik kimden gelirse gelsin aynı derecede problem o evli ama ben değilim demek kimseyi masum yapmaz
- 4 ay
Çok yakın bir sürede yaşadım, evli bir adam bekar kıza yürüdü, kız diyor ki banane karısı düşünsün.. ay, zaten erkeklere güven olmuyor fırsat bulmayagörsünler😅
- 4 ay
Burada da bir sürü örneğini görüyoruz ki zaten geçen bir evli kadın Evliyim mutsuzum Benim gibi mutsuz evliler varsa yazsındiye soru açmış Daha 10 dakika olmadan 35 kişi yazmış😅 mutsuzluk başka bir şey ama çözümü böyle aramak bambaşka bir şey keşke gerçekten bu kafa yapısındaki insanlar birbirini bulsa da kimseye zarar vermeseler
- 4 ay
Kesinlikle haklısın 🌸❤️
- 4 ay
Napalım sürekli aynı kıza mı yürüyelim ayşe olmazsa tabi ki Fatma'ya yürüyecez o da olmazsa zehraya 😅😂
- 4 ay
Eig için teşekkür ederim 🌸❤️
- 4 ay
Rica ederim❤❤
- 4 ay
Kafası çalışmayan erkeklere güven olmaz mesala ben kuaförüm partnerimi gönül rızasıyla farklı saç renkleri farklı modeller ya kusura bakmayın yalnış anlamayın birbirini aldatan erkek ya da kadın aptaldır haysiyetsizdir karaktersizdir. Karşılık istekleri Karşılıklı arzuları Karşılıklı doğruları (her konuda) konuşulmuyorsa ya hayatında olanı çıkar ya da doğru kişiyi kalpten dinleyen kişiyi bulana kadar yalnız kal (genel olarak) ben karşımdakine sahibim benimdir diyip Başka kadın veya erkeklere yanaşma fikrini bir kereden bir şey olamaz kim görecek kelimesini duyup kafası karışacak insanlardan Rabb'im uzak tutsun bizi
- 4 ay
Kesinlikle haklısın katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Zor olan tek eşlilik değil, karakterdir. Erkek için de kadın için de mesele cinsiyet değil, irade ve değer anlayışıdır. Seven insanın gözü dışarı kaymaz, kayıyorsa zaten yeterince bağlı değildir. Tek eşli olmak zor diyen biri aslında kendine hâkim olamıyordur ya da seçenek kovalamayı seviyor olabilir. Sadakat bir yük değil, bir tercihtir. Tercihini net yapan için bu zor değildir.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Benim için eşli olmak zor çünkü, çünküsünü biliyorsun leylo...
110 Yorumla- 4 ay
Biliyorum semo elbet bir gun💪😃
- 4 ay
Insallahhh 🌸😇 seni sevmeyen ölsün ula 😃
- 4 ay
Öylesine söyledim kimse ölmesin tabiki skjgf 😃🌸
- 4 ay
Şimdi oldu 😃🌸
- 4 ay
Rica ederimm😇🧚♀️
Yapay Zeka Cevapladı
Toplum erkeklere “ne kadar çok kadın o kadar güç” mesajını çok veriyor 💔 Bu da bazı erkeklerin tek eşliliği zor sanmasına yol açıyor. Oysa bu biyoloji kadar karakter meselesi.
Sorumluluk almayı bilen erkek için tek eşlilik zor değil hatta güven ve huzur verdiği için rahatlatıcı 💫 Aldatmayı normalleştiren çevre varsa iş zorlaşıyor. Partnerinin değerini bilen biri içinse seçenek çokluğu değil kalbin kime ait olduğu önemli oluyor ❤️🔥20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayZor belliki ağızları sözleri oynıyor. En eğitimlisinden cahiline aynılar
58 Yorumla- 4 ay
Tüm erkeklerin köküne kibrit suyu dökecen skjf
- 4 ay
Aynen ya , erekler ölsün😅🥳
- 4 ay
Kökleri kurusucalar 😅❤
- 4 ay
Saçları döküleciseler ve göbekleri çatlıyacasılar😅🥳
- 4 ay
Kel olasicalar seyleri büzüsüceler🤭 skjgfff
- 4 ay
Hahaa çok iyi bu🥳🥳
- 4 ay
Eve siz napicaksiniz mısır kocanina başlarsınız skdmkfkfg
- 4 ay
Erkeklerin değerini hiç bir zaman bilmeyeceksiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
4 ayBenim için kolay ben o biri bile bulamamış biri olarak 😂😂
220 Yorumla- 4 ay
Hı hıı skjfx
- 4 ay
Ama ayıp bu yaptığın 😂
- 4 ay
Hiç te bile skjg
- 4 ay
Yazdım bunu 😂
- 4 ay
Ne yazdın 😅
- 4 ay
Bana neler dedin hepsini yazdım 😂
- 4 ay
Yazdın da npcaksin sanki 🙄
- 4 ay
Gün gelir bende sana söyleyemem çünkü sen hak etmiyorsun kötü şeyleri yine lafı yediğimle kalırım 😂
- 4 ay
Yaaa estağfurullah 🤭😅
- 4 ay
Ah ah ne çektim ben 😂
- 4 ay
Ne çektin Allah aşkına skjgx
- 4 ay
Bak hala devam ediyor 😂 ben şurda kendi halimde adamım beni kimlerle aynı kefeye koydun 😂
- 4 ay
Ayy tm sustum 🤐
- 4 ay
Hahaha sen susma iyi oluyor atışmak 😂
- 4 ay
Yaaa hele işim var git belani başka yerde ara 🤪
- 4 ay
Bela mısın sen aaaa😂
- 4 ay
Git sorumdan çık cikkk
- 4 ay
Bak gidersem gelmem 😂😂
- 4 ay
🤦♀️ tm sen soru da kal ben gidiyorum skjgf
- 4 ay
Aşk olsun🥲 gururumla giderim 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genele göre bakarsak evet zor, tek eşli olmayı başaran var ama onlar da bu konuda çok atılgan olmadığı için görünmüyorlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 4 ayadam olan tek eşli olur.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
4 ayYooo değil.
Zor olan kadın bunu yürütebilen , isteyen adama ne kadar hazır olduğu ve gerçekten bunu istiyor olduğudur.
Çünkü bunu yapacak kişiyi sıkıcı bulması bir yana tercih etmiyor bile.
Kişilerin yapabilirse bir dakika durup düşünmesini isterim.
İstek ve tercihlerin bir birinden ne kadar uzak olduğunu.
Yaşanan ilişkilerdeki çarpıklığa , bir bakılmalı.
Mutlu ve huzurlu bir hayat isteyen kişilerin kendi hayatlarını nasıl çıkmazın içine soktularına.
Bazı soruların merak edilmesini algı yaratma çabası olarak görüyorum.
İyisin diye altında bir bit arayan insanların ilişkiyi bitirmek istemesi bile başlı başına her şeyi ortaya koyuyor zaten.
Söylenecek çok bir şey yok.
Her şey ortada.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySosyal medya öyle hale getirdi ki bu zorlaştı. Algıyı yaratanlar kazançlı evlilikler azaldı, boşanmalar arttı. Alternatif gibi görüldü. Erkek tek eşli değildir de medeni toplumda yaşıyoruz. Sorunlar eskisinden daha çok arttı, bir eve 17 eş sokamazsın. Hepsi kavga eder taraflar oluşur ortam olarak saçma bi fikir. 4 tane de alsan aynı şekilde saçmadır kesin kavga ayrım oluşumu olur. Bizzat çok eşli insanları tanıdım. Ailesi tamamen problem yuvasıydı. Sosyal medyaya az düşkün eş adaylarıyla evlenin tabii sizlerde öyle olun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayÇoğu için çok zor bunların yeme içmede bile bir çizgileri yoktur her şeyin fazlasında gözü vardır insandan gelmedir ama hayvan sıfatlıdırlar.
11 Yorumla- 4 ay
😂😂 çok güldüm Allah seni ❤❤
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Bence birbirini dengeli seven insanlar için zor olmasa gerek. Tabi iki tarafın da sevgiyi ne ölçüde aktardığına alıp verdiğine bağlı. Ama günümüz erkeklerine bakılırsa zor galiba. Yine de hepsini bir tutmamak lazım
22 Yorumla
4 ayTakide Zor Değil En çok istenilen Bu Bazıları için Kalbinde Allâh korkusu, Sevgisi olan için bu konu hakkında bana göre olması gereken Konuşularak karşılıklı yapılması gereken görevler var iki tarafta kendilerini istediğiyle istemediğiyle iyi ifade edebiliyorsa en güzel şeyin tek bir kişiyi hayatının tamamı olarak görmek yaşamak hissettirmek tamamen doğrusuyla,,,! Yalansız,,,! İşte budur Her şeyini Hayatının Merkezine koyduğun bir insanla yaşamak Hem Gönülen Hem Dinen Hem olması Gereken olduğunu için en iyisi (Erkek, Kadın, farketmez)
Dikkat,,, ;! önemli olan Karşılıklı doğruluk açık sözlülük dür00 Yorumla
4 ayTek eşli olmak erkekler için “zor” değil; istemeyen, hazır olmayan ya da sorumluluk almak istemeyen biri için zordur. Sadakat cinsiyete değil, karaktere ve değer sistemine bağlıdır. Bir insan gerçekten seviyor, saygı duyuyor ve ilişkiye emek vermeyi seçiyorsa tek eşlilik bir yük değil, bilinçli bir tercihtir.
Toplumda bazen “erkek doğası böyledir” gibi genellemeler yapılır. Ama aynı toplumda yıllarca sadık kalan, eşine bağlı milyonlarca erkek de var. Yani mesele doğa değil, niyet ve özdenetimdir.
Ayrıca tek eşlilik sadece fiziksel bir mesele değil; duygusal bağlılık, güven ve karşılıklı emek işidir. Bir ilişkide kalmak bazen kolay, bazen zor olabilir, ama bu zorluk iki taraf için de geçerlidir. Kadın ya da erkek fark etmez.
Kısacası, Tek eşlilik zor değil, seçimdir. Seçimin arkasında durmak ise olgunluk ister.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sorumluluk sahibi her erkek için tek eşlilik zor değil. Tek eşlilik güven ve huzur verir ama doğru eşi seçmek kaydı ile. Çünkü karşılıklı ilgi ve tatmin şart. Aldatmayı normalleştiren çevre erkekleri baştan çıkartmaya hazır olsa da Partnerinin değerini bilen biri kalbini tek kişiyle doldurabilir. Dediğim hibi doğru partner ile ancak olur tek eşlilik. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBilmiyorum. Düşününce erkekler bir kadın olmadan da ev işi ve yemek yaparak hayatını idame ettirebilirler; zaten çalışan da kendileri. Kadınlar bir erkek olmadan yaşarlar fakat bazı kuvvet gerektiren ev işlerinde çok zorlanabilirler. O yüzden tek eşlilik kavramı, kadınlar için zor. Ha konu diğer anlamdaysa, evet erkekler için zor çünkü onların isteği yani en azından kontrol etmeleri daha zor olduğu için daha fazla.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayEvet erkekler için çok zor birine sadık kalmayı da bilmiyorlar
20 Yorumla
4 ayKadınlar için daha zor Zengin kaslı görünce dipleri düşüyor Karakter devre dışı kalıyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben belli bir yaş ve olgunluktan sonra kadinlarin çok eşli olmasını yakıştırıyorum
10 Yorumla
4 ayKaliteli, sadık bir kadın olursa çok kolay ama öyle biri olmadigi için bizde sallamıyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
4 ayTek eşli aslında tüm erkekler
Lakin beklediği ilgiyi alamıyor
Cinselliği alamıyor
Erkek gibi hissedemiyor
Erkek ne mi yapıyor
O ilgiyi dışarda arıyor00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tüm erkeklerin sadakatsiz olduğunu düşünmek, tüm kadınların sadakatsiz olduğunu düşünmek gibi bir şey.
İki cinsiyetin de düzgünü var yamuğu var.00 YorumlaErkeklere tek eşliliği yakıştıramayan çok eşliliği marifet sanan andvalların uydurması
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
4 ayAdam olana değil, karaktersiz olan ordan oraya zıplar zaten. Bunun bir cinsiyeti de yok. Karakter meselesi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Tek eşli olmayan erkek eşinin de tek eşli olmamasına takılmamalı.
Yapan herzaman karşılığını bulur00 Yorumla
4 ayTek eşli olmak bir kere aldatılana kadar çok kolay, eğer adamsa. Yok adam değilse ne olursa olsun aldatmak güzel ve normal gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ay@kraliceleylxx , Senin gibi bir güzelle bile tek eşli olamayan erkeğin pipisini kesmek gerekk
00 Yorumla Çoğu için evtt
39 Yorumla- 4 ay
Güzellik ❤
- 4 ay
Canim arkadasim❤
- 4 ay
🥰🌸❤
- 4 ay
Arkadaşlığımıza 😃🥂❤
- 4 ay
İnşallah 😃🥂❤
4 ayZor bir tarafı yok tek eşli olmak çoğul eşli olmaktan daha güzel ve kolay olanı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayYo ben tek eşliyim ailemdeki erkeklerde öyle sevdiğim yok ama olsa asla başkasına yan bakmam
10 Yorumla
4 ayErkekler için çok zor herşeyin üstesinden gelirler ama tek eşli olamıyorlar...😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
4 ayBenim icin cok kolay
Birak iliskiyi
Hayatimda siradan bir kadin varken bile bir başkasıyla muhattap olmam00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEşimizin canı istemediğinde bizim canımız çekiyor o günler sıkıcı oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkeklere göre zor 😁
21 Yorumla- 4 ay
Çok zor 😅❤
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bi kal geldi şimdi.. erkek ilişki içinde olursa diğer kızlar yavşamaya başlar.. hep sizin yüzünüzden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. - Hayır Zor değil ama erkekler doyumsuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. zor değil ama bazılarımız bal böçeği gibi her çiçekten nektar içmeye çalışıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Değil, kadınların kocalarını memnun etmemeleri yüzünden yaşanan aldatmaların getirisi çok zor!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
4 ayKeşke artık birisi olsada ölene kadar ne üzerim nede aldatrm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tek eşliyim, ama tek eşe sadık olacak bir kadın ile karşılaşamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
4 aySıfır eşli biri olarak çok zorlanmam diye düşünüyorum 😅😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
m 4 ayBuna inanan ya da zor diyen erkeğim diye gezmemeli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim için geçerli değil olması gereken hayatında bir kadın olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. evet.
üreme sistemin aksini talep ederken tek eşli olmak fazla idealist bi seçim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Evet zor ama neyapalim bazan istiyor gonuller
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayDeğil aslında ama günümüzde nedense 3 5 kişiyle flört etmeyi adamlık sanıyorlar 😅😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
4 ayYa evlenirken tabiiki tek eşli olacaksın ve daha güzel ama sevgililikte baya bı zor oluyo
01 Yorumla- 4 ay
Yoksa ciddi ilişkime tabiikide sadık bir adamımdır yani
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
4 ayO sizin için gecerli tek eşli olamayan sizlersiniz erkeklerden daha cok fazla
00 Yorumla Yoo zor değil.. Birini hallettiler de ikincisi kaldı..
00 YorumlaBu kadınlar kadar manipüle eden yok , erkeklere her suçu atıyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. tek eşli olmak zor nasıl çok eşli olsun skdjskdj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil ama bize o heyecanı yaşatacak kadının doğru olması çoj önemli
00 Yorumla
4 ayTrip atmamak nasılki sizin için zorsa
Bizim için de tek esli olmak zordur 🤣
00 YorumlaKarakterle alakalı olsada, bence bu soruyu kadınlara sormak gerekiyor artık...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ayAslında zor değil de o akıl hemcinslerimin çoğunda yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
4 ayAy haslalarim sanki karıları bunları bıraksa başka kadın bulabilecekler
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayHayır değil olması gereken de tek eşlilik tır
00 Yorumla
4 ayTek eşililikle görseli bağdaştırmaya çalışıyorum
00 YorumlaZor değil ama kadın herşeyde bahane bulması doyurmaması sıkıntı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. 1 3 5 7 9gibi tek mi
12 Yorumla- 4 ay
Hayır 🙄
Sadece Audrey Hepburn genç olsaydı ve bana baksaydı aldatırdım. Zaten eminim ki eşim de saygı duyardı afferin koçum falan derdi djsjdjsj
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayTek eşli olmak zor ki
birine resmi nikah kıyıyorum eşim oluyor diğerleri gönül arkadaşım :) :) :) :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBu tamamen zihniyet meselesi karısının/sevgilisinin kendini aldatmasını istemeyen yapmaz. Ayrıca evli adam kovalayan erkek ve kadınlarda var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. zor tabi dışarıda bu kadar hatun varken sadece bi tanesi ile yetinmek zor
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat