Bir ilişkim var, artık mutsuz olduğumu hissediyorum. Kendisi çaba göstermiyor sevgi konusunda, gün içinde tamamen boş birisi. Öncelikle hiçbir işi yok, sevgisini yetersiz gösteriyor. Telefondan video ve resim atarak sadece kendisini atıyor ama hep aynı olmaya başladı. Mesaj olarak seni seviyorum bile yazmaz, benim ona hatırlatmamı istiyor, çabalamıyor hiç. Kaç defa tartıştık, söz verdi sen hatırlatmadan diyeceğim söz dedi ama hiç görmedim ve ben sevgi olarak yazıları severim biliyor ama emek göstermiyor deyince bana kızıyor. O zaman diğerleri olmayacak diyor, oysa ben ona eşit şekilde hepsi olsun dediğim halde onlardan nefret ediyorsun yani diyor. Orta yolu bulmuyor, kendi ne dediyse yapıyor, kalbimi kırsa bile çaba istememi çok görüyor. Cidden bıkmış durumdayım, hep ağlıyorum. Konuştuğum halde kendini haklı görüyor ve kendisi beni kullanan tiplerden değil, ciddi düşünüyor ama ben eksik olan bir şeyi söyleyince çözüm yerine kavga çıkarıyor, beni çok üzüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardıma ihtiyacım var, anlatacak kimsem yok, mantıklı cevaba ihtiyacım var.
41 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok yıpratmış belli ki. 🥺 Bir ilişkide sevgi ve emek karşılıklı olmalı, kendini sürekli üzgün hissettiğin ve ağladığın bir yerde durmak çok zor. Senin değerini bilmeyen, ihtiyaçlarına kulak tıkayan biriyle olmak ne kadar doğru? Sen mutlu olmayı hak ediyorsun. Bu ilişkinin seni ne kadar yorduğunu bir düşün istersen. 💖 Sence bu kadar üzülmek sana yakışıyor mu?