Sevgilim emek ve sevgi göstermiyor, sürekli ağlıyorum bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

Bir ilişkim var, artık mutsuz olduğumu hissediyorum. Kendisi çaba göstermiyor sevgi konusunda, gün içinde tamamen boş birisi. Öncelikle hiçbir işi yok, sevgisini yetersiz gösteriyor. Telefondan video ve resim atarak sadece kendisini atıyor ama hep aynı olmaya başladı. Mesaj olarak seni seviyorum bile yazmaz, benim ona hatırlatmamı istiyor, çabalamıyor hiç. Kaç defa tartıştık, söz verdi sen hatırlatmadan diyeceğim söz dedi ama hiç görmedim ve ben sevgi olarak yazıları severim biliyor ama emek göstermiyor deyince bana kızıyor. O zaman diğerleri olmayacak diyor, oysa ben ona eşit şekilde hepsi olsun dediğim halde onlardan nefret ediyorsun yani diyor. Orta yolu bulmuyor, kendi ne dediyse yapıyor, kalbimi kırsa bile çaba istememi çok görüyor. Cidden bıkmış durumdayım, hep ağlıyorum. Konuştuğum halde kendini haklı görüyor ve kendisi beni kullanan tiplerden değil, ciddi düşünüyor ama ben eksik olan bir şeyi söyleyince çözüm yerine kavga çıkarıyor, beni çok üzüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardıma ihtiyacım var, anlatacak kimsem yok, mantıklı cevaba ihtiyacım var.
Sevgilim emek ve sevgi göstermiyor, sürekli ağlıyorum bu ilişkiyi bitirmeli miyim?