3 yıllık ilişkimi sevgilim bitirdi hem de ortada öyle elle tutulur bir sebep yokken ve çok seviyorum, ne yapmalıyım?

Benim 3 yıllık ilişkimi erkek arkadaşım bitirdi hemde ortada öyle elle tutulur bı sebep yokken ve ben onu böylesine seviyorken peşinden gittim aylarca ağladım yalvardım ama o isararla beni istemediğini bizden olmayacağını söyledi sonra ben artık yorulunca yazmayı kestim 2 hafta ne yazdım ne aradım sonra beklemediğim bı anda aradı beni noldu da yazmayı bıraktın başka biri mi var dedi bende onun istemediğini o yüzden yoruldugumu söyledim oda bu kadar kolay mı falan saçmaladı bende kısa kısa konuştum ondan sonra 2 günde bir illa arıyor napıyorsun falan diyordu ben umutlandim yine ona bağlandım eskisi gibi olmaya başladım yine oda beni yine istememeye biz seninle mutsuz oluruz ben mutlu olmak istiyorum demeye başladı şu an yine her yerden engelledi beni aramadan bile ama bazen yazıyorum dersler için cevap veriyor beni sıkma diyor sizce ne yapmalıyım artık piskolojim mahvolmuş durumda

3 yıllık ilişkimi sevgilim bitirdi hem de ortada öyle elle tutulur bir sebep yokken ve çok seviyorum, ne yapmalıyım?