3 yıllık ilişkim bitti birisini sevmek istiyorum. Doğrumu yapıyorum?

3 yıllık iliskimde eski sevgilimi ailemle tanıştırdım. Ufak şeyleri çok kafasına takıyordu. Baban ilk sıralamami sordu yok sana yemeğini ye diyor baban valizi mi taşıdim dedi başıma mi kakiyor annen bana ablana aldığı hediyeyi verdi. Gibisinden anlaşmazlıklar yaşadık o bir Kürt kızıydı bende bir Türkdum ama seviyordum onu oda beni seviyordu. Ailen beni begenmiyora getiriyordu. gemiye çıktım stajimi tamamlamak için stajimin ortalarından itibaren ayrılıklar yaşamaya başladık karada çalışmamı istiyordu. Mesleğimin denizde olduğunu söyledim kendisi ne kadar benden uzaklaşmak istesede ayrilamiyordu. O zamandan başlamışti bu durum. 6 aylık deniz stajimin bitmesine kala ablamın açık bir paylaşımına ağır hakaret etti ablan afedersin *rspu gibi *mini açmış filan böyle açık fotoğraf mi paylaşılır. Benim abim imam demeye getirdi çok zoruma gitmişti. Bir süre yazmadim. Tekrar barışma olduğunda seni seviyorum lafı ağzına çıktı saygısızlık etmiycem dedi sonra yine saygısızlık yaptı en son seni sevmiyorum dedi ilk defa ciddi şekilde sevmediğini söyledi. Ben heryerden sildim bütün fotoğraflarımızı sildim fotoğrafları yaktım attım. Hiç canım acımadı ozlemedim hatirlamadim rüyamda bir kız gördüm yüzü belli degildi hayallerimi yaşadığım mutlu olduğum hayatın tadını çıkardığım onunla mutlu olduğum bir kadındı. Çevremde yoktu uyandıktan sonra beğendiğim insanlara istek attım tanısmak istedim. Kalbim bir çukurda gibi bir bosluktayim her an bir kıza vurulacakmis gibi hissediyorum. Aşık olacakmış gibi. O rüyayı gördükten sonra çok değiştim. Ne yapmam lazım

3 yıllık ilişkim bitti birisini sevmek istiyorum. Doğrumu yapıyorum?