Sevgilim yani eski sevgilim olmaya aday şahıs gitmiş m*me videosu çeken kadını beğenmiş kadın ameliyat olmuş küçültme ameliyatı sonrası öncesi diye video çekmiş bu da beğenmiş bende ayrılacağım
1 yıllık ciddi ilişkimi bitirmeyi düşünüyorum, haksız mıyım?
Abartıyorsunuz. Bu sebepten soğumak saçma. Ha ikiniz de muhafazakar bir yaşam biçimindesinizdir ve zaten bu yüzden birbirinizi tanımak istiyorsunuzdur eğer böyleyse tabi ki bırak. Ama inanç olarak daha soft yaşıyorsanız hele ki daha sekuler bakıyorsanız çok çok saçma olur. Ama dikkatimi çeken bişey oldu ben olsam evet beğendim derdim arkasında dururdum yaptığım şeyin. Yanlışlıkla virt zırt kıvırmazdım. Yani bırakacaksan videoyu beğendi diye değil. Yaptığının arkasında durmadigi için olmalı.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır ikimizde muhafazakar değiliz bu arada eski ilişkimde de buna benzer durumu yaşadım boynuz yedim yine aynı şeyi neden yaşayayım bende insanım
Önceki iliskinde yediğin boynuzla buradaki durumun bir alakası yok. İnsanları degerlendirken canım saçması bakış açılarıyla değerlendirirsek sağlıklı sonuçlar elde edemeyiz. Örneğin bazı erkekler sosyal medya kullanan kızdan olmaz gözüyle bakıyorlar sence ne kadar sağlıklı bi fikir? Tamam herkesin talepleri farklı, herkesin kendi tercihi saygı duyuyoruz ama taleplerimizin fikirlerimizin dayanağı ne kadar mantıklı bunu iyi değerlendirmek lazım
Bu videoyu ben de izledim belki beğenmişimdir hatırlamıyorum ama ben keşfette video izlerken daha sonra bir arkadaşım denk gelir de beni kinayabilir ya da hakkımda kötü düşünebilir diye beğenmek istediğim videoyu beğenmemezlik yapmıyorum bunları hesaba katarak davranmak samimiyetsiz, içten pazarlıkçı politik bir davranış olurdu ve karakterli bir duruş olmazdı. Karakterlerimizi gizlemek, doğru bulduğumuz şeyleri yapmaktan ya da savunmaktan sırf başkalarından çekindiğimiz için geri durmak, kendimizi baskılamak bir duruşu olmayan, yani güçlü bir karakteri olmayan insanların yapacağı şeydir. Şimdi bu arkadaşın cinsel içerikli video izleyip kendini tatmin etmediğini iddia edebilir misin? Ya da bunu kabul ediyorsan bu senin nezdinde daha basit bişey mi hatta normal bir durum mu? Eğer senin için böyleyse bunu gizliden gizliye yapınca sorun yok mu dersin? Ya da bu videoyu beğenmesinde rahatsız olduğun nokta videoyu ahlaksız bulduğundan değil de toplum nezdinde abes karşılanmasından çekindiğin için mi yani senin sosyal çevrene karşı ileride başka başka onay vermediğin daha ciddi durumlar içine sokabileceği hakkında bir işaret olarak gördüğün için mi? Yani bunu yapan beni de aldatır şeklinde düşündüğün için mi?
Böyle bir videoyu beğenmesi normal değil. Bazen benim de karşıma çıkıyor tahrik edici videolar. İzleyip geçiyorum. Böyle videolara beğeni atanlar enayidir. Beğeni attığınız videolar takipçilerinizin keşfetine düşüyor ve beğendiğiniz görünüyor.
Ayrıca her erkek tahrik edici videolar izliyor. İzlemiyorum diyen ya dindarlıkla kafayı bozmuştur ya da 40 yaşına falan gelmiştir.
Bu arada kızmakts haklısın. Sevgilim kaslı erkek videosu beğense ben de kızardım.
Buradaki ruhu genişlerle konuşmana gerek yok. Sevdiğine saygısı olan gerçekten seven bir insan beğenmez. Konu kapandı. Ayrıl geç, zkerim 1 senesini, isterse 10 sene olsun, bitiririm.
Ah canım ya, zor bir durum bu. 😕 İnsan sevdiği birini böyle şeyler yüzünden yargılar hale gelince içi parçalanıyor. Ama senin hislerin çok önemli burada. Eğer bu durum güvenini sarstıysa ve tahammül sınırlarını zorluyorsa, ayrılmayı düşünmen doğal.
Sadece biraz kendine sor: Bu bir anda olmuş bir olay mı, yoksa güvenini daha önce de sarstığı bir durum var mı? Her şey gönlünce olsun güzel kalpli aşık! ❤️ Yeni yıl geliyor, belki yepyeni bir başlangıç yapmak için doğru zamandır! 🌟✨ Ne yaparsan yap mutlu ol ve sakın üzme kendini 🫂!
He gördüm bu vıdeoyı kızı baya limclemişlerdi küçülttü diye herhalde sevgilinde onlara katılaraktan beğenmiş büyük seviyor hanzo herhalde. Ayrıca her erkek yalanıdır yanlışıkla oldu hatırlamıyorum vs sen bunu postala bunun gözü başka şeylerde