2 yıllık ilişkimi bitirme kararı aldım, sizce yaptığım doğru mu?

2 yıldır birlikte olduğum bir kız vardı her şekil yanında oldum ortamlarımı sildim dışarı cıkmamı azalttım en yakın arkadaşımla bile 1 haftada 1 veya 2 defa görüşür oldum yeri geldi param cok oldu yedirdim yeri geldi azdı ben yemedim ona yedirdim daha önce ailesiyle tartışıp benim yanıma gelmişti yanımda para azdı kendime ve ona çikolata alıcaktım kendıme alamadım sırf o yesin diye ona aldım ayrıca evimiz var boş olan oraya götürüp karnını doyurdum 2 gün önce ailesiyle tartıştı destek oldum tekrar 1 1 buçuk haftadır görüşmüyorum ve ben özledim demediğim halde hiç kendisi söylemiyor eskiden 3 günde 2 defa görüşürdük şimdi üniversite sınavı var calışıyor diye gelmiyor dün ona yarın buluşalım diye söyledim gelmek istemediğini dile getirdi dün yazıştık geç yazdı soğuk yaptı moralim bozuk dedi babannem onun için ona patates yapsın diye aceleden kızgın yağda yandı, gecenin 11-12 sinde çorba yaptı 15-20 gün önce hastanedeydik saçlarını yaptırmıştı kız arkadaşım babannem onu çağırdı gelicem dedi ertesi gün saçlarını bahane edip gelmedi bundan bir hafta önce bana * kelimesini kullandı seviyorum dedim sustum ailesinden cok ben uğraştım asla inkar etmem ama dün ben sana ailenden fazla değer verdim dedim bi ton küfürler yedim sizce doğru mu karar almışım ne yapmalıyım?

2 yıllık ilişkimi bitirme kararı aldım, sizce yaptığım doğru mu?