1 yıllık ilişkim bitti sizce doğru mu yaptım?

Merhaba 1 yıllık bir ilişkim vardı bugün bitirdim. İçimdeki sesi dinlediğimde doğru yaptığımı düşünüyorum ancak sizlere de anlatmak isterim. 1 yıldır devam eden ilişkinizde daha önce de ufak tefek sıkıntılar oldu ancak son hafta öyle şeyler yaşadım ki bu kararı vermek zorunda hissettim. Bir kaç gün önce kız arkadaşımla evde oturduk biraz çalıştık sonra kendi evime geldim. Döndüğümde onunda wp yazışmalarımizin silindiğini fark ettim. Kendisine nazikçe onu suçlamadan konuşmaların silindiğini nasıl olduğunu anlamadığımı söyledim. Haberi olmadığını benim silmiş olabileceğimi söyledi. Sonra içime bir kurt düştü bilgisayarlarla aram çok iyidir. Benim evde olmadığım sırada bilgisayarıma girip ona gönderdiğim mailleri ve wp konuşmalarını sildiğini gördüm. Tabi çok sinirlendim kendisi bana onunla konuşurken çok değerli gördüğüm bazı konuşmaların maille ekran görüntüsü olarak koyduğumu buna sinirlendiğini ve bu yüzden böyle davrandığını söyledi. Ancak önce sorduğumda bunu anlamayacağımı düşünerek bana yalan söyledi. Haberi yokmuş gibi davrandi. Neyse sonuç itibariyle tamam diyerek konuyu uzatmadım. İlişkimiz son zamanlarda oldukça garip seyrediyor ayrıca. Neredeyse 9 aydır bana ilgisiz davranıyor. Vakit geçirmemiz sadece işlerle sınırlı. Bir kız arkadaşı var eşini aldatıyor. Bu arkadaşı ile sık sık görüşür. Buna da sesimi çıkarmadım ama bir gün bana vakit ayırmak yerine bu saçma insanlarla beraber vakit geçirmesine sinirlenmis ve sonuç itibariyle ayrılıp barismistik. Benim wp hesabıma girince maalesef bende aynı şeyi yaptim Açtım mesajlarını okudum. Bu aldatma hikayesinde kendisi çöpçatan görevini üstlenmiş görünüyor. Ayrıca bu evli kiz arkadaşı ile beraber aldatan adamın evine gitmişler ve ben bunu neredeyse aylar sonra bu konuşmaları okuyarak öğrendim. Sadece arkadaşının hatırına o istediği için gittiğini söyledi oyledir muhtemlen ama ben kendi ilişkisine vermediği degeri başkalarının ilişkisine verdiğini gördüğüm için ona olan güvenim sarsıldı ve bitti ilişki.

1 yıllık ilişkim bitti sizce doğru mu yaptım?