Sınav senesindeyim 1 yıllık ilişkimi bitirdim doğru mu yaptım?

Sınav senemdeyim hedefim yüksek sayısalım. Geçen seneden beri devam eden bir ilişkim vardı. Kendisi üniversitede. Üniversitelerin açılıcak olmasıyla aramıza mesafe girecek. Çok pozitif bir ilişkimizde yoktu sık tartışıyorduk araya mesafe girince daha kötü olur diye düşündük. Sınava gireceğim bu koşullarda ders çalışmamı etkileyeceğimi düşündük. Seviyorum, bitirdik iki gün önce ama şu an üzülüyorum, üzülmekten bir şey yapasımda gelmiyor. acaba bitirmesemiydik diyorum, sonra az sabret bu bir süreç hafifleyecek diyorum ama onunla ayrıldığım için yalnızlığımı iyice hissediyorum gene üzülüyorum. Sınav senem olduğu için sosyalleşme işlerini bırakmıştım sosyal medya vs kullanmıyorum. bir kaç arkadaşım var çevrem derslerine odaklı kişiler sık sık görüşüp kafa dağıtma gibi bir şeyimiz yok. Telefona bakıyorum bazen sevgilimden bildirimlere alıştığım için arkadaşım da olmadığı için hiçlik görünce kendimi kötü hissediyorum tadım kaçıyor. Ne yapmam lazım doğru mu yaptım ayrılarak. Bu hissetiklerim geçer mi yoksa uzun süre benle kalır mı
Sınav senesindeyim 1 yıllık ilişkimi bitirdim doğru mu yaptım?