İhanet mi, yanlış anlaşılma mı: 1 senelik ciddi ilişkimi böyle bitirmekle haksız mıyım?

1 senelik ilişkimdi. Ciddi ilişki içerisinde idik yakın zamanda nişanlanmayı planlıyorduk. Tam 1 ay önce aramız limoni oldu her zamanki tartışmamızdı. 1 gün konuşmadık, sabah 10 gibi beni aradı nasılsın diye sordu iyiyim dedim, kapattık telefonu. Birkaç saat sonra içi rahatsız eden bir hissiyat oldu, onu aradım cevap vermedi. 4-5 kere aradım açmadı. Yarım saat sonra bana döndü hayırdır ne istiyorsun dermişcesine bir eda ile.. Neredesin dedim. AVM önünde taksi bekliyorum teyzemlere gideceğim dedi. Ama sesi dışarıdan değil resmen evden geliyordu. Yalan atma dedim sesin evden geliyor orası AVM önünde falan değil dedim, bana iftira atamazsın dedi, tamam dedim görüntülü arıyorum aç dedim, beni o an engelledi.. Bir saat kadar kendisine ulaşamadım. Hal böyle olunca da ben onu engelledim ve 1 saat sonra beni 4-5 kez aramaya çalıştı ama onu da bütün çevresini de ailesini de herkesi engelledim. Her şey ortada iken, bana ulaşıp daha fazla yalanlar atmasına izin vermedim! Ona nişanda takmak üzere aldığım altın kolye ve pırlanta yüzüğü de geri istedim ve aldırdım. Böylelikle her şey bitmiş oldu. Sürekli beni stalkladığını, etrafa sor durduğunu kendisini nasıl bir anda bitirip kendisinden vaz geçtiğimi anlatıyormuş insanlara hala inanamadığını söylüyormuş.. Sizce bitirmekle haksız mıyım? Siz olsanız benim yerimd3 ne yapardınız? İhaneti AP açık ortada değil mi?

İhanet mi, yanlış anlaşılma mı: 1 senelik ciddi ilişkimi böyle bitirmekle haksız mıyım?