Bu ciddi bir ilişkiyi bitirmek için bir sebeb olabilir mi?

Her şey o kadar güzel gidiyor ki" 2 ay olmuştu ilişkimiz yani. 2 aydır hiç yazmamazlık yapmazdı. Ama 2 gün önce, günaydın yazmadı saat öğlen 2 oldu hâlâ haber yok bende sinirlendim aradım. Napıyorsun neredesin falan dedim. O da " çalışıyorum dedi. Neden bakmadın dedim. Telefonu elime alacak bir vaktim oldu mu onu bi düşün falan dedi. Zaten ben seni arayacaktım dedi. Bende dedim ki" ya yoğun olsan bile bi günaydın mesajı yazmak bu kadar zor mu, beni merak bile etmiyorsun ben şu an dışarıdayım mesela haberin bile yok. Ben yoğun olsam bile direk sana bildiriyorum ama sen hiçbir şey demedin bile falan dedim. Artık sevgin mi bitti soğuk mu yapıyorsun dedim. O da " ne alakası var hemen en kötüyü düşünüyorsun çok kötümser sin dedi. Öyle konuştuk baya. Ben seni arıcam şu an işim var dedi. Sonra 5 saat sonra napıyorsun yazdı. Müsaitsen konuşalım bende dedim. Bakmadı mesajıma saat gece 12 oldu hâlâ bakmadı uyudu herhalde diye düşündüm. Bir şeyler yazdım sabah da bakmadı 3 gündür yok çocuk. Ne mesajıma baktı ne aradı. Şaka gibi

Bu ciddi bir ilişkiyi bitirmek için bir sebeb olabilir mi?