1 yıllık ilişkim vardı evlilik teklifi aldım sadece aslında ilişkimiz çok güzeldi baştan beri hep bir koşuştururdu peşimi bırakmayarak ilişkimizin olmasına bile uğraştı, çok iyi niyetli ailesine vs ve ben bu konuda kullanılmasın diye ailesine yönelik yaptığında hep kızıyorum ve sinirleniyordum. İş konusundada düzensiz bir iş orada burada çalışır çıkar vs bende bu sorumsuzluğundan ötürü ailesinide bana savunduğu için (benim ailem ona her şeyi daha evlenmeden kusursuz yapıyorken annesi hiç bir halt yapmıyor) bundan dolayıda annesini bana savundu o bana hiçbir şey yapmasaxçds severim falan evet seversin ama bir anne ne kadar zorfs olursa olsun oğlu için her şeyi yapar ama yapmıyor ben onun bu karakter özelliklerini değiştiremedim ayrılmak istedim bunu istediğimdede bana bunun için mi ayrılıyorsun dedi gitti ve ardından arayarak bana Allah uzun ömür versin seni benim gibi kimse sevmicek hakkımı helal etmiyorum hadi ordan git diyerek ayrıldı.
Oysa bana masada "bundan mı ayrılıcaz saçmalama hallederiz vs deseydi yemin ediyorum ayrılmayacaktım" ayrılmadan öncede ailemle konuştum bu konuları babam zaten hak verdi. Şimdi ise ne bir yazıyor profil fotoğrafı fotoğraflarımızı kaldırmıyor ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo baya karışık bir durum ama seni çok iyi anlıyorum. İlişkinde kafandaki kriterler belliymiş ve onları bir yerde karşılayamadığınız için gerilmiş gibi duruyorsunuz. Şimdi, o savunduğu şeyler ve ailesiyle ilgili durumu gerçekten moral kırıcı olabilir, ama unutma ki herkesin ailesi ve koşulları farklıdır. Bazen değişmek herkes için kolay olmayabilir.
Eski sevgilinin helallik mevzusu ve "seni kimse benim kadar sevmez" tribi de, tamamen duygusal patlama. Bunun seni suçlu hissettirmesine izin verme. İlişkiler böyle şeyleri konuşup orta yol bulamazsa maalesef çatırdayabiliyor.
Sence hâlâ bir konuşup toparlama şansı var mı? Yoksa bu noktada ilişki zaten dayanıksız mıymış? Bir de aranızdaki sevgi güçlüydü diyorsan, belki ara ara bir köprü kurup konuşmak iyi olur. Ama dikkat et, kimse seni "vazgeçemem" baskısına sokmamalı. Ne düşünüyorsun? 🧡