İlişki bitirmek?

ben 1.5 senedir bir ilişki içerisindeyim. erkek arkadaşımla Kasım ayında sözlendik. 21 yaşındayım. şu an ilişkimiz çok kötü bir durumda. 2 haftadır ilişkimi bitirmeye çalışıyorum ama olmuyor. beni kısıtlıyor. üst komşuya çıktığım zamanda bile bana haber ver diyor. 1.5 sene içerisinde dünya kadar kavga etmişsizdir. beni itikledi bende onu itikledim. bu bir kaç aydır da sorunlarımızı ailelere anlattığı için kimse onu artık sevmiyor. biz çözmeden başklarına kendi başına anlatıyor. onun dışında beni çok düşünen seven biri. hiç bir şekilde beni aldattığına dair en ufak bir şüphem bile olmadı. ama ilişkimi bitiremiyorumda. bazı kavgalarda kendine vuruyor. etrafa zarar veriyor. sinirlenince bende aynılarını yapıyorum. çevremde kimse onu bana yakıştırmıyor. ama sevdiğim için ayrılmak çok zor ve karar veremiyorum. annem ilişkiyi bitirmemi söylüyor. sözden beri ailesinden kimse bize gelmedi. annesi babası ayrı. çağırıyoruz 2 saat dayanıp bize gelmiyorlar bile. annesi ben arayınca konuşur. ben aramazsam hiç aramaz. ama kavga ettiğimizde annemide arayıp dünya kadar söylenir. ne yapacağımı bilemiyorum. çevremde herkes bitir diyor ama çok zor sevdiğim için bitiremiyorum. 2 haftada bir ağlıyorum. ne zaman dışarı çıksam arkadaşlarımla sorun çıkıyor. yaşadığınız tecrübelerden yola çıkarak akıl vermenizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
birlikteliğimiz oldu
İlişki bitirmek?