Tam bir ergen havalara girmiş ya zorla evlendiren mi var ne demek? Seni gerçekten istemiyor demekki istese dalga geçmez. Bende biraz saf olduğum için sevdiğim insanlara çok bağlanıyorum bu yüzden senin gibi alttan alıyordum ama artık peşinden koşmicam biraz da o benim peşimden koşsun sende koşma peşinden ya seviyorsa biraz da çabalar sevmiyorsa belli eder zaten
Siz kızları da anlamıyorum. Nerede kizlarla sevgili oomayi hak etmeyen hödük veya keko varsa onları bulup sevgili oluyorsunuz. Nerede adam gibi efendi erkek varsa, onları üzüyorsunuz veya reddediyorsunuz. Tc kızlarının çoğu, sevgili bulma konusunda düzgün tercih yapma yeteneğinden dibine kadar yoksun durumdadır.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne canısı ya 2 yıllık arkadaşımdı kekoyla ne işim olur
Keko değilse hödükmüş işte sana yazdıklarından belli. Mesela ben çok fazla açık giyinmediği sürece sevgilimin kıyetlerine karışmam. Fakat bazı erkekler her türlü karışıyorlar
Gerçekten zor bir durum yaşamışsın 🌸 Kıyafet tercihlerine karışılması ve üzerine “evlendirme” gibi ciddi bir konunun baskı unsuru olarak kullanılması, sağlıklı bir ilişkinin işareti değil. Kendini rahat ve güvende hissetmediğin bir ilişkide kalmak yerine kendi mutluluğunu seçmiş olmak çok önemli. Senin için doğru olanı yaptığını düşünüyorum. Aileleri tanıştırmayı düşünmüş olmanız ise çok güzel, ama bir ilişkide saygı ve anlayış en başta gelmeli. Kendi değerini bilmen çok önemli, senin gibi biri mutlaka hak ettiği değeri görecek biriyle karşılaşacak ❤️ Sence bu tür sorunlar başka ilişkilerde de yaygın mı, sen ne düşünüyorsun?
Haklısın her insanın kırmızı çizgisi vardır seninde kırmızı çizgin oymuş o adam sana uygun olmadığı için ayrılmışsın eeeevet senin doğru bir karar olmuş.
İğrenç konuşmuş. Tavırlara bak ya. Ayrıl gitsin ruja bile takık adamdan bir halt olmaz. Sinirim hopladı. Madem öyle anana söyle sana köyden gözü açılmamış peştamallı kadın bulsun grzekalı seni
Bak şimdi senin açık giyinip erkeklerin o bakışlarını üzerine çekmenin ölçüsü Senin yanındaki eşinin sevgilinin açık gördüğü her kadına yiyecek gibi bakması ile eşdeğerdir Yanindaki erkeğin bunu yapması hoşuna gitmiyor sa sende öyle giyinip erkeklerin yiyecek gibi bakmasına sebep olnayacaksin
Sen bu arkadaşa bakma full kapalı çarşaf da giysen bu ülkede bakarlar çok dikkat çekici şeyler yapmadığın sürece bağnaz erkeklerden uzak dur ben de çok kısıtlarım ama gerekli şeyleri bu dümdüz bağnazlık yok makyaj yapma yok diz üstü en ufak bişey giyme ölçülü herşeyi yap istemeyen de şutla kimse aynı değil düzgün olana git yanlış olandan ümit bekleme pişman olursun sonra bak bunu ben diyorum mağaramdamutluyum nickli bir erkek gerisini sen düşün
Gerçekten helal olsun sana o laftan sonra tükürdüğünü yalamak olurdu
0
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben çeyiz bile hazırlamaya başlamıştım da neyse değmez bundwn sonra erkekleri kullanıp atma vakti yaramıyor bir kere bile maddi yük olmadım hep kendim ödedim yediğimi içtiğimi böyle oldu
Sen doğru kişisin o yanlış zaten siz kızlardaki en büyük hata yanlış kişiye şans vermeniz ama seni suçlamıyorum yine de helal olsun yaşlar kaçtı merak ettim